آقارشید: زندهام و حالم خوب است
- مجموعه: اخبار فرهنگی و هنری
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25

آقارشید: زندهام و حالم خوب است
قدرتالله ایزدی در گفتوگویی که با ایسنا، داشت همچنین خاطرنشان کرد: هنوز چیزی مشخص نشده که خبر درگذشت من از کجا و از طریق چه منبعی اعلام شده در حالی که خودم هیچ اطلاعی ندارم و حالم خوب است.
قدرتالله ایزدی معروف به آقا رشید از بازیگران کمدی ایرانی است. وی متولد سال 1335 اصفهان است. ایزدی در سال ۱۳۵۸ به عنوان آموزگار در وزارت آموزش و پرورش مشغول شد.
وی در سال ۱۳۶۴ از طریق صدا و سیما به دنیای بازیگری وارد شد و در سال ۱۳۷۵ اولین تئاتر خود را به روی صحنه برد. ایزدی در کنار فعالیت هنری به شغل معلمی نیز ادامه داده است. از جمله فیلمهای او به «کارآگاه رشید» و «رشید فراری» و «الم شنگه» میتوان اشاره کرد.
ایزدی همچنین به عنوان بازیگر در آثاری چون: «کاراگاه رشید»، «بخاطر من»، «ارثیه پدری»، «دنیای آینده»، «اتل متل توتوله» و... ایفای نقش داشته است./ایسنا






![روزنامه تایمز: ایران همچنان حاکمیت بر تنگه هرمز را [در اختیار] دارد اخبار،اخبار جدید،اخبار روز](/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/stories/news/1404/12/1405-12-310.jpg&w=175&h=95&zc=1)



