مسمومیت ۲۵ نفر در یک مجتمع مسکونی در تهران بر اثر گاز گرفتگی



اخبار,اخبار امروز,خبرهای جدید
رییس مرکز اورژانس استان تهران عصر یکشنبه از وقوع حادثه گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی در انتهای بزرگراه شهید بابایی در شمال شرق پایتخت خبر داد و گفت: در این حادثه ۲۵ نفر از ساکنان این مجتمع دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند.

به گزارش ایرنا، محمد اسماعیل توکلی درباره جزییات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۱۴:۵۰ امروز حادثه گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی در انتهای بزرگراه شهید بابایی به سامانه ۱۱۵ اورژانس تهران اعلام و کارشناسان فوریت‌های پزشکی به همراه ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه دستگاه آمبولانس و همچنین چهار دستگاه موتورلانس و خودرو فرماندهی به محل حادثه اعزام شدند.

 

وی افزود: طبق اطلاعات اولیه، به دلیل انتشار گاز مونوکسیدکربن حدود ۲۵ نفر از ساکنان این مجتمع مسکونی دچار مسمومیت شدند که ۲۲ نفر از این افراد در محل درمان شده و فقط سه نفر از این افراد دارای مسمومیت به بیمارستان‌های این کلانشهر اعزام شدند.

 

توکلی یادآور شد: البته در حال حاضر وضعیت عمومی این افراد رضایت‌بخش است و اطلاعات بیشتر پس از پایان عملیات اعلام خواهد شد.

 

رییس مرکز اورژانس استان تهران همچنین با اشاره به برخی خطرات گاز مونوکسیدکربن در فصل سرد سال، افزود: به مردم توصیه می‌شود در فصل سرما حتما از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کنند و پس از نصب آن از سلامت فنی وسایل گرمایشی مطمئن باشند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------