آخرین اخبار سیاست خارجی

اسنپ بک،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

خبرنگار آمریکایی: رأی‌گیری روز جمعه شورای امنیت به معنای آغاز اسنپ‌بک نیست

خبرنگار نشریه آمریکایی با اشاره به رأی‌گیری روز جمعه درباره اسنپ‌بک نوشت: «رأی‌گیری روز جمعه، درباره پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی برای لغو تحریم‌ها علیه ایران و بخشی از…

پیام پوتین به رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور ایران در پی انفجار بندر شهید رجایی: تسلیت عمیق ما را به خاطر جان باختن و ویرانی‌های گسترده بپذیرید



پوتین،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
در پی انفجار در بندر شهید رجایی بندر عباس در ایران ، ولادیمیر پوتین با تسلیت به مقام معظم رهبری، و رئیس‌جمهور ایران از آمادگی کشورش برای ارائه کمک‌های لازم خبر داد.

به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در این پیام همچنین مراتب تسلیت خود را در پی جان باختن تعدادی از قربانیان این حادثه ابراز کرد.

 

در تلگرافی که در وب‌سایت کرملین منتشر شد، آمده است: «آقای خامنه‌ای عزیز، آقای پزشکیان عزیز، لطفاً تسلیت عمیق ما را به خاطر جان باختن و ویرانی‌های گسترده ناشی از انفجار در بندر شهید رجایی بپذیرید.»

 

بنا بر اعلام  کرملین، رئیس‌جمهور روسیه در این پیام آمادگی خود را برای ارائه کمک‌های لازم در رفع پیامدهای این فاجعه اعلام کرد و گفت: آماده‌ایم به ایران در کاهش اثرات این فاجعه کمک کنیم.

 

پیام تسلیت پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان

پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی با ارسال پیام‌های جداگانه، در پی انفجار در بندر عباس، جان باختن تعدادی از هموطنانمان را به رئیس‌جمهور ایران تسلیت گفتند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------