تازه های سلامت مو

لیکن پلانوپیلاریس چیست

لیکن پلانوپیلاریس چیست؟ علائم ، علل و درمان آن

لیکن پلانوپیلاریس علل و درمان لیکن پلانوپیلاریس لیکن پلانوپیلاریس یک بیماری پوستی نادر است که به…

پرسش و پاسخ درباره لیزر موهای زائد



موهای زائد,لیزر موهای زائد

متخصص پوست باید لیزر موهای زائد انجام دهد زیرا دستگاه‌ها و پوست‌های مختلف را می‌شناسد

 

اگر قصد خلاص شدن از سالن‌های اپیلاسیون، تیغ، مومک، موبر و دستگاه اپیلیدی را دارید یا اگر جوش‌ها و موهای زیر پوستی خسته‌تان کرده است و دنبال یک مرکز مناسب برای لیزر موهای زائد می‌گردید حتما قبل از گرفتن وقت ویزیت، این مقاله را بخوانید تا با تمام بایدها و نبایدهای لیزر موهای زائد آشنا شوید. دکتر احسانی، متخصص پوست و مو به 14 سؤال رایج در این زمینه پاسخ می‌دهند.

1. تاثیرگذاری لیزر موهای زائد به چه صورت است و آیا این لیزر باعث از بین رفتن موها می‌شود؟
برای درمان موهای زائد 3 روش وجود دارد: دارو، الکترولیز و لیزر. لیزر موهای زائد را کم و نازک می‌کند اما باعث از بین رفتن آنها نمی‌شود. ما معمولا 4 تا 6 جلسه به فاصله ماهی يك‌بار برای صورت و به فاصله 3 ماه یک بار برای بدن لیزر را تکرار می‌کنیم. معمولا با انجام 4 تا 7 جلسه تعداد موها خیلی کمتر می‌شود.یک علت برگشت مو بعد از لیزر موهای زائد مشکلات هورمونی است و در صورتی که فرد مشکل هورمونی داشته باشد احتمال بازگشت موهای زائد خیلی بیشتر است و لیزر موهای زائد فایده‌ای نخواهد داشت، پس اگر فرد مورد بررسی قرار گرفت و در آزمايش‌ها مشخص شد مشکل هورمونی ندارد، می‌تواند لیزر را شروع کند اما باید در نظر داشته باشید که لیزر، موهای زائد را صفر نمی‌کند.




2. بعد از تعداد جلسات مورد نیاز لیزر، نتیجه تا چه زمانی ماندگار است؟
معمولا بعد از 4 تا 6 جلسه لیزر هر 6 ماه یک بار (بین 3 تا 4 بار) آن را شارژ می‌کنیم. به این ترتیب تعداد موها به طور متوسط 60 تا 80 درصد کم می‌شود.

3. آیا  لیزر موهای زائد می‌تواند مضراتی هم داشته باشد؟
اگر فرد آفتاب گرفته باشد ممکن است پوستش بسوزد و جای آن لک‌های سفید ایجاد شود. همچنین اگر بعد از لیزر مراقبت‌های لازم را رعایت نکند یا در صورت ایجاد زخم آن را دستکاری کند و تاول ایجاد شود، ممکن است جای آن اسکار باقی بماند. علاوه بر این اگر فردی که از لیزر استفاده می‌کند تبحر کافی نداشته باشد و شرایط دستگاه را براساس رنگ پوست بیمار درست تنظیم نکند، ممکن است منجر به ایجاد زخم، لک و تاول شود.


4. آیا فقط پزشک متخصص پوست باید این کار را انجام دهد؟
بله. بهتر است متخصص پوست لیزر موهای زائد انجام دهد زیرا دستگاه‌ها و پوست‌های مختلف را می‌شناسد و کار را صحیح انجام می‌دهد.

 

لیزر موهای زائد,از بین بردن موهای زائد,لیزر موهای صورت

لیزر موهای زائد

 

5. در تبلیغات از دستگاه‌های مختلفی نام برده می‌شود. فرق بین آنها چیست و از کجا بفهمیم کدام دستگاه مناسب‌تر است؟
2 سیستم برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد: سیستم‌های لیزری و سیستم‌های غیر لیزری. دستگاه‌های غیر لیزری، سیستم‌های نوری هستند که ipl نام دارند. این دستگاه‌ها مناسب هستند اما قدرت‌شان به اندازه لیزر نیست. در واقع از آنجایی که سیستم‌های لیزری گران‌قیمت هستند، سیستم غیرلیزری ipl طراحی شد که دسترسی به آن آسان‌تر و هزینه‌هایش کمتر است اما در عین حال عوارض و احتمال سوختگی پوست و بازگشت مو با آن بیشتر است. سیستم‌های لیزری انواع مختلفی دارند ازجمله الکساندرایت و دایود با مکانیسم‌ها و طول موج‌های مختلف که هریک برای نوع به خصوصی از پوست مثل سبزه، روشن، سفید، تیره و ... کاربرد دارند. به عبارت دیگر لیزری که برای پوست روشن استفاده می‌شود، شاید مناسب پوست سبزه نباشد و بالعکس. انتخاب نوع لیزر با پزشک است و پزشک باید با تمامی این لیزرها آشنایی داشته باشد.

6. چرا بعضی‌ها با این لیزر دچار سوختگی می‌شوند؟
دلیل آن انتخاب نادرست دستگاه و لیزر است.

7. آیا ممکن است این لیزر باعث تیرگی پوست شود؟
اگر باعث سوختگی شود ممکن است پوست را تیره کند اما در حالت عادی پوست را تیره نمی‌کند.

  

از بین بردن موهای زائد,لیزر موهای زائد,لیزر موهای صورت

فرد نباید تا 3 ماه قبل از لیزر، آفتاب بگیرد یا از سولاریم استفاده کند.

 

 8. آیا  لیزر موهای زائد روی باروری و غدد لنفاوی تاثیر می‌گذارد؟
خیر. لیزری که در ناحیه بیکینی یا زیر بغل انجام می‌شود هیچ ارتباطی با اجزای داخلی بدن مثل تخمدان یا بافت سینه ندارد و هیچ آثار بدی نمی‌گذارد. این مسئله در جهان مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که میزان نفوذ لیزر در پوست خیلی کم و شاید در حد چند میلی‌متر است بنابراین اصلا به بافت‌های زیری نمی‌رسد که بخواهد مشکلی ایجاد کند. انرژی لیزر به صورت گرما آزاد می‌شود و گرما در عمق بافت نفوذ نمی‌کند بلکه فقط تا
قسمت‌های سطحی از پوست نفوذ می‌کند.

9. آیا انجام این لیزر در بارداری ممنوع است؟
در بارداری بهتر است از لیزر استفاده نشود اما در شیردهی مشکلی ندارد.

10. آیا ممکن است بیماری‌های واگیردار پوستی مثل زگیل از طریق دستگاه لیزر منتقل شوند؟
بله، ممکن است. در این زمینه گزارش‌هايي بوده است. اگر دستگاه لیزر آلوده به ویروس زگیل یا ویروس‌های دیگر باشد ممکن است این ویروس به فرد دیگر منتقل شود بنابراین کسی که به این بیماری‌ها مبتلاست باید حتما پزشک را از آن آگاه کند و استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد را تا زمان رفع ویروس و درمان بیماری به تعویق بیندازد.


11. آیا این لیزر دردناک است؟
میزان درد در افراد مختلف، متفاوت است. درد آن درحد متوسط است و شدید نیست. می‌توان از پماد بی‌حس کننده استفاده کرد تا دردناک نباشد.

12. بین آفتاب گرفتن و لیزر موهای زائد چقدر باید فاصله باشد؟
فرد نباید تا 3 ماه قبل از لیزر، آفتاب بگیرد یا از سولاریم استفاده کند.

13. آیا  لیزر موهای زائد تاتو را پاک می‌کند؟
خیر. لیزر مو ربطی به تاتو ندارد.

14. چه کسانی نباید از این لیزر استفاده کنند؟
کسانی كه باردار هستند، کسانی که بیماری‌های عصبی دارند و ممکن است جای لیزرشان را بکنند و دستکاری کنند و کسانی که به خاطر شغل‌شان مجبورند ساعات طولانی در آفتاب باشند و همچنین کسانی که در محل مورد نظر، عفونت فعال یا زخم دارند باید تا زمان بهبود عفونت و زخم‌شان صبر کنند و از لیزر موهای زائد استفاده نکنند.

 

منبع:مجله زندگی ایده آل

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------