جزئیات حمله به یک مرکز نگهداری معلولین در ژاپن/ ادعای سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط داعش



 اخبار بین الملل ,خبرهای   بین الملل,حمله به یک مرکز نگهداری معلولین

حمله به یک مرکز نگهداری معلولین در ژاپن، استعفای رئیس حزب دموکرات آمریکا در پی رسوایی انتشار ایمیل ها، تحلیلی از اجلاس سران اتحادیه عرب در موریتانی، ادعای داعش درباره سرنگونی یک جنگنده آمریکایی، درخواست مجهز کردن رژیم اسرائیل به تسلیحات سنگرشکن علیه ایران و تحلیلی از توان نظامی حزب الله، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است.

به گزارش «تابناک»، وقوع حمله مرگبار با سلاح سرد به یک مرکز نگهداری معلولین در ژاپن، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است. «سی ان ان» اعلام کرده در اثر حمله مرگبار در یک مرکز نگهداری معلولان واقع در شهر ساگامی هارا در 14 کیلومتری غرب توکیو، حداقل 19 تن کشته و حدود 45 تن مجروح شدند. پلیس گفته حادثه در حدود ساعت 4 صبح اتفاق افتاده و معمولان در هنگام حمله فرد جنایتکار خواب بوده اند. عامل این حمله فردی حدود 20 ساله و از کارکنان سابق این مرکز بوده است. وی پس از حمله با چاقو به معلولان این مرکز خود را تسلیم پلیس کرده و در توضیح انگیزه خود به پلیس گفته است که فکر می کند که افراد معلول باید از بین بروند.پلیس هنوز هیچ اطلاعاتی دال بر ارتباط میان این حمله و افراط گرایی پیدا نکرده است.

استعفای رئیس حزب دموکرات آمریکا در پی رسوایی انتشار ایمیل های مربوط به این حزب، موضوعی است که خبرگزاری فرانسه به آن پرداخته است. دبی واسرمن شولتز، رئیس حزب دموکرات آمریکا که به دنبال درز ایمیل های داخلی حزب دموکرات جایگاهش متزلزل شده است، اعلام کرد در پایان مراسم معرفی رسمی هیلاری کلینتون به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری، از سمت خود استعفا خواهد کرد. رئیس حزب دموکرات آمریکا در بیانیه ای با اشاره به مبارزات انتخاباتی ماههای آینده خاطر نشان کرد «بهترین شیوه برای اجرای این اهداف این است که در پایان مراسم معرفی نامزد دموکرات از سمت خود به عنوان رئیس حزب استعفا کنم». سایت ویکی لیکس شامگاه جمعه با انتشار حدود 20 هزار پیام داخلی حزب دموکرات از تلاش برای بی ثبات کردن برنی سندرز در هنگام انتخابات درون حزبی حزب دموکرات پرده برداشته است.

اجلاس روز گذشته سران اتحادیه عرب در موریتانی، از جمله دیگر موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه ها قرار گرفته است. روزنامه «السفیر» در گزارشی تحلیلی در این زمینه، اجلاس های سران عرب را به «نمایش های کمدی عربی هفتاد سال پیش» تشبیه کرد و نوشت که اکنون این اجلاس با عبور از شعار حمایت از فلسطین به رویکرد راهبردی عادی سازی روابط با اسرائیل و به عبارت بهتر به «انحطاط مطلق» رسیده است.  اجلاس های سران عرب از اجلاس سال 1946 در انشاص مصر به عنوان نخستین تلاش عرب ها برای نجات فلسطین تاکنون یکی بعداز دیگری شاهد فروپاشی و انحطاط بوده است. اکثر کشورهای عربی در بیراهه ها و پیچ و تاب های امنیت ، تقسیم و نیازها و حتی خیانت گرفتار شده در حالی که در اجلاس سران عرب در 70 سال قبل تلاش شد تا یک چهره زیبا از عرب ها و قدرتشان به نمایش گذاشته شود.

ادعای داعش درباره سرنگون کردن یک جنگنده آمریکایی، موضوعی است که خبرگزاری «اسپوتنیک» به آن پرداخته است. گروه تروریستی داعش مدعی شده که یک هواپیمای نظامی آمریکا را در عراق ساقط کرده است. برخی از رسانه‌های محلی وابسته به داعش گزارش داده‌اند که سرنشینان این جنگنده کشته شده‌اند. این هواپیمای نظامی ظاهراً در نزدیکی پایگاه هوایی العین الاسد در حال پرواز بوده است. این در حالی است که پنتاگون گزارش‌های مربوط به سقوط این هواپیما را رد و اعلام کرده که مدارک مستدلی در خصوص سرنگون شدن جنگنده‌ آمریکایی در اختیار نیست. یک مقام نظامی ارشد آمریکایی گفته: «گزارش‌ها درخصوص سرنگونی یک هواپیمای آمریکایی در نزدیکی الانبار توسط داعش صحت ندارد. در حال حاضر درباره مفقود شدن هواپیماهای نظامی ائتلاف و آمریکا گزارشی منتشر نشده است».

در مطلبی درباره ایران، پایگاه اینترنتی صهیونیستی «الگماینر» خواستار مجهز کردن رژیم اسرائیل به تسلیحاتی جهت انجام حمله پیش دستانه علیه ایران شده است. این سایت می نویسد ایران و گروه 1+5 توافقی را در 14 جولای 2015 امضا کردند. ایران براساس این توافق توانایی خود برای تولید سلاح اتمی را حفظ کرده و این کشور حتی موشک‌های دوربرد زمین به زمین با قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای (ادعای دروغین) را نیز آزمایش کرده است. مقامات ایران نیز با وجود توافق، همچنان بر دشمنی با اسرائیل تاکید دارند و رهبر ایران در 3 ژوئن آمریکا، انگلیس و اسرائیل را دشمنان اصلی این کشور نام نهاد. آمریکا تنها کشوری است که هواپیماهایی با قابلیت حمل بمب‌های بتن شکن (MOP) دارد و اسرائیل هم نیاز به این بمب‌ها و هواپیماها برای حمله به تاسیسات  هسته‌ای ایران است. اسرائیل می‌تواند بدین شکل ایران را از ساخت سلاح اتمی باز دارد.

در نهایت، در میان دیگر موضوعات، روزنامه «واشنگتن پست» به بررسی وضعیت کنونی حزب الله لبنان پرداخته و می نویسد حزب الله با در اختیار داشتن مجهزترین تسلیحات هوشمند چون موشک‌های ضد تانک «کورنت» و هزاران راکت برد متوسط، بزرگترین تهدید علیه اسرائیل است. نیروهای حزب الله که  ازسوی فرماندهان ایرانی آموزش داده می‌شوند، به مجهزترین تسلیحات هوشمند در دسترس چون نسل چهارم  موشک‌های هدایت شونده ضدتانک «کورنت» مجهز هستند. آن‌ها همچنین مجهز به پهپاد، توپخانه و تانک نیز هستند. الیاس هانا، ژنرال بازنشسته لبنان و مدرس دانشگاه آمریکایی بیروت در این زمینه می گوید: «حزب الله در سال 2006  یک گروه شبه نظامی بود اما اینک ارتشی کلاسیک است». فرماندهان ارشد اسرائیلی نیز می گویند: «حزب الله تهدیدی بسیار بزرگتر به نسبت 10 سال قبل علیه اسرائیل است و تهدیدهای حماس در غزه به نسبت حزب الله بی اهمیت است».
 
 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------