۸ نکته درباره اتاق مطالعه




8  نکته درباره اتاق مطالعه

 

۱) اگر فرزند شما به مرحله خاصی از درس خواندن نزدیک است، چیدمان اتاق او می تواند کیفیت مطالعه اش را بالا ببرد.

 

۲) برای خواندن درس هم چراغ مطالعه لازم است و هم چراغ سقفی. کاهش نور، خواب آلودگی و حواس پرتی ایجاد می کند.

 

۳) اگر بخشی از لباس ها یا وسایل شخصی باقی افراد، در کمد لباس فرزند درس خوان شما است، لطفا همه را به جای دیگری منتقل کنید تا با رفت و آمد مداوم تمرکز او را به هم نزنید.

 

۴) اجازه بدهید یادداشت ها را با ماژیک روی دیوار بنویسد یا نوشته های مهم را بچسباند. به مرور زمان این کار تبدیل به تفریح لذت بخشی برای او می شود که درس خواندن را آسان می کند ولی هزینه نقاشی دوباره خانه را روی دست تان می گذارد.

 

۵) کامپیوتر را جلوی پنجره قرار ندهید که انعکاس نور آن چشم را بیازارد و لامپ های مهتابی و سفید را با لامپ معمولی عوض کنید حتی از فلورسنت های ملایم و دلپذیر مانند صورتی استفاده کنید .

 

۶) چند لیوان با تصاویر شاد و درخشان اطراف اتاق بگذارید و در آنها خودکارهای رنگی فانتزی قرار بدهید تا رغبت فرزندتان را نسبت به یادداشت برداشتن بیشتر کنید.

 

۷) اگر جای کافی دارید، اتاق مطالعه او را از اتاق خوابش جدا کنید. در تخت خواب درس خواندن درصد زیادی از یادگیری را کاهش می دهد. اگر هم فضا ندارید، کنار میز او و حدفاصل میز و تخت خواب پارتیشن چوبی یا پارچه ای با نقوش ساده طبیعی و رنگ های خوشایند آبی و صورتی قرار دهید.

 

۸) به درس خواندن او مانند یک مراسم آیینی احترام بگذارید. روی میز گل تازه و یک چای ساز یا فلاسک با قدری بیسکوییت و آجیل از نوع مورد علاقه اش بگذارید. تمام اینها تشویق عملی او برای ادامه درس است.

 

۹) به هم ریختگی های او را جمع آوری نکنید. ورقه های پراکنده و جزوه های روی زمین پخش شده و کتاب ها را به حال خود رها کنید تا به مرور زمان و ترتیب اهمیت خودش به سراغ آنان برود. تمیز و مرتب کردن یک باره اتاق او به وسیله شما هر گونه برنامه ریزی و تمرکز ذهنی او را به هم می ریزد.


منبع:روزنامه سلامت

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------