کاشت موی مصنوعی تاييد نشده است



کاشت موي مصنوعي,موی مصنوعی, کاشت موی مصنوعی تایید نشده است

کاشت موي مصنوعي

 

کاشت موی مصنوعی

از دهه ۱۹۷۰ کاشت موی مصنوعی به صورت گسترده ای در دنیا شایع شد. در سال ۱۹۸۳ سازمان غذا و‌ داروی آمریکا(FDA) این روش غیر استاندارد اعلام کرد و ممنوع کرد. از مهم ترین دلایل ممنوع کردن کاشت موی مصنوعی، مغایرت تارهای موی کاشته شده با پوست سر و احتمال عفونت در آن می باشد.

هنوز بعضی از شرکت ها محصولات خود را به دیگر کشور ها ارائه می کنند. این شرکت ها ادعا دارند خیلی از مشکلات گذشته مربوط به تارهای مصنوعی را برطرف کرده است.

 

در سال ۱۹۹۵ مطالعه ای انجام شد و نشان داد با آنکه این شیوه پیشرفت های آشکاری داشته ولی باز نیز کاشت موی مصنوعی مشکوک بوده و به دلیل به وجود آمدن عوارض احتمالی آن توصیه نمی شود.

 

کاشت موی مصنوعی چیست,تفاوت کاشت موی مصنوعی با کاشت موی طبیعی,عوارض کاشت موی مصنوعی

کاشت موی مصنوعی چیست

 

تفاوت کاشت مو مصنوعی با کاشت موی طبیعی 

کاشت مو مصنوعی مخصوص کسانی است که هیچ بانک مویی ندارند. این شیوه نیازمند این است که دوباره بازسازی شود و به همین علت هزینه آن بالاتر می رود. این در حالی است که کاشت موی طبیعی تا پایان عمر خواهد باقی خواهد ماند و اغلب نیازمند به تجدید و هزینه اضافی نمی باشد.

 

نام دیگر کاشت موی مصنوعی پروتز مو بوده و شیوه قدیمی آن همان کلاه گیس یا پوستیژ است. این دو روش فرق های اساسی با کاشت موی طبیعی دارند که در ادامه شرح خواهیم داد.

 

ظاهر موها 

کاشت موی مصنوعی به کمک تارهای مصنوعی انجام می شود و دقیقا مانند این است که شما کلاه گیس بر روی سرتان گذاشته اید و طبیعی نیست. در حالی که در کاشت موی طبیعی از موهای خود فرد استفاده می کنند و این باعث می شود مو های کاشته شده با مو های خودتان به طور کامل مطابقت داشته باشد.

 

رشد موها

مو های کاشته شده به روش مصنوعی اصلا رشد نمی کنند و در صورت ریزش، باید دوباره موهای مصنوعی جدید را نصب کنند. ولی موهای کاشته شده به روش طبیعی بعد از گذشت مدتی از کاشت شروع به رشد می کنند و اگر ریزشی نیز اتفاق بیفتد موقتی است و موها مجددا از ریشه رشد خواهند کرد. از این رو تارهای کاشته شده به روش مصنوعی برعکس شیوه طبیعی احتیاج به تمدید و بازسازی خواهد داشت.

 

نپذیرفتن به وسیله پوست سر

با توجه به اینکه بدن عوامل طبیعی را بهتر قبول می کند مطمئنا قابلیت پذیرش تارهای مصنوعی را ندارد. بنابراین کاشت مو به روش طبیعی فرایند مناسب تر و داوطلبان بیشتری خواهد داشت.

 

و نتیجه اینکه هر چند نتیجه کاشت موی طبیعی با گذشت زمان قابل دیدن است و‌ نیازمند صبر و حوصله می باشد ولی در نهایت طبیعی بوده و همیشگی خواهد بود.

 

تفاوت کاشت موی مصنوعی با کاشت موی طبیعی,عوارض کاشت موی مصنوعی,کاشت مو مصنوعي

عوارض کاشت موی مصنوعی

 

عوارض کاشت موی مصنوعی

یکی از مهمترین عللی که این شیوه دیگر در جهان بصورت وسیع استفاده نمی شود، عوارض جانبی و معایب آن است. عارضه هایی که بعضی وقتها جبران آنها خیلی سخت و حتی در مواردی نا ممکن است. 

 

از جمله این عوارض و مشکلات ناشی از این روش، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- پیدایش عفونت (از جمله گرانولوما کولر)

- عدم رنگ پذیری تارهای مصنوعی کاشته شده

- امکان ریزش درصد بسیاری از موهای جدید پیوند زده شده 

- به وجود آمدن کیست

- احتمال پیدایش سرطان پوست

- آلوپسی

- پیدایش آلرژی

 

موهاي مصنوعي چه از نوع ساختگي مثل مونواکريليک، پلي ‌اکريليک و پلي ‌استر باشد و چه تارهاي طبيعي موي انسان که کارهایی که روي آن انجام شده است، توسط وسيله ‌اي به نام ايمپلنتر به ‌وسيله گر‌ه‌ زدن روي سر قرار مي‌ گیرند. ويژگي مثبت اين شیوه، راحت آن است، به گونه ای که مي‌ توان در طول چند روز آن را یاد گرفت. ديگر اين که بدون خونريزي انجام مي ‌شود و نتيجه ‌کار را سریع مي ‌توان ديد.

 

کلا پزشکان باید دقت داشته باشند که هرچند این شیوه راحت است، ولی درمان استاندارد و شایعی برای طاسی سر یا ریزش ‌مو به حساب نمی آید.

 

مسئولیت این شیوه درمانی متوجه پزشکی است که آن را انجام می ‌دهد و حتما ایشان به موارد قانونی انجام این کار آگاهی دارند.

 

گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------