آخرین اخبار سیاست خارجی

عراقچی،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

عراقچی: کشورهای زیادی تلاش دارند میان ایران و آمریکا میانجیگری کنند

وزیر خارجه ایران گفت کشورهای زیادی تلاش دارند میان ایران و آمریکا میانجیگری کنند و فقط موضوع قطر مطرح نیست. به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری…

هشت کشور دیگر به اینستکس می‌پیوندند



اخبار,اخبار سیاست خارجی,ایران و اتحادیه اروپا
مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا از پیوستن هشت کشور دیگر به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد مالی با ایران خبر داد.

به گزارش فارس، مشاور رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران گفت که هشت کشور دیگر قصد دارند به ساز و کار مالی اتحادیه اروپا برای داد و ستد  مالی با ایران بپیوندند.

 

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا چند ماه پیش اعلام کرد برای مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، قصد دارد یک کانال ویژه پرداخت مالی ایجاد کند که امکان ادامه همکاری اقتصادی با ایران را فراهم کند.

 

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک مشاور «فدریکا موگرینی» رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نوشت که هشت کشور دیگر تصمیم گرفته‌اند به اینستکس بپیوندند. 

 

طرح اولیه ایجاد این ساز و کار مالی از سوی «فرانسه»، «آلمان» و «انگلیس» مطرح شد. این ساز و کار مالی از ماه ژوئن (تیر) برای همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا  عملیاتی شد.

 

اتحادیه اروپا با بیان اینکه خواهان ادامه اجرای توافق هسته‌ای با ایران است، گفته تلاش می‌کند تا ساز و کاری را برای تضمین ادامه فروش نفت ایران و ادامه روابط تجاری میان طرفین، ایجاد کند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------