بانک مرکزی: وام ازدواج و فرزندآوری حذف نشده است



وام ازدواج،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
بانک مرکزی اعلام کرد وام ازدواج و فرزندآوری حذف نشده است.

بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ نشان می‌دهد که برای وام ازدواج و فرزندآوری عدد مشخصی در بودجه پیش‌بینی نشده، اما بانک مرکزی تأکید کرده پرداخت این وام‌ها در سال آینده متوقف نخواهد شد و سقف کلی آن‌ها متناسب با توان تسهیلات‌دهی قرض‌الحسنه شبکه بانکی افزایش پیدا می‌کند.

 

روابط عمومی بانک مرکزی، مصطفی قمری‌وفا اعلام کرد: «به استناد مواد ۱۰ و ۶۸ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، روند پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزند در سال آینده توسط شبکه بانکی تداوم خواهد یافت.»

 

لازم به ذکر است که در لایحه بودجه سال گذشته، دولت اختیار تصویب رقم کل وام ازدواج و فرزندآوری قابل پرداخت توسط شبکه بانکی را به هیئت عالی بانک مرکزی محول کرده بود.

 

از طرفی، در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار نفر در صف وام ازدواج و بیش از ۵۰۰ هزار نفر نیز در صف وام فرزنداوری هستند و در مجموع نیز ۲۰۱ هزار میلیارد تومان برای این دو تسهیلات پرداخت شده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------