موج جدید حملات اسرائیل به جنوب و شرق لبنان



حملات اسرائیل به جنوب و شرق لبنان،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
رژیم صهیونیستی با نقض آتش‌بس چند منطقه را در جنوب و شرق لبنان با هواپیماهای جنگی و پهپادهای انفجاری هدف قرار داد.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، رژیم صهیونیستی با تداوم نقض آتش بس، مناطق مختلفی را در جنوب و شرق لبنان هدف حملات هوایی قرار داد.

 

هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی ارتفاعات «الریحان» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

 

جنگنده های ارتش اشغالگر همچنین منطقه «تبنا» بین شهرک‌های تبنا و «قعقعة الصنوبر» در شهرستان صیدا را هدف قرار دادند.

 

بر اساس گزارش منابع محلی، رژیم صهیونیستی منطقه «اللبونه» در جنوب لبنان را هم با یک بمب صوتی شلیک شده از پهپهادهای انتحاری هدف قرار داد.

 

بلندی های «اقلیم التفاح»، منطقه حدفاصل بین دو شهرک «الزراریه» و «انصار»، مناطق بین شهرک های «حومین» و «رومین» و سه منطقه جبل الرفیع، البیساریه و سجد در جنوب لبنان هدف حمله جنگنده های رژیم اشغالگر قرار گرفتند.

 

رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «زلایا» در منطقه البقاع غربی در شرق لبنان را هدف چهار حمله هوایی قرار داد و جنگنده های این رژیم همچنان در ارتفاع پایین بر فرار این این شهرک پرواز می کنند.

 

ارتش رژیم اشغالگر مدعی شد که در حملات به جنوب لبنان اردوگاه های آموزشی تیپ رضوان و زیرساخت های نظامی حزب الله را هدف قرار داده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------