ورود نماینده ویژه پوتین به آمریکا | ویتکاف: مذاکرات سازنده ای در مورد اوکراین داشتیم



کریل دیمیتریف،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
نماینده ویژه رئیس‌ جمهور روسیه و رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم این کشور، وارد میامی شد تا با شماری از مقامات آمریکایی دیدار و گفتگو کند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری راشا تودی، «کریل دیمیتریف» امروز شنبه با هدف برگزاری مجموعه‌ ای از نشست‌ ها با مقامات آمریکایی به «میامی» در آمریکا سفر کرد.

 

بر اساس اعلام این رسانه، رئیس صندوق سرمایه‌ گذاری مستقیم روسیه و فرستاده ویژه رئیس جمهور این کشور در امور همکاری های اقتصادی با کشورهای خارجی وارد میامی در ایالت فلوریدا شد.

 

«کریل دیمیتریف» قرار است در طول این سفر با نمایندگان دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار کند.

 

ویتکاف: مذاکرات سازنده ای با روسیه در مورد اوکراین داشتیم

استیو ویتکاف پس از مذاکرات روز شنبه با کریل دمیتریف در پیامی در ایکس نوشت: ما از این که روسیه برای دستیابی به صلح در اوکراین تلاش می‌کند، دلگرم شده‌ایم.

 

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا، جرد کوشنر داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور و جاش گرونباوم مشاور کاخ سفید نیز در این مذاکرات حضور داشتند.

 

این جلسه در حالی برگزار شد که قرار است فردا مذاکره‌کنندگان اوکراینی و روس دور دوم مذاکرات با حضور میانجیگران آمریکایی در ابوظبی دیدار کنند تا در مورد طرحی با حمایت واشنگتن برای پایان دادن به جنگ بحث کنند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------