افتتاح بزرگترین کنسولگری آمریکا در نزدیکی ایران



کنسولگری آمریکا،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
منابع عراقی اعلام کردند که بزرگترین کنسولگری ایالات متحده در سطح جهان در شهر اربیل با حضور «مایکل ریگاس» معاون وزیر خارجه آمریکا افتتاح شد.

به گزارش ایسنا و بر اساس گزارش«بغداد الیوم»، یک منبع آگاه اعلام کرد، ساختمان کنسولگری آمریکا در اربیل در جاده شقلاوه تاسیس شده و هزینه‌ای نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار داشته است و مساحت آن به بیش از ۸۰ دونم (حدود ۲۰۰ هزار متر مربع) می‌رسد.

 

به گفته این منبع، این ساختمان شامل دفاتر اصلی، محل اقامت کارکنان، تأسیسات امنیتی و ظرفیت پذیرش تا هزار نفر است و این مسائل آن را به‌طور رسمی به بزرگترین کنسولگری جهان تبدیل کرده است.

 

مایکل ریگاس روز دوشنبه به منظور شرکت در مراسم افتتاح کنسولگری آمریکا در اربیل وارد عراق شد.

 

معاون وزیر خارجه آمریکا در حاشیه این سفر به اقلیم کردستان، حمله به میدان گازی کورمور را محکوم کرد و خواستار مجازات عاملان این حمله شد.

 

پیشتر وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود که ریگاس در بازه زمانی ۲۷ نوامبر تا ۵ دسامبر سفری منطقه‌ای به ترکیه، عراق و فلسطین اشغالی خواهد داشت.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------