آخرین اخبار سیاست خارجی

رئیس‌جمهور اکوادور،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

«اکوادور» سپاه پاسداران، حزب‌الله و حماس را «سازمان تروریستی» خواند

رئیس‌جمهور اکوادور در اقدامی خصمانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جنبش حماس و جنش حزب‌الله را در سازمان‌های به اصطلاح «تروریستی» قرار داد. به گزارش ایسنا، «دنیل نابوآ»…

توافق وزیران امور خارجه ایران و پاکستان برای کاهش تنش‌ها



ایران و پاکستان،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
پس از نشست امروز کمیته امنیت ملی پاکستان، اعضای کابینه این کشور با تصمیم نهایی رهبران سیاسی و نظامی برای ازسرگیری روابط کامل دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران و بازگشت سفرای دو کشور به پایتخت‌های یکدیگر موافقت کرد.

به گزارش ایسنا از رسانه‌های پاکستانی، نشست اضطراری کمیته امنیت ملی پاکستان به ریاست انوار الحق کاکر نخست وزیر دولت موقت این در اسلام‌آباد برگزار شد.

 

براساس تصمیم کمیته امنیت ملی پاکستان، این کشور سطح کامل روابط دیپلماتیک با ایران را از سرگرفته و به زودی سفیران ایران و پاکستان به پایتخت‌های یکدیگر اعزام می‌شوند.

 

در همین حال وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد که در تماس تلفنی امروز وزیران امور خارجه پاکستان و جمهوری اسلامی پاکستان طرفین بازگشت سفرای دو کشور به پایتخت های یکدیگر را مورد بررسی قرار دادند.

 

جلیل عباس جیلانی و حسین امیرعبداللهیان توافق کردند که همکاری در سطح کاری و هماهنگی نزدیک در زمینه مبارزه با تروریسم و سایر جنبه های نگرانی متقابل باید تقویت شود.

 

وزیران امور خارجه ایران و پاکستان همچنین توافق کردند که تنش‌ها را کاهش دهند.

 

در بیانیه وزارت خارجه پاکستان آمده است: جلیل عباس جیلانی تاکید کرد که احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت باید زیربنای همکاری‌های دوجانبه باشد.

 

وی با تاکید بر روابط نزدیک و برادرانه پاکستان و ایران، تمایل اسلام‌آباد را برای همکاری با تهران بر اساس روحیه اعتماد و همکاری متقابل ابراز کرد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------