بورس صعود کرد، فرابورس نزول



 بازار سرمایه,اخباراقتصادی ,خبرهای اقتصادی
در جریان معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس صعودی و شاخص کل فرابورس نزولی بود. 

به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس امروز با ۳۸۷۰ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۵۱۱ هزار واحد رسید. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۳۸۰ واحد افزایش یافت و رقم ۴۲۱ هزار و ۳۲ واحد را ثبت کرد. در این بازار ۳۴۹ هزار معامله به ارزش ۳۵ هزار و ۱۷۹ میلیارد ریال انجام شد.

 

فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، معدنی و صنعتی چادرملو، پالایش نفت تهران و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

 

شاخص کل فرابورس امروز ۱۸ واحد کاهش یافت و در رقم ۲۰ هزار و ۲۲۲ واحد متوقف شد. در این بازار ۱۸۹ هزار معامله به ارزش ۱۳۳ هزار و ۳۹ میلیارد ریال صورت گرفت.

 

پالایش نفت لاوان، بیمه سامان و گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر مثبت و در مقابل پلیمر آریاساسول، پتروشیمی زاگرس و سرمایه‌گذاری صباتأمین نسبت به سایر نمادها بیشترین تأثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------