بورس سبز شد (۱۴۰۴/۱۲/۰۴)



بورس تهران،اخبار اقتصادی،خبرهای اقتصادی
در جریان معاملات امروز ۴ اسفند شاخص کل بورس با افزایش ۶۱ هزار و ۶۵۳ واحد در سطح ۳ میلیون و ۶۸۰ هزار واحدی قرار گرفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در جریان معاملات امروز ۴ اسفند شاخص کل بورس با افزایش ۶۱ هزار و ۶۵۳ واحد در سطح ۳ میلیون و ۶۸۰ هزار واحدی قرار گرفت؛ شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش ۸ هزار و ۵۲۹ واحد در سطح ۹۵۰ هزار و ۲۲۱ واحد ایستاد‌.

 

امروز سه نماد فملی، فارس و فولاد بیشترین تاثیر و سه نماد وبملت، خودرو و شبندر پرتراکنش‌ترین نماد‌های بازار بورس بودند.

 

امروز شاخص کل فرابورس هم با افزایش ۲۹۲ واحد در سطح ۲۸ هزار و ۲۳۴ واحد ایستاد؛ همچنین امروز سه نماد آریا، مارون و کگهر بیشترین تاثیر را بر بازار فرابورس داشتند.

 

امروز گروه شیمیایی با ارزش معاملاتی ۴۹۹ میلیارد تومان برترین گروه صنعتی بود و بعد از آن فلزات اساسی و بانک‌ها در جایگاه بعدی قرار گرفتند.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------