ترامپ: المالکی نباید نخست‌وزیر عراق شود | کوبا در آستانه نابودی است



ترامپ،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
رئیس جمهور آمریکا در پیامی مدعی شد که نوری المالکی نباید نخست‌وزیر عراق شود چرا که اگر او به سمت نخست‌وزیری برسد ایالات متحده دیگر به این کشور کمک نخواهد کرد.

 به گزارش ایرنا، ترامپ در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: شنیده‌ام که کشور بزرگ عراق ممکن است با انتخاب مجدد نوری المالکی به عنوان مقام نخست‌وزیر این کشور انتخاب بدی انجام دهد.

 

ادعا کرد که آخرین بار که المالکی در عراق در قدرت بود این کشور در فقر و آشوب فرو رفت و افزود: نباید اجازه داد که این اتفاق دوباره تکرار شود.

 

ترامپ در پایان با بیان اینکه اگر المالکی دوباره نخست‌وزیر عراق شود ایالات متحده به این کشور کمک نخواهد کرد، مدعی شد: در این صورت عراق هیچ شانسی برای موفقیت، رفاه یا آزادی نخواهد داشت.

 

کوبا در آستانه نابودی است

در مجمع اقتصادی «آیووا» گفت: کوبا با بحران جدی روبه‌روست و اگر نتواند خود را بازسازی کند،ممکن است نابود شود.

 

وی افزود: واشنگتن حضوری قوی در ونزوئلا دارد و همکاری‌های اقتصادی با این کشور «پربازده‌تر از همیشه» خواهد بود.

 

ترامپ مدعی شد که روابط آمریکا و ونزوئلا سود قابل توجهی برای هر دو کشور به همراه خواهد داشت.

 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت که روابطش با رهبران ونزوئلا همچنان بسیار خوب است.

 

ترامپ با اشاره به روابط خوب واشنگتن با رهبران ونزوئلا خاطرنشان کرد که این همکاری‌ها حفظ خواهد شد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------