رو دست نساجی به پرسپولیس/ چطور کسری طاهری هایجک شد؟



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
بازیکن ایرانی روبین کازان روسیه به نساجی مازندران پیوست.

به گزارش ایسنا، در شرایطی قرار بود مدیران پرسپولیس طی توافق با باشگاه روبین کازان روسیه، مبلغ ۷۰۰ هزار دلار برای صدور رضایتنامه کسری طاهری پرداخت کنند، این بازیکن با رقم ۸۰۰ هزار دلار در اختیار باشگاه نساجی مازندران قرار گرفت!

 

مدیرعامل نساجی روز گذشته با آگاهی از مبلغ پیشنهادی پرسپولیس، به باشگاه روسی اعلام کرد حاضر است ۸۰۰ هزار دلار برای کسری طاهری پرداخت کند که این موضوع بلافاصله مورد توافق گرفت و روبین کازان با این انتقال موافقت کرد. البته هنوز ITC این بازیکن برای باشگاه نساجی صادر نشده و قرار است ظرف یکی دو روز آینده انجام شود.

 

طبق پیگیری‌های ایسنا، باشگاه نساجی در این پنجره نقل‌وانتقالاتی قصد فروش قرضی یا دائمی کسری طاهری را ندارد و به این ترتیب حداقل تا نیم فصل بعید به نظر می‌رسد که پرسپولیس بتواند این بازیکن را به خدمت بگیرد.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------