آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

محسن هاشمی: فساد سیستماتیک عموماً از تاثیرات تصمیمات حاکمیتی آغاز می‌شود

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران می‌گوید: فساد اداری عمدتاً از قوانین و آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های موجود در کشور و تناقض‌های…

چه کسی می‌خواست مردم تهران را در خیابان با آر.پی.جی بکشد؟!



اخبار,اخبارسیاسی, انتخابات ریاست جمهوری

 
 اخبار سیاسی - چه کسی می‌خواست مردم تهران را در خیابان با آر.پی.جی بکشد؟!

حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 همچنان بر فضای سیاسی کشور موثر است و پس از پرسشی از رئیس جمهور در این باره در جریان کنفرانس مطبوعاتی اخیر دکتر روحانی، مباحث حقوقی جدیدی در این باره مطرح شد. پیگیری مطبوعاتی این مباحث به ادعای متفاوتی از سوی عمادالدین باقی منجر شده است که هنوز مقامات رسمی کشور در باره آن اظهار نظر نکرده‌اند.

به گزارش «تابناک»، پس از طرح مباحث مربوط به محرومیت‌های سیاسی افرادی که به دخالت در حوادث سال 88 متهم هستند ولی حکم قضایی در باره انها صادر نشده است، عمادالدین باقی در یادداشتی برای هفته‌نامه صدا، اتهاماتی را علیه طرفداران محمود احمدی‌نژاد مطرح کرده است. متن منتشره در هفته‌نامه صدا با سانسورهای همراه بوده و به همین دلیل در مواردی جملات ان بدون فعل پایان یافته است؛ ولی خبرگزاری دولتی ایسنا متن کامل‌تری را منتشر کرده است که در آن جزئیات بیشتری امده است.

نکته جالب‌تر این است که هر دو متن با منابع مورد اشاره در ان تفاوت‌های فاحشی دارد که روشنگری بیشتر در باره آن را ضروری خواهد ساخت.

متن منتشره در هفته‌نامه صدا به صورت زیر است:
برای مثال در سال 89 خبر مهم، در یک روزنامه اصولگرای حامی سرسخت دولت وقت منتشر آن هم از زبان آقای نبی حبیبی دبیرکل هیأت مؤتلفه.

در روزنامه وطن امروز سه‌شنبه 7 دی 1389 ص 3 از قول آقای نبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه آمده بود: «در یکی از تظاهرات پس از انتخابات، وزارت اطلاعات در حد فاصل میدان آزادی تا انقلاب یک گروه صد نفری را دستگیر کرده که مجهز به بی‌سیم و سلاح بودند و قصد داشتند وارد جمعیت شده و به کشتن مردم صرف نظر از اینکه چه طیفی هستند بپردازند. حبیبی گفته است تعجب می‌کنم چرا این خبر را منتشر نکرده‌اند».

 

هنگامی که خبر را خواندم که در لایه لای مطالب روزنامه گم شده بود فکر کردم یک سخن تازه برای جوسازی علیه معترضان انتخاباتی و انتساب آنها به گروه رجوی یا تروریسم است اما در شگفت بودم که اگر چنین باشد، چرا آن را در بوق و کرنا نکرده و سرپوش گذاشته‌اند. در بند 240 دو نفر از آنها زندانی و با برخی زندانیان سیاسی هم‌سلول شده که به بیان خود این افراد حامیان نامزد غیراصلاح‌طلب بودند و می‌توانستند مصداق عینی خبر دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی باشند. آنها در هتلی در خیابان آزادی مستقر می‌شوند که چون هتل‌دار می‌خواهد چمدان را ببرد و مانع می‌شوند، شک می‌کند و به وزارت اطلاعات که در شرایط بحرانی آن زمان از قبل از آنها خواسته بود حرکات مشکوک را اطلاع دهند، خبر می‌دهند با این تصور که این افراد از گروه رجوی هستند اما وقتی دستگیر و هویتشان شناخته شد، از دامن زدن به این خبر خودداری می‌کنند.

 

عجیب این است که در چند سال گذشته هیچ‌کس به این خبر بسیار مهم و تعیین‌کننده در درک حوادث سال 88 از نظر سیاسی و قضایی توجه نکرده و تاکنون جایی بدان پرداخته نشده است. آقای نبی حبیبی اخیرا نیز بار دیگر این اظهارات را با کمی تفاوت تکرار کرده است. (نگاه کنید به شرق، شماره 1949 - یکشنبه 20 بهمن 1392 ص 2).


متن منتشره از سوی خبرگزاری ایسنا که دارای تفاوت‌های مهمی است به قرار زیر است:
برای مثال در سال 89 خبر مهم، سری و سانسور شده‌ای در یک روزنامه اصولگرای حامی سرسخت دولت وقت نشت کرد، آن هم از زبان آقای نبی حبیبی دبیرکل هیأت مؤتلفه.

در روزنامه وطن امروز سه‌شنبه 7 دی 1389 ص 3 از قول آقای نبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه آمده بود: «در یکی از تظاهرات پس از انتخابات، وزارت اطلاعات در حد فاصل میدان آزادی تا انقلاب یک گروه صد نفری را دستگیر کرده که مجهز به بی‌سیم و سلاح بودند و قصد داشتند وارد جمعیت شده و به کشتن مردم صرف نظر از اینکه چه طیفی هستند بپردازند. حبیبی گفته است تعجب می‌کنم چرا این خبر را منتشر نکرده‌اند».

 

هنگامی که خبر را خواندم که در لابلای مطالب روزنامه گم شده بود. فکر کردم یک سخن تازه برای جوسازی علیه معترضان انتخاباتی و انتساب آنها به گروه رجوی یا تروریسم است. اما در شگفت بودم که اگر چنین باشد، چرا آن را در بوق و کرنا نکرده و سرپوش گذاشته‌اند. در بند 240 دو نفر از آنها زندانی و با برخی زندانیان سیاسی هم‌سلول شده بودند که به بیان خودشان از حامیان یا مسئولان ستاد نامزد غیراصلاح‌طلب بودند (در شیراز و یکی‌شان جانباز شیمیایی و عضو…) و می‌توانستند مصداق سخن دبیرکل حزب مؤتلفه باشند که گفت با سلاح سبک و سنگین (آر.پی.جی) و بی‌سیم آمده بودند که معترضان را بکشند.

 

آنها در هتلی در خیابان آزادی مستقر می‌شوند که چون هتل‌دار می‌خواهد چمدان را ببرد و مانع می‌شوند، شک می‌کند و به وزارت اطلاعات که در شرایط بحرانی آن زمان از قبل از آنها خواسته بود حرکات مشکوک را اطلاع دهند، خبر می‌دهند با این تصور که این افراد از گروه مجاهدین هستند. اما وقتی دستگیر و هویتشان شناخته شد، برای اینکه انتشار این خبر را به زیان خود می‌دیدند، سانسور کرده‌اند. عجیب این است که در چند سال گذشته هیچ‌کس به این خبر بسیار مهم و تعیین‌کننده در درک حوادث سال 88 از نظر سیاسی و قضایی توجه نکرده و تاکنون جایی بدان پرداخته نشده است.


این در حالی است که متن اولیه منتشره در روزنامه وطن امروز شماره 574 صفحه 3 در گزارش مراسمی که به مناسبت سالگرد راهپیمایی 9 دی در دفتر حزب موتلفه برگزار شده، به قرار زیر است:

حبیبی با اشاره به حوادث پس از انتخابات نیز گفت: وزارت اطلاعات در حد فاصل میدان انقلاب تا میدان آزادی یک گروه 100 نفره را دستگیر کرد که مجهز به سلاح‌ها و بی‌سيم‌هایی بودند که ما مدل آن را در ایران نداشتیم و در برابر آن عاجز بودیم. این گروه قصد داشت وارد جمعیت شده و به کشتن مردم صرف‌نظر از اینکه از چه طیفی هستند بپردازد. وی تصریح کرد: البته وزارت اطلاعات پیش‌تر از این موضوع خبر داشت و همه را یکجا دستگیر کرد و من تعجب می‌کنم چرا این خبر را منتشر نکردند.

در واقع متن منتشره در این روزنامه، نه یک خبر سری و سانسور شده، بلکه گزارش خبرگزاری‌های مختلف از مراسم حزب موتلفه بوده که خبرگزاری ایلنا آن را به صورت زیر نقل کرده است:

دستگيري گروه 100نفره مجهز به سلاح و بي‌سيم
حبيبي با اشاره به حوادث پس ازانتخابات نيز گفت: «وزارت اطلاعات در حد فاصل ميدان انقلاب تا ميدان آزادي يك گروه 100 نفره را دستگير كرد كه مجهز به سلاح‌ها و بيسم‌هايي بودند كه ما مدل آن را در ايران نداشتيم و در برابر آن عاجز بوديم، اين گروه قصد داشتند وارد جمعيت شده و به كشتن مردم صرفنظر از اينكه از چه طيفي هستند بپردازد».

وي تصريح كرد: «البته وزارت اطلاعات پيشتر از اين موضوع خبر داشت و همه را يكجا دستگير كرد و من تعجب مي‌كنم چرا اين خبر را منتشر نكردند زيرا ماموريت آنها اين بود كه بيايند در راهپيمايي‌ها و هر كه هست را بكشند.اگر هر يك ازاين گروه 10 نفر را مي‌كشتند چه فاجعه‌اي را به بار مي‌آوردند و كشورهاي غربي چه مي‌گفتند؟ اين درحالي است كه يك نفر را خود آنها كشتند و چه جنجالي به پا كردند، آيا مي‌شد با رخ دادن اين اتفاق آن را جمع و جور كرد؟ قطعا نظام با چالش روبه‌رو مي‌شد».

دیگر خبر مورد استناد عمادالدین باقی نیز مطلبی از روزنامه شرق است که متن ان که به نقل از خبرگزاری فارس است، به صورت زیر است:

محمدنبي حبيبي:گروه 100نفره مسلحي قرار بود در فتنه 88 کشتار به راه بيندازد
فارس: محمدنبي حبيبي روز گذشته در مسجد زين العابدين(ع) قم گفت: در هيچ کشوري در حال حاضر دشمنان خارجي به اندازه دشمنان جمهوري اسلامي نيستند؛ فتنه 88 از بيرون طراحي شد و عده اي هم به تعبير رهبري در داخل کشور به دام افتادند و مردم را به خيابان ها کشاندند ولي با لطف الهي نتوانستند فتنه را به سرانجام برسانند.

 

دبيرکل حزب موتلفه اسلامي افزود: گروهي صدنفره را تجهيز کرده بودند که سلاح هاي شخصي پيشرفته داشتند و وزارت اطلاعات آنها را زيرنظر داشت و اين مساله توسط وزير اطلاعات به ميرحسين موسوي اطلاع داده شد و گفتند که رقابت ميان شما و احمدي نژاد بهانه است و دشمن قصد براندازي دارد. اين گروه صدنفره قرار بود در يکي از تجمعات دست به کشتاري وسيع بزنند که مطمئنا بيشتر آنها از طرفداران موسوي بودند. با عنايات الهي همه اين صدنفر توسط وزارت اطلاعات دستگير شدند ولي اگر کشتاري که آنها مدنظرشان بود محقق مي شد نظام اسلامي مقصر بود؛ توطئه اصلي در آن زمان براندازي نظام بود و ربطي به رقابت انتخاباتي نداشت.


  اخبار سیاسی - تابناک

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------