آخرین اخبار اقتصادی

مسکن پرند,اخباراقتصادی ,خبرهای اقتصادی

استفاده از خاک جزیره هرمز برای ساخت نهضت ملی مسکن

تسنیم نوشت: در حالی با احتساب پروژه‌های مشارکتی حدود ۴۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پرند در حال ساخت است که در اجرای برخی…

جناب شریعتمداری، تفاوت 800 میلیارد با 8 هزار میلیارد بسیار است!



اخبار,اخبار سیاسی ,خودروهای فرسوده

این اظهارات معاون اجرایی رئیس جمهور در حالیست که به گفته یک منبع مطلع، مبلغ انباشت شده در حساب ویژه ای که ستاد مدیریت سوخت باز کرده حدود 800 میلیارد تومان بوده که حدود 600 میلیارد تومان آن متعلق به دولت فعلی است و مشخص نیست منبع عدد 8 هزار میلیارد تومان کجاست.

اظهارات روز گذشته معاون اجرایی رئیس جمهور در خصوص حساب ‌هاي ستاد مديريت حمل و نقل موجب تعجب کارشناسان شده است.

به گزارش عصرخبر، شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور روز گذشته در جشن از رده خارج کردن خودروهای فرسوده گفته است: «حدود 8 هزار ميليارد تومان در حساب ‌هاي ستاد مديريت حمل و نقل انباشته شده بود كه نظارتي بر آنها وجود نداشت.»

این اظهارات معاون اجرایی رئیس جمهور در حالیست که به گفته یک منبع مطلع، مبلغ انباشت شده در حساب ویژه ای که ستاد مدیریت سوخت باز کرده حدود  800 میلیارد تومان بوده که حدود 600 میلیارد تومان آن متعلق به دولت فعلی است و مشخص نیست منبع عدد 8 هزار میلیارد تومان کجاست.

به گفته این منبع آگاه، در پایان دولت قبل نزدیک به 200 میلیارد تومان انباشت شده بود که در دو سال گذشته به 800 میلیارد تومان افزایش یافته است.

 
از سوی دیگر با توجه به تعطیلی روند اسقاط خودرو برای سه سال و شرط اسقاط چهار خودرو برای واردات هر خودرو و همچنین رشد دوبرابری واردات خودرو به کشور می توان حدس زد که در دو سال گذشته چه مقدار پول به حساب ستاد سوخت واریز شده است، حسابی که معاون اجرایی رئیس جمهور از عدم نظارت بر آن خبر داده اند که البته با توجه به حساب بانکی که به صورت سیستمی فعالیت می کرده و به طور اتوماتیک با تایید پلیس پول به حساب مالکان خودروهای فرسوده منتقل می‌شده، سوال اینجاست که چگونه نظارتی بر آن وجود نداشته است.

حال بماند که قیمت خودروی اسقاطی به بیش از 4 میلیون تومان و حدود 3 برابر نسبت به پیش از دولت روحانی افزایش یافته است و مابه‌التفاوت این افزایش قیمت نیز از جیب خریداران خودرو می رود.

ناگفته نماند طبق قانون، از رده خارج کردن خودروها باید از سال 92 به صورت کاملا خصوصی صورت می گرفته است که هنوز هم دولت اقدام به از رده خارج کردن خودرو و دریافت هزینه از واردکنندگان خودرو می کند که در نهایت از جیب مردم پرداخت می شود.

از سوی دیگر با توجه به واردات دو برابری خودروهای خارجی به کشور نسبت به سال های گذشته و همچین افزایش عملی سه برابری خودروهای فرسوده، چنانچه معادل سازی کرده و بخواهیم روند اسقاط خودروهای فرسوده را حفظ کنیم، باید سالانه حدود 600 هزار خودرو از رده خارج شود. هرچند که اقدامات امسال دولت برای از رده خارج کردن 300 هزار خودرو قابل تقدیر است.


اخبار اقتصادی - عصرخبر

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------