آخرین اخبار سیاست خارجی

حمله هسته‌ای به اسرائیل،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

جروزالم پست: مشاور قالیباف، اسرائیل را تهدید به بمباران هسته‌ای کرد

استوری مشاور قالیباف، سوژه جروزالم پست شد. به گزارش خبرآنلاین، روزنامه اسرائیلی نوشت: استوری دو ابر قارچی شکل و بارش‌های هسته‌ای در سراسر اسرائیل، تهدید اتمی آشکار است.…

ترامپ: در صورت پیروزی بایدن، ایران مالک خاورمیانه می‌شود



 اخباربین الملل ,خبرهای بین الملل ,ترامپ
رئیس جمهور آمریکا در کارزار انتخاباتی خود ضمن اتهام زنی‌های مجدد به بایدن، گفت: ایران می‌خواهد من نباشم تا بتواند خاورمیانه را تصاحب کند.  

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر در تضعیف و اتهام زنی به رقیب دموکرات خود در انتخابات ۲۰۲۰، در جمع هوادارانش در ایالت پنسیلوانیا، اظهار کرد: در صورتی که جو بایدن در انتخابات پیش روی ایالات متحده آمریکا پیروز شود، چین می‌تواند کشورمان را تصاحب کند و از سوی دیگر نیز ایران و اخوان المسلمین نیز خاورمیانه را تصاحب خواهند کرد.

 

رئیس جمهور فعلی آمریکا با بیان این موضوع که بسیاری از کشور‌ها می‌خواهند وی کنار رود، تاکید کرد: کشور‌هایی مانند چین، ایران، آلمان می‌خواهند تا من کنار بروم، اما می‌بینید که من در حال حاضر اینجا هستم.

 

وی افزود: در صورتی که من پیروز این انتخابات باشم، می‌بینید که بازار بورس همانند یک موشک اوج خواهد گرفت و این همه گیری ویروس کرونا و طاعون چینی بسرعت ریشه کن خواهد شد.

 

ترامپ بار دیگر خطاب به جو بایدن، اظهار کرد: وی مردی است پر از نفرت و شما زمانی که به سخنرانی‌هایش گوش می‌دهید، این موضوع را به راحتی خواهید فهمید.

 

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: این ایالت دقیقا همان ایالتی است که داستان استقلال آمریکا از آنجا شروع شده و قانون اساسی آمریکا در آنجا به امضا رسیده است.

 

وی افزود: این ایالت همان ایالتی است که سه روز دیگر رویای آمریکا و مردمان آن را نجات می‌دهد و ما در ایالت پنسیلوانیا پیروز خواهیم شد.

 

ترامپ بار دیگر به انتخاب مجدد خود در انتخابات پیش روی آمریکا اشاره کرد و گفت: ما پیروز این انتخابات خواهیم شد تا چهار سال دیگر در کاخ سفید بمانیم.

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------