بازاریابی برون گرا؛ روشی موثر برای افزایش فروش



بازاریابی برون گرا, استراتژی های بازاریابی برون گرا, فعالیت های بازاریابی برای جذب مشتری جدید

بازاریابی برون گرا به معنای فعالیت های بازاریابی برای جذب مشتری جدید است

 

بازاریابی برون گرا؛ ابزاری قدرتمند برای جذب مشتریان جدید 

در این مقاله از بیتوته درباره بازاریابی برون گرا صحبت خواهیم کرد. بازاریابی برون گرا به معنای فعالیت های بازاریابی است که در آن شرکت ها تلاش می کنند تا با جذب مشتریان جدید، فروش خود را افزایش دهند. این روش با استفاده از تبلیغات، رویدادها و روابط عمومی انجام می شود.

آیا تا به حال از کسی تماس داشته اید که سعی دارد چیزی به شما بفروشد؟ قبلاً هرگز با این شخص صحبت نکرده‌اید، اما ناگهان سعی می‌کنند شما را متقاعد کنند که چیزی را که ارائه می‌دهند بخرید و به شما می‌گویند که اگر این کار را کنید چقدر زندگی شما بهتر می‌شود.

 

این چیزی است که به عنوان خرید تلفنی شناخته می شود و نمونه ای از بازاریابی برون گرا است. بازاریابی برون‌گرا هر نوع بازاریابی است که در آن یک کسب‌وکار مستقیماً به مشتریان بالقوه دسترسی پیدا می‌کند. وقتی صحبت از بازاریابی می شود، یک کسب و کار می تواند مسیرهای مختلفی را طی کند، اما بازاریابی برون گرا یکی از رایج ترین روش هاست. بازاریابی برون گرا برعکس بازاریابی درونگرا است که در آن یک کسب و کار محتوایی ایجاد می کند که مشتریان را جذب می کند.

 

یک کسب و کار می تواند از هر دو یا فقط یک شکل بازاریابی استفاده کند، همه اینها به ماهیت کسب و کار و استراتژی بازاریابی آن بستگی دارد. هر دو بازاریابی درونگرا و برونگرا دارای مزایا و معایب خاصی هستند که باید در مورد آنها بدانید تا بتوانید موثرترین استراتژی بازاریابی را برای کسب و کار خود ایجاد کنید.

 

بنابراین بازاریابی برون‌گرا چیست و چگونه می‌دانید که برای کسب و کار شما مناسب است؟ در این مقاله از بیتوته با تعریف بازاریابی برون گرا آشنا خواهید شد، نمونه هایی را مشاهده خواهید کرد، تفاوت بازاریابی درونگرا و برون گرا چیست و موارد دیگر.

 

بازاریابی برون گرا, استراتژی های بازاریابی برون گرا,نمونه های بازاریابی برون‌گرا

 پیام بازرگانی تلویزیونی یکی از نمونه های بازاریابی برون‌گرا است

 

بازاریابی برون گرا چیست؟

در بازاریابی برون‌گرا، یک کسب‌وکار فعالانه با مشتریان بالقوه درگیر می‌شود تا آنها را با محصول یا خدماتی که ارائه می‌دهند، درگیر کند. در بازاریابی برون‌گرا، کسب‌وکار مکالمه را آغاز می‌کند و پیامی را برای مشتریان خود ارسال می‌کند، به جای اینکه منتظر بماند تا مشتریان به سراغ آن‌ها بیایند. نقطه مقابل بازاریابی برونگرا، بازاریابی درونگرا است، جایی که یک کسب و کار از استراتژی های بازاریابی برای جذب مشتری استفاده می کند.

 

نمونه هایی از بازاریابی برون گرا

بازاریابی برونگرا به طور کلی تحت اشکال سنتی تری از بازاریابی قرار می گیرد تا بازاریابی درونگرا. چند نمونه از بازاریابی برونگرا عبارتند از:

- پیام بازرگانی تلویزیونی

- پیام بازرگانی رادیویی 

- تماس تلفنی

- تماس از طریق ایمیل

- بیانیه های مطبوعاتی

- سمینار

- ایمیل های اسپم

- تبلیغات در رسانه های اجتماعی

در تمام این مثال ها، شرکت مشتریان را مورد خطاب قرار می دهد. در بازاریابی برون گرا، ارتباطات یک طرفه است و هدف آن علاقه مند کردن مشتریان بالقوه به محصول یا خدمات شماست.

 

بازاریابی برون گرا, استراتژی های بازاریابی برون گرا, بازاریابی برونگرا و بازاریابی درونگرا

 نقطه مقابل بازاریابی برونگرا، بازاریابی درونگرا است

 

تفاوت بازاریابی درون گرا و بازاریابی برون گرا

برای درک واقعی بازاریابی برونگرا، باید دقیقاً بدانید که بازاریابی درونگرا چیست. بازاریابی درونگرا در مورد استراتژی های بازاریابی است که برای گسترش کلمه در مورد یک نام تجاری به منظور جذب مشتریان بالقوه طراحی شده است. شما باید تفاوت های بین بازاریابی برون گرا و درون گرا را درک کنید تا بتوانید بفهمید کدام جهت برای کسب و کار شما بهترین است.

اینها برخی از تفاوت های کلیدی بین بازاریابی ورودی و خروجی هستند:

 

بازاریابی درونگرا

بیشتر مجاز است: بازاریابی درون گرا نسبت به بازاریابی برونگرا قوانین و مقررات کمتری دارد. هدف بازاریابی درونگرا ایجاد محتوای متناسب با مخاطبان هدف شما به منظور جذب آنها به سمت برند شما است. شما آزادی بیشتری در مسیری که می خواهید در پیش بگیرید دارید، خواه بازاریابی ایمیلی ، کمپین های رسانه های اجتماعی یا پست های وبلاگ باشد.

 

جذب مشتریان از طریق علاقه : بازاریابی درونگرا شامل استراتژی های بازاریابی است که برای جذب مشتریان از طریق علاقه و ایجاد تمایل آنها به کسب اطلاعات بیشتر در مورد برند شما طراحی شده است. در اینجا، شما فقط به مخاطبان بالقوه بی علاقه پیام ارسال نمی کنید، بلکه افرادی را که می دانید از قبل به برند شما علاقه مند هستند، هدف قرار می دهید.

 

ارتباط دو طرفه : یکی از تفاوت های کلیدی بین بازاریابی درونگرا و برون گرا این است که بازاریابی درونگرا شامل ارتباطات دو طرفه است. به عنوان مثال، زمانی که برند خود را در رسانه های اجتماعی تبلیغ می کنید، در حال گفتگو با مشتریان خود برای ایجاد رابطه با آنها هستید. با بازاریابی درون‌گرا، می‌توانید ارتباطات خود را برای مخاطبان تقسیم‌بندی شده خود نیز تنظیم کنید.

 

مصرف کننده محور : یکی از اهداف بازاریابی درونگرا ایجاد محصولاتی است که نیازهای مشتریان شما را برآورده کند. بازاریابی ورودی بیشتر مصرف کننده محور است و هنگام ایجاد کمپین های بازاریابی، مشتریان را در نظر می گیرد. به عنوان مثال، با بازاریابی درونگرا، می توانید محتوای رسانه های اجتماعی را متناسب با مخاطبان خود ایجاد کنید و کسب و کار خود را به عنوان راه حلی برای مشکلات قرار دهید.

 

بازاریابی برون گرا

• مخرب : در حالی که بازاریابی درونگرا به طور طبیعی در زندگی قرار می گیرد، بازاریابی برونگرا مخربتر است. به عنوان مثال، با جستجوی تلفن، شما به این فکر نمی کنید که خریداران در حال حاضر چه می کنند. بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که در زمانی با آنها تماس بگیرید که زمانی برای صحبت با تلفن ندارند.

 

محصولات یا خدمات را به مشتریان تحمیل می کند: هدف بازاریابی برونگرا به جای برانگیختن علاقه در مشتریان بالقوه، ارسال پیام به همه است. به همین دلیل، اگر این کار را به درستی انجام ندهید، بازاریابی برون‌گرا می‌تواند به‌عنوان تهاجمی شناخته شود یا این‌که شما فقط می‌خواهید چیزی به مشتریان بفروشید. بازاریابی برون‌گرا فعال‌تر است، به این معنی که شما فعالانه به سرنخ‌هایی که می‌خواهید دسترسی پیدا می‌کنید. از سوی دیگر، بازاریابی درونگرا منفعل تر است، به این معنی که شما بیشتر بر تولید سرنخ تمرکز می کنید و منتظر می مانید تا مشتریان به سمت شما بیایند.

 

ارتباط یک طرفه : در بازاریابی برون‌گرا، شما اغلب مشتریان خود را در استراتژی‌های بازاریابی خود نادیده می‌گیرید، بنابراین ارتباط یک طرفه است. نمایندگان فروش نیز تمایل دارند کنترل بیشتری بر مکالمه داشته باشند و به آنها این امکان را می دهد که کلمات خود را با شرایط موجود هماهنگ کنند.

 

بازاریابی گرا : بازاریابی برون گرا کمتر بر نیازهای مصرف کننده و بیشتر بر دانش بازار تمرکز دارد. وقتی نوبت به بازاریابی درونگرا می‌رسد، می‌خواهید خواسته‌ها و نیازهای مشتریان خود را درک کنید تا بتوانید محصولات و خدماتی را ارائه دهید که مطابق با آنها باشد. از سوی دیگر، بازاریابی برون‌گرا بیشتر بر پیش‌بینی روندها در بازار و توسعه محصولات یا خدمات مناسب تمرکز دارد.

 

بازاریابی برون گرا, استراتژی های بازاریابی برون گرا, دستیابی به مشتریان بالقوه جدید و ارتقای کسب و کار

دستیابی به مشتریان بالقوه جدید و ارتقای کسب و کار

 

استراتژی های بازاریابی برون گرا

چندین استراتژی بازاریابی برون گرا وجود دارد که می توانید برای تبلیغ کسب و کار خود از آنها استفاده کنید، از جمله:

ایمیل های سرد : یک ایمیل سرد برای شخصی ارسال می شود که قبلاً با او در تماس نبوده اید. به جای اینکه کسی را متقاعد کنید که در لیست پستی شما ثبت نام کند و سپس برای او ایمیل بفرستید، با ایمیل سرد، ایمیل ناخواسته ارسال می کنید.

 

با این حال، زمانی که به درستی انجام شود، ایمیل سرد می تواند یک راه بسیار موثر برای دستیابی به مشتریان بالقوه جدید و ارتقای کسب و کار شما باشد. یک ایمیل سرد می تواند راهی عالی برای شروع گفتگو با مشتریان بالقوه ای باشد که کسب و کار شما را در جای دیگری پیدا نکرده اند.

 

 نمایشگاه های تجاری : نمایشگاه تجاری اساساً فرصتی برای شرکت ها برای تبلیغ محصولات و خدمات خود است. نمایشگاه های تجاری راهی عالی برای دستیابی به مخاطبان جدید و ایجاد علاقه به برند شما هستند. با یک نمایشگاه تجاری می توانید محصولات یا خدمات شرکت خود را در مدت زمان کوتاهی به افراد زیادی ارائه دهید.

 

 تبلیغات رسانه های اجتماعی : تبلیغات رسانه های اجتماعی تبلیغاتی هستند که در پلتفرم های مختلف رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام، توییتر و تیک تاک ظاهر می شوند. تبلیغات رسانه های اجتماعی روشی بسیار موثر برای دستیابی به مخاطبان هدف شما و تبدیل اعضای آنها به مشتریان است.

 

با این حال، برخلاف تلاش برای درگیر کردن آنها در گفتگو در رسانه های اجتماعی، تبلیغات رسانه های اجتماعی فقط بر تبلیغ یک محصول یا خدمات به مشتریان بالقوه تمرکز دارند.

 

بازاریابی برون گرا, استراتژی های بازاریابی برون گرا,مزایای بازاریابی برون گرا

مزایای زیادی برای بازاریابی برون گرا وجود دارد

 

مزایا و معایب بازاریابی برون گرا

مزایای زیادی برای بازاریابی برون گرا وجود دارد، اما چالش های زیادی نیز وجود دارد که باید در این مسیر با آنها مقابله کنید. به همین دلیل مهم است که هنگام تلاش برای تبلیغ کسب و کار خود با یک استراتژی بازاریابی برون گرا، جوانب مثبت و منفی را به دقت بسنجید. اگر در بازاریابی برون گرا مهارت دارید، می تواند راهی بسیار موثر برای دستیابی به مشتریان بالقوه جدید و تبدیل آنها به مشتری باشد. با این حال، بازاریابی برون گرای خوب نیز می تواند یک چالش باشد.

برای شروع، در اینجا برخی از مزایا و معایب بازاریابی برون گرا وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید:

 

مزایای بازاریابی برونگرا

آگاهی از برند را افزایش می‌دهد : اگر می‌خواهید در مورد برند خود صحبت کنید، بازاریابی برون‌گرا یک گزینه عالی است. یکی از مزایای اصلی بازاریابی برون گرا این است که به شما امکان می دهد به افرادی دسترسی پیدا کنید که ممکن است قبلاً در مورد تجارت شما نشنیده باشند.

 

با بازاریابی درونگرا، استراتژی های بازاریابی شما بیشتر بر روی دستیابی به مخاطبان هدف و ارتباط با مشتریان فعلی متمرکز است. از سوی دیگر، بازاریابی برون‌گرا بیشتر متوجه مشتریان بالقوه جدید است. اگر به دنبال رشد پایگاه مشتری و ایجاد سرنخ های جدید هستید، این یک راه عالی برای تبلیغ کسب و کار شما است.

 

نتایج فوری : یکی دیگر از مزایای بازاریابی برون گرا این است که می توانید نتایج فوری دریافت کنید. لازم نیست مدت زیادی منتظر باشید تا مشتریانتان به سراغ شما بیایند، شما فعالانه از آنها درخواست می کنید. کسی که تبلیغات تلویزیونی شما یا تبلیغات رسانه های اجتماعی شما را می بیند، به احتمال زیاد اقدام فوری انجام می دهد و کاری را که شما می خواهید انجام می دهد. همین امر در مورد خرید تلفن نیز صدق می کند. اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که شخصی فقط تلفن را قطع نمی کند و به آنچه شما می خواهید بگویید علاقه مند است، ممکن است تمایل بیشتری به خرید محصول یا خدمات شما داشته باشد و به شما نتایج فوری بدهد.

 

• پیاده سازی آسان : از آنجایی که ایجاد محتوا می تواند کاملاً زمان بر باشد، اجرای استراتژی های بازاریابی برون گرا به طور کلی آسان تر از استراتژی های بازاریابی درون گرا است. بنابراین برقراری تماس تلفنی، ارسال ایمیل یا نامه بسیار ساده تر از ایجاد یک کمپین رسانه های اجتماعی است.

 

معایب بازاریابی برونگرا

قیمت : در حالی که پیاده‌سازی و اجرای بازاریابی برون‌گرا آسان‌تر است، اما می‌تواند بسیار گران باشد. هزینه‌های حضور در نمایشگاه‌های تجاری و پرداخت برای تبلیغات می‌تواند به راحتی افزایش یابد و از درآمد ایجاد شده بیشتر شود. تبلیغات آنلاین، به عنوان مثال تبلیغاتی مانند رسانه‌های اجتماعی نسبت به تبلیغات سنتی ارزان‌تر هستند، اما ممکن است برای دیدن نتایج بیشتر طول بکشد. به همین دلیل است که شرکت‌های کوچک‌تر معمولاً بازاریابی برون‌گرا انجام نمی‌دهند، زیرا بودجه لازم برای آن را ندارند.

 

• ROI دشوار برای اندازه‌گیری : ردیابی بازگشت سرمایه (ROI) با بازاریابی برون‌گرا می‌تواند بسیار دشوار باشد، به‌ویژه وقتی صحبت از اشکال سنتی‌تر تبلیغات مانند تبلیغات تلویزیونی و بیلبوردها باشد. بازاریابی برون گرا بیشتر بر ارائه پیام متمرکز است. بنابراین ردیابی تعداد افرادی که به آنها دسترسی دارید آسان است. اما اگر بخواهید معیارهای خاص تری را دریافت کنید، به عنوان مثال تعداد افرادی که واقعاً پس از مشاهده آگهی اقدام می کنند بسیار دشوارتر است.

 

موانع دیگر : از آنجایی که بازاریابی خارجی می تواند شامل تماس های تلفنی و ایمیل های ناخواسته باشد، به احتمال زیاد با موانع قانونی مواجه خواهید شد. ممکن است ایمیل‌های شما در پوشه‌های هرزنامه گیرندگان قرار بگیرند و شماره تلفن شما مسدود شود و دسترسی به مشتریان بالقوه تقریبا غیرممکن باشد. علاوه بر این، بازاریابی برون‌گرا را می‌توان به راحتی نادیده گرفت (بی صدا کردن تلویزیون یا دور انداختن نامه).

 

بازاریابی برون گرا, استراتژی های بازاریابی برون گرا, بازاریابی برون‌گرا نوعی بازاریابی سنتی است

بازاریابی برون‌گرا نوعی بازاریابی سنتی است

 

سوالات متداول درباره بازاریابی برون‌گرا 

1. تفاوت بین بازاریابی برون‌گرا و درونگرا چیست؟

بازاریابی برون‌گرا نوعی بازاریابی سنتی است که در آن یک کسب‌وکار ارتباط با مشتریان بالقوه را آغاز می‌کند. از سوی دیگر، بازاریابی درونگرا، شکل مدرن تری از بازاریابی است که در آن مشتریان بالقوه به سمت کسب و کار می آیند.

 

2. مزایای بازاریابی برون گرا چیست؟

بازاریابی برون گرا می تواند راهی مقرون به صرفه برای دستیابی به تعداد زیادی از افراد باشد. همچنین می تواند راه خوبی برای تولید سرنخ و ایجاد آگاهی از برند باشد.

 

3. معایب بازاریابی برون مرزی چیست؟

بازاریابی برون‌گرا را می‌توان به صورت مزاحم یا هرزنامه مشاهده کرد. همچنین ممکن است اندازه گیری بازگشت سرمایه کمپین های بازاریابی برون مرزی دشوار باشد.

 

4. چند نمونه از بازاریابی برون گرا چیست؟

برخی از نمونه‌های بازاریابی برون‌گرا عبارتند از: تماس تلفنی ، بازاریابی ایمیلی ، تبلیغات تلویزیون ، رادیو و رسانه های اجتماعی ، بیلبورد

 

5. چگونه از بازاریابی برون گرا به طور موثر استفاده کنم؟

در اینجا چند نکته برای استفاده موثر از بازاریابی برون گرا آورده شده است:

- مخاطبان خود را هدف قرار دهید: مطمئن شوید که تلاش های بازاریابی برون گرای خود را به سمت افراد مناسب هدف قرار داده اید.

- پیام های خود را شخصی کنید: مطمئن شوید که پیام های بازاریابی خروجی شما برای گیرنده شخصی سازی شده است.

- لغو اشتراک را آسان کنید: لغو اشتراک لیست ایمیل مارکتینگ یا انصراف از کمپین های ایمیل مستقیم را برای افراد آسان کنید.

- نتایج خود را پیگیری کنید: نتایج کمپین های بازاریابی خارجی خود را دنبال کنید تا بتوانید ببینید چه چیزی کار می کند و چه چیزی نیست.

 

سخن پایانی بازاریابی برون‌گرا

بازاریابی یکی از جنبه‌های حیاتی هر کسب‌وکاری است، اما جهت‌های مختلف بی‌شماری وجود دارد که می‌توانید با استراتژی‌های بازاریابی خود در پیش بگیرید. شما می توانید محتوای رسانه های اجتماعی را برای ایجاد رابطه با مشتریان خود ایجاد کنید، برای فروش محصولات یا خدمات خود به مشتریان بالقوه جستجوی تلفنی انجام دهید، یا اسپات های تلویزیونی یا تبلیغات رسانه های اجتماعی ایجاد کنید. در نهایت، اینکه چه نوع بازاریابی را انتخاب می کنید کاملاً به شما بستگی دارد. اما مهم است که استراتژی بازاریابی را انتخاب کنید که می دانید موثر خواهد بود.

 

صرف نظر از جهت انتخاب شده، بازاریابی پرهزینه و زمان بر است. بنابراین، باید اطمینان حاصل کنید که تصمیمی که دارید، ارزش آن را دارد. اکنون که تفاوت‌های بین بازاریابی برون گرا و درون‌گرا را درک کرده‌اید، می‌توانید تصمیم آگاهانه‌تری در مورد اینکه چه چیزی برای کسب‌وکار شما انتخاب بهتری است، بگیرید.

 

گردآوری:بخش کامپیوتر و اینترنت بیتوته 

 

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------