انفجار درخط لوله نفت مصر ۶ کشته برجای گذاشت



اخبار,اخبار حوادث,انفجار درخط لوله نفت مصر
وزارت بهداشت و مسکن مصر چهارشنبه شب اعلام کرد: انفجار در خط لوله نفت در منطقه "ایتای البارود" در استان البحیره در غرب این کشور،۶ کشته و بیش از ۱۵ نفر زخمی برجای گذاشته است.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه "الیوم السابع"، "خالد مجاهد" مشاور وزیر بهداشت و مسکن و سخنگوی این وزارت خانه افزود که ۲۰ آمبولانس مجهز راهی منطقه انفجار خط لوله شده اند و زخمی‌شدگان برای مداوا به بیمارستان‌های "کفرالدوار"، "ایتای البارود" و "دمنهور" منتقل شدند.

 

منابع امنیتی مصری نیز اعلام کردند که حادثه زمانی روی داده است که اهالی این منطقه بدنبال بازکردن لوله‌های انتقال نفت شرکت "طنطا" و سرقت از آن بودند.

 

شاهدان عینی اعلام کردند که نیروهای امداد و نجات مصر، تعدادی خودروی آتش‌نشانی برای کنترل آتش‌سوزی راهی این منطقه کرده‌اند.

 

در همین حال، "عبدالمنعم حافظ" رئیس شرکت لوله‌های نفت مصر گفت: ساعت ۱۳ به وقت محلی، برخی افراد تلاش کردند تا با استفاده از باروت، خط لوله انتقال نفت را منفجر و از آن نفت سرقت کنند که این امر موجب نشت بنزین و آتش‌سوزی شد، البته آتش‌سوزی کنترل شده است.

 

عبدالمنعم اضافه کرد که شرکت نفت طنطا پلیس و دادستانی را درجریان این واقعه قرار داده است و این دو مرکز، منطقه محل حادثه را بررسی کردند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------