آخرین اخبار بین الملل

نتانیاهو،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

نتانیاهو: من پیشنهاد «ویتکاف» و طرف‌های میانجی‌گر را پذیرفتم اما حماس آن‌ها را رد کرده | حماس قصد دارد در غزه بماند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی حماس را عامل عدم دستیابی به توافق عنوان کرد و مدعی شد این حماس است که طرح پیشنهادی ویتکاف و طرف‌های میانجیگر برای…

سازمان ملل: کودکان افغان از گرسنگی می‌میرند | طرح کار در ازای گندم در افغانستان



مرگ کودکان افغان بر اثر گرسنگی،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
یک مقام ارشد سازمان ملل هشدار داد، میلیون‌ها افغان از جمله کودکان، در صورتی که اقدام فوری برای دور ساختن افغانستان از ورطه سقوط صورت نگیرد، ممکن است در اثر گرسنگی بمیرند.

به گزارش ایسنا، دیوید بیسلی، مدیر اجرایی سازمان "برنامه جهانی غذا" وابسته به سازمان ملل به خبرگزاری رویترز گفت که ۲۲.۸ میلیون تن -بیش از نیمی از جمعیت ۳۹ میلیون نفری افغانستان- با ناامنی غذایی حاد مواجه شده و "به سمت گرسنگی حرکت می‌کنند" در حالی که در مقام مقایسه دو ماه پیش، این رقم ۱۴ میلیون نفر بود.

 

او در این اظهاراتش در شهر دبی گفت: (با این وضعیت) کودکان خواهند مرد. مردم از گرسنگی خواهند مرد. اوضاع بسیار بدتر خواهد شد.  مردم به‌ویژه کودکان در این وضعیت کمبود بودجه و فروپاشی اقتصاد به تعداد چندین میلیون تن خواهند مرد.

 

افغانستان در ماه اوت پس از سرنگون شدن دولت مورد حمایت غرب در این کشور توسط طالبان، دچار بحران شده و این وضعیت حامیان مالی این کشور را واداشت به این که میلیاردها دلار از کمک‌هایشان را به اقتصاد وابسته به کمک‌های مالی در افغانستان متوقف کنند.

 

بحران غذایی در افغانستان که به نوبه خود در اثر تغییرات آب و هوایی تشدید شده است، حتی قبل از تسلط طالبان بر این کشور نیز وخیم بوده و دسترسی دولت جدید افغانستان به دارایی‌هایش در خارج از این کشور بلوکه شده و هنوز کشورها درگیر تصمیم‌گیری در خصوص نحوه تعامل با این نیروها هستند.

 

دیوید بیسلی گفت: آنچه ما پیش‌بینی می‌کنیم دارد بسیار سریعتر از انتظار ما به وقوع می‌پیوندد. کابل سریعتر از توقع هر کسی سقوط کرد و اقتصاد افغانستان هم دارد سریعتر از آن سقوط می‌کند.

 

وی گفت: دلارهای مختص کمک به توسعه افغانستان باید تغییر هدف یافته و صرف کمک‌های بشردوستانه شوند و برخی از کشورها قبلا این کار را انجام داده‌اند یا اینکه اعتبارات مسدود شده افغانستان از کانال این آژانس منتقل شوند. شما باید این سرمایه‌ها را آزاد کنید تا مردم بتوانند زنده بمانند.

 

طرح کار در ازای گندم در افغانستان

طالبان برای پرداخت حقوق کارگران و مهندسان، طرح کار در ازای گندم را آغاز می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، ریاض‌الدین شریفی، معاون اداره استخدامی طالبان در ارتباط با برنامه کار در ازای گندم به خبرنگار آناتولی گفت: افغانستان از نظر اقتصادی روزهای سختی را پشت سر می‌گذارد و به همین منظور برای ایجاد فرصت‌های شغلی برای فقرا در افغانستان به هر کارگر روزانه ۱۰ کیلوگرم گندم و به مهندسان نیز ۱۶.۵ کیلوگرم گندم داده خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه این پروژه دو ماهه ابتدا در کابل و اطراف آن و سپس در ۳۴ ولایت اجرا خواهد شد، افزود: این برنامه دو هدف دارد؛ اول ایجاد اشتغال برای افراد بیکار و کمک به فقرا برای تأمین نان؛ دوم، مقابله با خشکسالی و بی‌آبی است. کابل در تابستان از کمبود منابع آب زیرزمینی رنج می‌برد یا هنگام بارندگی خیابان‌های شهر دچار سیل و آب‌گرفتگی می‌شود. به همین دلیل ما در کوه و تپه‌های اطراف پایتخت گودالی می‌کنیم و سدهای کوچکی در جاده‌های سیل زده می‌سازیم. به این ترتیب از یک سو هدف ما جلوگیری از وقوع سیل و از سوی دیگر اطمینان از حفظ آب در خاک است.

 

شریفی تاکید کرد: ۵۵ هزار تن گندم در انبارهای دولتی افغانستان وجود دارد، در حال برنامه ریزی برای توزیع گندم‌های موجود در ازای کار بین مردم فقیر هستیم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------