6 کرم ضدآفتابی که مفید نیستند



کرم ضدآفتاب, بدترین انواع ضدآفتاب‌ها, ضدآفتاب

بدترین انواع ضدآفتاب‌ها

 

بدترین کرم ضدآفتاب

بسیاری از اشخاص زمانی که از ضدآفتاب‌ها استفاده می‌کنند، اعتقاد دارند که حتما در مقابل آفتاب‌سوختگی و سرطان پوست مراقبت می‌شوند، در حالی که بعضی وقتها به دلیل غفلت در خواندن دستورالعمل‌های کرم های ضدآفتاب و یا حتی قوانین مورد نیاز در تولید ضدآفتاب‌ها، این محصولات ضعیف‌ترین ابزار مبارزه در مقابل ابتلا به ملانوما هستند تا جایی که موسسه مستقل زیست‌محیطی آمریکا آنها را تایید نمی‌كند.

موسسه زیست‌محیطی آمریکا در طول بررسی، ایمنی و تاثیرگذاری 1400 کرم ضدآفتاب، رژلب بازسازی شده ضد ترک و خشکی لب، لوازم آرایشی و لوسیون‌های SPF دار(مقاوم در مقابل اشعه مضر خورشید) را تحقیق نموده و نتیجه تحقیقاتش نشان داده است تنها 25 درصد از این محصولات، در برابر اشعه‌های خورشید مراقبت کافی به وجود می آورد. در اینجا شش نوع از بدترین انواع ضدآفتاب‌ها را معرفی می‌كنیم:

 

بدترین انواع ضدآفتاب‌ها

ضدآفتاب‌های دارای اکسی‌بنزن

اکسی بنزن یک ماده ضدآفتاب شیمیایی است که توسط پوست جذب می‌شود، ولی اشکال اینجاست که این ماده به آسانی بعد از جذب وارد جریان خون می‌شود و مانند هورمون استروژن عمل می‌کند و در طولانی‌مدت می‌تواند سبب پیدایش اشکالاتی در باروری و غده تیرویید گردد.

 

محققان روان‌پزشکی این اعتقاد را دارند که این ماده شیمیایی برای سیستم عصبی سمی است.

 

برای دچار نشدن به عارضه های این ماده، برچسب محصولات را با توجه بخوانید. این ماده امکان دارد همینطور با اسم هایی مثل بنزوفنون یا بنزوفنون-3 نوشته شود.

 

ضدآفتاب‌های دارای رتینول

رتینول یا همان ویتامین A می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در کسانی که در مقابل نور آفتاب هستند، زیاد می کند، ولی هنوز به دلیل اثرات ضدپیری‌اش، آن را به ضدآفتاب‌ها و لوسیون‌ها می افزایند.

این ماده امکان دارد حساسیت پوست شما را در مقابل نور آفتاب زیاد کند.

 

این جمله باید روی جعبه این ضدآفتاب‌ها نوشته شود: «لطفا موقع استفاده از این محصول و به مدت یک هفته بعد از آن، کمتر در مقابل نور آفتاب باشید».

 

کرم ضدآفتاب, بدترین انواع ضدآفتاب‌ها, ضدآفتاب‌های حاوی رتینول

کرم ضدآفتاب هایی که مفید نیستند

 

ضدآفتاب‌هایی با SPF بالاتر از 50

SPF تنها میزان مراقبت در مقابل اشعه‌های UVB که سبب آفتاب‌سوختگی می‌ گردد را نشان می‌دهد و کاربردی در برابر اشعه‌های UVA که باعث سرطان می‌شود ندارد یا خیلی ضعیف است، ولی این باور غلط هست که محصولات با SPF بالاتر، مراقبت بیشتری دارند.

 

سازمان غذا و داروی آمریكا، تبلیغ محصولات با SPF بالای 50 را «دروغین و فریب دهنده» می‌داند و این نوع تبلیغ را برای شرکت‌ها ممنوع نموده است.

 

نیم ساعت پیش از قرار گرفتن در مقابل نور خورشید، از ضد آفتاب استفاده کنید، زیرا پوست شما باید زمان کافی برای جذب مواد تشکیل دهنده ضد آفتاب را داشته باشد.

 

مرطوب‌کننده‌ها، رژلب‌های ترمیمی و مواد آرایشی SPF دار

کمتر از 10 درصد این محصولات، ملاکهای موسسه مستقل زیست‌محیطی آمریكا را برای مراقبت در مقابل اشعه‌های UVA وUVB و... دارند و بیشتر محصولات موجود در بازار چنین استفاده ای ندارند.

 

هر طور ادعا در این‌ مورد که این گونه لوازم آرایشی می‌توانند از ضرر نور خورشید بر پوست پیشگیری کنند، مبالغه آمیز است.

 

در ضمن، بیشتر خانم‌ها، از این محصولات تنها یک بار در روز استفاده می‌کنند، پس تاثیر مراقبتی احتمالی آنها تنها برای یک مدت کوتاه (چند ساعت) است.

 

ضدآفتاب‌های پودری یا افشانه‌ای

وقتی که ضدآفتاب را روی بدن خود اسپری می‌کنید، دشوار است بفهمید که آیا تمام نقاط را پوشیده است یا نه. این اشکال درباره ضدآفتاب‌های پودری و آرایشی نیز وجود دارد.

 

سازمان‌ غذا و داروی آمریكا، فروش محصولات ضدآفتاب پودری یا موجود در مواد آرایشی را پس از آخر سال 2013 ممنوع اعلام نموده است.

 

ضدآفتاب‌های دارای مواد دفع کننده حشرات

اضافه کردن این مواد به ضدآفتاب‌ها نیاز نیست و حتی ممکن است به پوست ضرر بزند. مواد دفع کننده حشرات می‌توانند دارای موادشیمیایی مفیدی باشند، ولی به این محصولات تنها یک بار در روز نیاز دارید، در حالی که ضدآفتاب باید هر دو ساعت یک بار تجدید شود.

 

براساس تحقیق ها هر شخص بیشتر از یک بار در روز، به استفاده از مواد دفع کننده حشرات احتیاج ندارد، مگر وقتی که تصمیم به پیاده‌روی طولانی را داشته باشد. البته در این وضعیت هم حشرات تنها صبح زود و شب می‌توانند سبب آزار شوند که در این زمان‌ها نیز اشعه‌های زیان آور آفتاب وجود ندارند و احتیاجی به ضدآفتاب‌ها پیدا نمی‌کنید!

 

کرم ضدآفتاب, بدترین انواع ضدآفتاب‌ها, ضدآفتاب

باورهای غلط درمورد ضدآفتاب

 

6 باور غلط در مورد ضدآفتاب

در روزهای ابری احتیاج به ضد آفتاب نیست

حقیقت این است که در روزهای ابری 80 درصد پرتوهای UV خورشید می‌توانند از ابرها بگذرد و به پوست شما ضرر بزنند. بنابراین حتی در روزهای ابری هم استفاده از ضد آفتاب نیاز و ضروری است.

 

برای استخوان‌ها زیان آور است

این اشخاص اعتقاد دارند که کرم ضدآفتاب باعث کمبود ویتامین D که برای سلامت استخوان‌ها اهمیت دارد، می‌شود. در حقیقت پوست برای تولید این ویتامین به نور ماوراء‌بنفش خورشید احتیاج دارد. ولی محققان می‌گویند، برای تولید ویتامین D، تنها به یک سوم نوری که سبب آفتاب‌سوختگی می‌شود، احتیاج است.

 

کسانی که پوست تیره دارند، به ضد آفتاب احتیاج ندارند.

برعکس تصور شایع مردم، کسانی که پوست تیره دارند مثل دیگران به مراقبت در مقابل آفتاب نیاز دارند. پوست تیره، رنگ‌دانه‌هایی به نام ملانین را بیشتر تولید می‌کند که در مقابل اشعه‌های فرابنفش از پوست به طور طبیعی مراقبت می‌کند. به طور کلی، این حفاظت طبیعی تنها تا مقدار کمی کمک میکند و همواره نور خورشید برای پوست صورت این اشخاص، زیان آور است.

 

کرم ضدآفتاب, بدترین انواع ضدآفتاب‌ها, تولید ضدآفتاب‌ها

کرم ضدآفتاب

 

صرفه جویی در استفاده

دائما به اندازه یک سکه کوچک از کرم برای استفاده بردارید حتی چناچه می خواهید آن را به قسمت شکم، دستان، کمر و ... استفاده کنید. قدری کمتر از این تاثیرات موثر ضدآفتاب را از بین می برد.

 

برای افراد میانسال دیر شده است

صحیح است که آفتاب‌سوختگی در بچگی، خطر ابتلا به سرطان پوست یا سرطان سلول‌های پایه‌ای را اضافه میکند. ولی ابتلا به نوعی سرطان پوست به نام سرطان سلولی سنگفرشی در طی سال‌ها و با قرار گرفتن در مقابل نور خورشید به وجود می آید. پس با استفاده از کرم‌های ضدآفتاب می‌توان جلوی آن گروه از جراحت‌های پوستی به وجود آمده از آفتاب‌سوختگی را گرفت و از سرطانی شدن آنها جلوگیری کرد.

 

ضدآفتاب با بستن منفذها پوست، باعث پیدایش آکنه می‌شود

استفاده از کرم ضدآفتاب آکنه‌ها را تشدید نمی‌کند ولی می‌توانید چنانچه پوست چربی دارید، از انواع بدون چربی استفاده کنید. زینک اکسید موجود در ضدآفتاب‌های فیزیکی هم جوش و آکنه را زیاد نمی کند.

 

همینطور چنانچه جزء آن گروه اشخاصی هستید که برای درمان جوش و آکنه پوست از دارو استفاده می‌کنید، خوب است بدانید که پوستتان نسبت به اشعه آفتاب حساس‌تر است و حتماً باید از یک ضدآفتاب مناسب استفاده کنید.

 

تمدید نکردن

از یاد نبرید که باید کرم ضدآفتاب را هر چند ساعت یکبار بسته به رنگ پوست خود تمدید کنید. مثلا چنانچه پوست روشنی دارید هر دو ساعت یکبار و برای پوست سبزه هر 4-3 ساعت و چنانچه پوست خیلی تیره ای دارید، روزی سه بار ضدآفتاب را تمدید کنید.

 

گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------