کامرون دیاز به سینما بازگشت/ پایان بازنشستگی خانم ستاره



کامرون دیاز،اخبار فرهنگی،خبرهای فرهنگی
خانم دیاز ۴۹ ساله گفته از بازگشتش به سینما «بسیار مضطرب و هیجان زده» است.

به گزارش ایران آرت به نقل از بی بی سی، کامرون دیاز از بازیگران سرشناس هالیوود گفته که قصد دارد به بازنشستگی خود پایان داده و در فیلم جدیدی با نام «Back in Action» در کنار جیمی فاکس بازی کند.

 

جیمی فاکس، بازیگر سینما تلویحا این خبر را در شبکه‌های اجتماعی مطرح کرده و تماس تلفنی خود با کامرون دیاز را در این مورد منتشر کرده است.

 

هشت سال از آخرین باری که این دو به همراه هم در فیلم «آنی» بازی کردند، می‌گذرد. در این فیلم کامرون دیاز به نقش دوشیزه هانیگان ظاهر شده بود.

 

خانم دیاز ۴۹ ساله گفته از بازگشتش به سینما «بسیار مضطرب و هیجان زده» است.

 

کامرون دیاز در سال ۱۹۹۴ با بازی در کمدی «ماسک» در مقابل جیم کری به موفقیت چشمگیری دست یافت و به یکی از بزرگترین ستاره‌های هالیوود بدل شد.

 

او به خاطر بازی در فیلم «چیزی درباره مری» ساخته بن استیلر نامزده دریافت جایزه گلدن گلوب شد. کامرون دیاز همچنین با فیلم‌هایی مانند «فرشتگان چارلی» و «تعطیلات» شناخته می‌شود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------