آخرین اخبار سیاسی

توماج صالحی،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

توماج صالحی از یک اتهامش تبرئه شد

وکیل توماج صالحى⁩ اعلام کرد این خواننده رپ از اتهام نشر اکاذیب و تشویق به اعمال خشونت‌آمیز در رابطه با ویدیوی منتشرشده در آذرماه ۱۴۰۲ تبرئه…

حسن رسولی: انتظار این بود که آقای روحانی با مجمع روحانیون و اصلاح‌طلبان نیز ارتباط داشته باشد



اخبار,اخبار سیاسی,حسن رسولی

یک فعال سیاسی اصلا‌ح‌طلب گفت: انتظار این بوده و هست که حداقل پس از آنکه ایشان با شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران که رقیب ایشان در انتخابات بودند، وارد تعامل شد و حتی قبل از آن با مجمع روحانیون مبارز و با مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و با شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و یا با شورای هماهنگی احزاب اصلاح‌طلب و رؤسای ستادهای انتخاباتی خویش نیز چنین ارتباطی را برقرار می‌کرد.

حسن رسولی عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران در گفت وگو با اعتمادآنلاین درباره نقاط ضعف دولت دوم حسن روحانی اظهار کرد: یکی از مهم ترین نقاط ضعف دولت دوم آقای روحانی در حوزه سیاسی کاهش سطح ارتباط ستاد سیاسی دولت با پایگاه رأی و پایگاه اجتماعی آقای روحانی است. به گونه ای که امروز اکثر کسانی که در مرکز و در استان ها و نقاط مختلف کشور برای پیروزی آقای روحانی شبانه روزی تلاش کردند تا ایشان رأی آوردند با آن ها ارتباطی وجود ندارد. در ماه های پس از کسب پیروزری با تغییراتی که در دولت به وجود آمد و همنیطور جابه‌جایی‌هایی که در سطح استانداران انجام شد و عدم اعتنایی که به این سازمان رأی مشاهده شد، نشان داد که ارتباط ضعیفی بین دولت و بدنه اجتماعی حامی آن وجود دارد.

 

رسولی ادامه داد: این روند در آینده می تواند با عث کاهش اعتماد عمومی به آقای رئیس جمهوری و پایین آوردن سطح سرمایه اجتماعی رئیس دولت دوازدهم شود. 

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: در حوزه اقتصادی آقای رئیس جمهوری لایحه ای که به مجلس دادند با واقعیت های کشور و مصالح آینده جمهوری اسلامی ایران سازگاری بیشتر و واقعیت پذیری بالاتری داشت. اما عدم دفاع مناسب دولت مردان و برخورد انفعالی ستاد اقتصادی دولت در ناآرامی های اخیر باعث چرخش ۱۸۰ درجه ای ماهوی لایحه دولت در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس شد. 

 

رسولی تأکید کرد: یکی از موضوعات قابل بحث نقطه ضعف قبلی که وجود داشته و الان هم ادامه دارد که مربوط به پایین بودن تعامل و ارتباطات رئیس جمهوری با اعضای هیأت دولت، احزاب و همچنین با گروه های سیاسی است. علاوه بر آن ارتباط با استانداران، نمایندگان مجلس بخصوص فراکسیون امید که پشتیبان اصلی ایشان بودند و همین طور مراجع سیاسی و فکری اصلاح طلبی که در انتخابات به ایشان کمک کردند در سطح قابل قبولی نیست. 

 

او تصریح کرد: آقای روحانی پس از انتخابات نه تنها در جهت قدر شناسی و حفظ ارتباط تشکیلاتی با این مجموعه ها اقدامی نکرد بلکه با جریان رقیب سطح گفت وگوهای خودش را افزایش داد و صحنه هایی را صدا و سیما از نشست و برخاست ایشان با اعضای شورای مرکزی جامعه روحانیت پخش کرد. البته به نظر من فی نفسه این ارتباط ایرادی نداشت و آقای رئیس جمهوری باید با همه گروه های سیاسی حتی گروه های سیاسی رقیب که تمام عیار در مقابل ایشان ایستاده اند و ایستاده بودند پس از کسب پیروزی به عنوان رئیس جمهوری همه مردم ایران تعامل داشته باشند. 

 

وی افزود:‌ اما انتظار این بوده و هست که حداقل پس از آنکه ایشان با شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران که رقیب ایشان در انتخابات  بودند، وارد تعامل شد و بلافاصله و حتی قبل از آن با مجمع روحانیون مبارز و با مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و با شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و یا با شورای هماهنگی احزاب اصلاح طلب و روسای ستادهای انتخاباتی خویش نیز چنین ارتباطی را برقرار می کرد. این نوع رفتار غیر قابل انتظار به عنوان یکی دیگر از نقاط ضعف دولت دوازدهم است. به گونه ای که بین طرفداران آقای روحانی بخصوص در بین جوانان و زنان و در بین پایگاه فکری اجتماعی و سیاسی اصلاح طلبان که به آقای روحانی رأی دادند این گله مندی و نگرانی همراه با تعجب  و علامت سوال همچنان باقی است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------