آخرین اخبار سیاست خارجی

وزیر دفاع آمریکا،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

وزیر دفاع آمریکا: هر 3 سایت هسته‌ای در ایران نابود شده‌اند | وزیر جنگ اسرائیل: ما قابلیت‌های موشکی ایران را نابود کرده‌ایم

وزیر دفاع آمریکا و وزیر جنگ اسرائیل مدعی نابودی قابلیت‌های موشکی و 3 سایت هسته‌ای در ایران شدند. به گزارش خبرفوری، وزیر دفاع ایالات متحده در ادعایی گفت: هر سه سایت…

نخست‌وزیر اسرائیل: بازگشت آمریکا به برجام اشتباه است



 نخست‌وزیر اسرائیل ,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا، ضمن اشتباه خواندن بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، مدعی شد تل‌آویو اجازه هسته‌ای شدن را به ایران نمی‌دهد.

 به گزارش فارس، رسانه‌های اسرائیلی از گفت‌وگوی «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با هیأتی دوحزبی از اعضای کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا خبر دادند.

 

خبرنگار نشریه عبری‌زبان «واللانیوز» بامداد پنجشنبه گزارش داد، بنت در گفت‌وگو با این هیأت به سرپرستی «گرگوری میکس» گفت که هرگونه بازگشت آمریکا به برجام به همان شکل قبلی، اشتباه خواهد بود.

 

بر اساس این گزارش، وی با تکرار ادعاهای بی‌اساس و تهدیدهای پوشالی علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد: «اسرائیل هرگز اجازه نمی‌دهد ایران به سلاح اتمی دست یابد. در هر صورت، اسرائیل می‌داند چگونه از خود دفاع کند».

 

شامگاه چهارشنبه نیز پایگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» به نقل از مقام‌های صهیونیستی نوشته بود بنت قصد دارد بازبینی در سیاست‌هایش در قبال ایران را قبل از دیدار با «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به اتمام برساند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------