چه كسي پيگير غرق شدن كودك تهراني است؟(+عکس)




 اخبار اجتماعی - چه كسي پيگير غرق شدن كودك تهراني است؟

در زمان وقوع حادثه، اين كودك درنخستين جلسه آموزش شناي خود دراستخر اين مجموعه، درشرايطي غرق مي‌شود كه سه نجات غريق درهمان سالن حضور داشته‌اند!

اخبار,اخباراجتماعی,استخر هاي آموزشي

 

بيش از سه هفته از غرق شدن كودكي هشت ساله در استخري آموزشي مي‌گذرد، اما نه‌تنها اين واقعه انعكاس چنداني از سوي رسانه‌ها نداشته است، بلكه به نظر مي‌رسد، مسوولان شهرداري نيز از اين سكوت خبري استقبال كرده، ترجيح مي‌دهند مساله بيش از اين رسانه‌يي نشود.

به گزارش اعتماد، دراين بين هشدار اعضاي ورزشكار شوراي شهر، نسبت به بروز اين حادثه و نداشتن مجوز برخي مراكز ورزشي شهرداري، به خصوص دراين ايام داغ شدن بازار مراكز ورزشي و تابستان و اوقات فراغت بيش از پيش زنگ خطري بود براي خانواده‌ها. به راستي مراكز ورزشي تحت پوشش شهرداري تا چه حد قابل اطمينان هستند؟ چرا يكي ، دو هفته‌يي است كه نرخ سرويس‌دهي خود را افزايش داده‌اند؟ چه كسي پيگير فوت كودكي است كه با هزاران ذوق و شوق براي اوقات فراغت دراين كلاس‌ها ثبت‌نام كرده و خود را به مربيان استخرها سپرده است؟

عباس جديدي كه هفته گذشته با طرح فوت يك كودك هشت ساله دريكي از استخرهاي منطقه 11 به يكي از خبرسازان اين هفته شورا بدل شد، با انتقاد از عملكرد شهرداري درخصوص مديريت و اداره اماكن تحت پوشش خود گفت: ورزش يكي از مهم‌ترين اهرم‌هاي لازم براي ايجاد نشاط درهرجامعه‌يي است، اما اين نشاط و سرزندگي هزينه دارد. بايد هزينه كرد نه اينكه فقط به دنبال كسب درآمدهاي كلان از ورزش بود و به آن به چشم يك تجارت نگاه كرد.

 

وي با ذكر اينكه به نظر مي‌رسد نگاه شهرداري به مقوله ورزش، نگاهي انتفاعي و درآمدزايي است، افزود: واقعيت اين است كه شهرداري تمام مراكز ورزشي خود را به شركتي به نام هاتف شهر واگذار كرده و اين شركت نيز به عنوان يك پيمانكار، مجموعه‌هاي ورزشي را به بخش خصوصي اجاره مي‌دهد و سود خود را مي‌گيرد.

وي با تاكيد براينكه برخي از اين مراكز ورزشي، به هيچ عنوان استاندارد نيستند، گفت: مجموعه‌هاي ورزشي براي فعاليت بايد از سازمان تربيت‌بدني استان تهران مجوز بگيرند ولي بررسي‌هاي ما نشان از آن دارد بسياري از مجموعه‌هاي ورزشي شهرداري در تهران، فاقد مجوزهاي لازم براي فعاليت بوده، درحقيقت به شكل غيرقانوني به كار خود ادامه مي‌دهند.

جديدي فوت كودكي هشت ساله درمجموعه ورزشي ياد ياران درمنطقه 11 را نمونه‌يي از مجموعه‌هاي ورزشي كه به شكل غيرقانوني به فعاليت خود ادامه مي‌دهند دانسته و گفت: در زمان وقوع حادثه، اين كودك درنخستين جلسه آموزش شناي خود دراستخر اين مجموعه، درشرايطي غرق مي‌شود كه سه نجات غريق درهمان سالن حضور داشته‌اند!

 

وي با تاكيد براينكه شورا پيگيري اين پرونده و دلايل آن را دردستوركارخود دارد، درمورد افزايش بهاي بليت‌هاي مراكز ورزشي شهرداري گفت: مرجع تعيين قيمت بليت براي تمامي رشته‌هاي ورزشي درورزشگاه‌هاي وابسته به شهرداري، شوراي شهر است و شهرداري به تنهايي نمي‌تواند به شكل خودسرانه قيمت‌ها را چندين برابر كند. وي با تاييد اينكه قيمت بليت‌هاي شهرداري بدون هماهنگي افزايش پيدا كرده است گفت: از آنجايي كه اين اقدام كاملا غيرقانوني است، درجلسه اخير شورا به همين دليل به شهرداري تذكري داده شد ولي چنانچه توجهي به آن نشود، مجبورم از شهرداردرقالب «سوال» جواب بخواهيم.

مراكز ورزشي بدون مجوز تعطيل مي‌شوند
اما دراين ميان حسين رضازاده، رييس كميته ورزش شوراي شهر، كمي محتاط‌تر از همتاي خود به اين مساله نگاه مي‌كند. وي با اعلام اينكه تعدادي از مراكز ورزشي شهرداري كه به بخش خصوصي واگذار شده‌اند، مجوزهاي لازم براي فعاليت از سوي سازمان ورزش را ندارند گفت: از بين بيش از 290 مركز ورزشي وابسته به شهرداري تهران، 52يا 53 مركز، از سوي مناطق دراختيار بخش خصوصي قرارگرفته است كه بررسي‌هاي ما حكايت از آن دارد كه دو يا سه مركز از آنها فاقد مجوزهاي لازم  هستند .

 اخباراجتماعی - اعتماد

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------