تکذیب ادعای جنجالی دبیرکل فدراسیون فوتبال علیه استقلال



هدایت ممبینی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
دبیرکل فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به حراست این فدراسیون خواهان رسیدگی به موضوع استفاده باشگاه استقلال از سربرگ فدراسیون شد.

به گزارش تسنیم، هدایت ممبینی در این نامه مدعی شده که باشگاه استقلال بدون آگاهی او از سربرگ و امضایش برای ارسال نامه‌ای به فیفا استفاده کرده است.

 

دبیرکل فدراسیون فوتبال در این نامه که رونوشت آن به رئیس فدراسیون و حراست وزارت ورزش ارسال شده خواهان رسیدگی به این اتفاق شده است.

 

دبیرکل فدراسیون فوتبال با ارسال نامه ای به محمدحسین حمیسی مدعی شد که استقلال بدون اطلاع او از امضایش و همچنین سربرگ فدراسیون جهت مکاتبه با فیفا استفاده کرده است. ممبینی در این نامه نوشته است: روز پنجشنبه مورخ 16 آذر 1402 نامه ای از باشگاه استقلال جهت ارسال به فیفا دریافت گردید که در آن بدون آگاهی اینجانب از سربرگ فدراسیون و امضای اینجانب استفاده شده است. لذا ضمن ارسال تصویر نامه مقتضی است مراتب را به قید فوریت بررسی و پیگیری و نتیجه را در اسرع وقت اعلام فرمایید.

 

هدایت ممبینی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

 

تکذیب ادعای هدایت ممبینی توسط فدراسیون

فرهیختگان نوشت: ساعاتی پیش برخی رسانه‌ها از نامه‌ای خبر داده‌اند که باشگاه استقلال با سربرگ فدارسیون و امضای دبیرکل به فیفا ارسال کرده است. منابع خبری نزدیک به فدارسیون با تکذیب این خبر می‌گویند استقلال نامه‌ای با سربرگ باشگاه به دبیرکل داده تا برای فیفا ارسال شود. 

 

نامه مذکور اساسا در سربرگ فدارسیون نبوده و احتمالا درز چنین خبری از سمت دریافت کننده‌نامه دبیرکل یعنی حراست به فضای پس از دربی مربوط است. اتفاقی عجیب که پای دعوا‌ها و چالش‌های رنگی را به مهم‌ترین نهاد نظارتی فوتبال ایران باز می‌کند.

 

جزئیات ماجرای سربرگ فدراسیون؛ از بی توجهی دبیرکل به درخواست استقلال تا برخورد با منتشرکنندگان نامه

فارس نوشت: از شب گذشته اخباری مبنی بر جعل امضای دبیرکل فدراسیون فوتبال توسط باشگاه استقلال و سوء استفاده از سربرگ این فدراسیون منتشر شد که واکنش‌های مختلفی را در پی داشت.

 

براساس پیگیری‌ها مشخص شد خواسته استقلال در مکاتبه با فیفا، پرداخت مطالبات دستیاران ساپینتو از محل درآمدهای این باشگاه بوده و هیچ ارتباطی به مسابقات نداشته است.

 

باشگاه استقلال با توجه به اینکه برای پرداخت بدهی و جلوگیری از بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی به ددلاین (فرصت پایانی) رسیده بود و از طرفی نمی‌توانسته به صورت مستقیم با فدراسیون جهانی فوتبال مکاتبه کند، از فدراسیون فوتبال کشورمان درخواست می‌کند تا هرچه سریع‌تر اقدامات لازم را انجام دهد.

 

با اینحال و با وجود زمان کمی که وجود داشته، به باشگاه استقلال اعلام می‌شود که نامه را تنظیم و برای واحد بین الملل فدراسیون ارسال کنید. بخش روابط بین الملل باشگاه استقلال نیز با تنظیم نامه آن را برای فدراسیون فوتبال ارسال می‌کند اما گفته می‌شود در ادامه با بی توجهی هدایت ممبینی به نامه استقلال و درخواست ارسال این باشگاه برای مکاتبه با فیفا مواجه می‌شود.

 

به همین خاطر مدیران استقلال با پیگیری این موضوع در فدراسیون فوتبال، درخواست خود مبنی بر ارسال هرچه سریع‌تر نامه به فیفا را بار دیگر تکرار می‌کنند و در نهایت پس از پیگیری‌های زیاد این نامه به فیفا ارسال می‌شود.

 

باشگاه استقلال معتقد است درحالیکه تنظیم نامه هم بر عهده فدراسیون فوتبال بوده، در این ماجرا هیچ سوء استفاده‌ای از امضا و سربرگ فدراسیون نکرده و فقط نامه تنظیم شده را در اختیار فدراسیون قرار داده است. فدراسیون هم همان نامه تنظیمی باشگاه استقلال را هرچند با تاخیر به فیفا ارسال کرده است و هدف از طرح چنین اتهامی مشخص نیست.

 

ضمن اینکه پیگیری‌ها نشان می‌دهد قرار است مسئولان فدراسیون فوتبال با منتشر کننده این نامه برخوردی جدی داشته باشند چرا که نامه ممبینی به حراست فدراسیون فوتبال (در تاریخ (1402/09/17) موضوعی داخلی و مانند سایر مکاتبات در حال پیگیری و بررسی بوده است. به همین خاطر پرونده رسانه‌ای شدن این نامه که مسئولان فدراسیون را زیر سوال برده، به ارکان قضایی فدراسیون فوتبال ارجاع داده شده تا با منتشرکنندگان برخوردی جدی شود.

 

***

 

دلیل انفعال فدراسیون فوتبال و کمیته اخلاق در ماجرای عضو متخلف هیئت رئیسه چیست؟

تسنیم نوشت: سازمان بازرسی کل کشور مدت‌هاست که با ارسال دو نامه جداگانه به فدراسیون فوتبال خواهان برخورد رکن قضایی فدراسیون با تخلف یکی از اعضای هیئت رئیسه شده اما با وجود گذشت بیش از یک سال از حکم قطعی، شاهد انفعال فدراسیون و به ویژه کمیته اخلاق هستیم.

 

این فرد که تحت عنوان نماینده باشگاه‌ها وارد هیئت رئیسه شده و اکنون نیز حضورش در هیئت رئیسه به واسطه اتفاقاتی که اخیراً در مورد او رخ داده با حرف و حدیث‌هایی همراه است، طبق رأی قطعی در تاریخ 6 آذر سال 1401 به بازگرداندن 45 میلیون تومان، 55 هزار و 600 دلار و 37 هزار 670 یورو محکوم شده است. او البته باید همین مبلغ که حدود 5 میلیارد تومان می‌شود را به صندوق دولت واریز کند.

 

اکنون این پرسش به وجود می‌آید که دلیل انفعال بیش از حد فدراسیون فوتبال در این پرونده چیست؟ چرا کمیته اخلاق فدراسیون به این ماجرا ورود نکرده و طبق قانون با فردی که محکوم شده برخورد نمی‌کند؟ چرا فدراسیون و رکن قضایی آن در این ماجرا سکوت اختیار کرده‌اند؟ چه عامل یا عواملی وجود دارد که باعث شده فدراسیون فوتبال در اجرای قانون کوتاهی کند؟

 

سازمان بازرسی کل کشور چندی پیش دومین نامه را نیز در این باره به فدراسیون ارسال کرد و خواهان اجرای قانون شد. اینکه پاسخ این نامه‌ها داده شده یا خیر موضوعی است که مسئولان فدراسیون باید به آن پاسخ دهند. نکته مهم اما این است که فدراسیون فوتبال ملزم به رعایت قانون است و کمیته اخلاق باید به این پرونده ورود کند و جلوی تخلفات بایستد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------