آخرین اخبار سیاست خارجی

وزیر خارجه عربستان،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

وزیر خارجه عربستان: حل و فصل برنامه هسته ای ایران نیازمند رویکرد دیپلماتیک است

وزیر امور خارجه عربستان گفت: ریاض بر لزوم رویکرد دیپلماتیک در مورد برنامه هسته‌ای ایران تاکید دارد. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، «فیصل بن فرحان» وزیر امور…

کمالوندی از آغاز تست مکانیکی سانتریفیوژ IR-۹ خبر داد



کمالوندی,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: از بین ۱۳۳ مورد پیشرفت هسته ای که قرار است در سالروز دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای در روز ۲۰ فروردین رونمایی شود، ۴۰ مورد در حوزه غنی سازی است.

به گزارش ایسنا ؛ بهروز کمالوندی با بیان اینکه پانزدهمین گرامیداشت سالروز ۲۰ فروردین امسال در مجموعه سعدآباد برگزار می شود و قرار است از ۱۳۳ مورد دستاورد و پیشرفت در صنعت هسته ای با حضور رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی رونمایی شود، افزود: همچنین ۱۲ پروژه در زمینه‌های مختلف از جمله کوانتوم، لیزر، پزشکی هسته‌ای، غنی‌سازی توسط رییس‌جمهور از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح می ‌شود.

 

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: نمایشگاهی در حاشیه این مراسم بر پا خواهد شد که به ارایه و معرفی پیشرفت‌های هسته‌ای کشور طی یک سال گذشته به ویژه در حوزه‌های غنی‌سازی، قطعات و تجهیزات مرتبط با راکتور آب سنگین اراک و رادیوداروهای تشخیصی و درمانی است.

 

کمالوندی گفت که دستاوردها و پیشرفت‌های هسته‌ای ایران نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و این ۱۳۳ مورد از بین ۲۵۵ مورد ممیزی و برای ارایه در نمایشگاه آماده شده است که از این تعداد ۴۰ موردش به تجهیزات و قطعات مربوط به حوزه غنی سازی و انواع ماشین های سانتریفیوژ مربوط است.

 

وی ادامه داد: یکی از پیشرفت های انجام شده در حوزه غنی سازی، شروع تست مکانیکی سانتریفیوژ IR-۹ است که دارای ۵۰ سو است. این ماشین یکی از مهمترین سانتریفیوژهای کاملا بومی ایران است که با روش های جدید استاندارد ساخته و فعالیت می کند.

 

 سال گذشته با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹ و به منظور ممانعت از بروز مخاطرات احتمالی و بر اساس تأکیدات و مقررّاتِ وضع شده از سوی ستاد ملّی مبارزه با کرونا، برنامه روز ملی هسته‌ای همانطور که هر ساله برگزار  می شد، انجام نگرفت.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------