وزارت خارجه آمریکا: حوثی‌ها مسئول اصلی جنگ یمن هستند| کمک ۲۶۶ میلیون دلاری آمریکا به افغانستان



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «با وجود آن که در یمن بازیگران مشکل آفرین متعددی وجود دارد ولی مسئول اصلی عدم گفت‌وگوی فعال برای برقراری آتش‌بس و گام برنداشتن در راستای پایان جنگ هفت ساله که مصائب غیرقابل تصوری برای مردم یمن بوجود آورده شورشیان حوثی هستند.» تیم لیندرکينگ، نماینده آمریکا در امور یمن روز پنجشنبه از سفر به عربستان سعودی، عمان، امارات متحده عربی و اردن بازگشت. او در این سفر با مقامات ارشد کشورهای منطقه و طرف‌های دخیل در بحران یمن در مورد بحران اقتصادی و بشری در آن کشور گفتگو کرد.

 

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از آغاز کار خود در ماه ژانویه حل بحران یمن را در اولویت قرار داده و با هدف احیای تلاش دیپلماتیک سازمان ملل که بن بست رسیده بود تیم لیندرکینگ را به عنوان فرستاده ویژه در امور یمن تعیین کرد. در پایان سفر منطقه‌ای آقای لیندرکینگ در ماه گذشته، وزرات خارجه آمریکا شورشیان حوثی را که مورد حمایت ایران هستند، به دلیل تهاجم نظامی به ناحیه مارب به تشدید جنگ در یمن متهم کرد. مارب یک منطقه نفت‌خیز و آخرین ناحیه تحت کنترل نیروهای دولتی در شمال یمن است. به نظر می‌رسد که از آن زمان تاکنون وضعیت تغییر نکرده است.

 

وزرات خارجه آمریکا افزود: «حوثی‌ها به حملات ویرانگر خود به مارب ادامه می دهند که از سوی جامعه بین المللی محکوم شده است. این وضعیت باعث انزوای بیشتر حوثی‌ها می‌شود. »این بیانیه خاطرنشان کرد که تیم لیندرکینگ در سفر اخیر خود به منطقه با طرف‌های یمنی در مورد یک «روند سیاسی فراگیر» که می‌تواند به مشارکت مردم در آینده کشور و برقراری صلح در یمن کمک کند مذاکره کرده است.

 

 

کمک ۲۶۶ میلیون دلاری آمریکا به افغانستان

 وزارت خارجه آمریکا از بسته تازه کمک‌های بشردوستانه‌ کشورش برای افغانستان خبر داد.

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

این کمک‌ها در حالی است که آمریکا در حال تکمیل روند خروج نیروهایش از افغانستان است؛ خروجی که به نگرانی‌ها درباره بازگشت طالبان به قدرت دامن می‌زند.

 

طبق بیانیه این وزارتخانه،  این کمک مالی به شرکای این کشور اجازه می‌دهد تا حمایت اجرایی از معیشت، تامین سرپناه، فرصت‌های کسب روزی، خدمات اصلی بهداشتی، کمک‌های غدایی فوق‌العاده، آب، بهداشت و خدمات نظافتی را در پاسخ‌گویی به نیازهای مستمر ناشی از کرونا فراهم کنند.

 

این وزارتخانه افزود: این کمک مالی همچنین به حمایت از زنان و دختران افغان که در معرض خشونت جنسیتی قرار دارند، اختصاص خواهد یافت.

 

 

 بسته کمک‌ها بخشی از ۶۰۰ میلیون دلاری است که دولت سابق آمریکا در کنفرانس بین‌المللی اهداکنندگان در نوامبر متعهد به پرداخت آن شد. البته ارائه نیمی از کمک‌ها متوقف شده تا طالبان و دولت افغانستان در قطر در جریان مذاکرات صلح به توافق دست یابند اما همچنان این مذاکرات به بن‌بست رسیده‌ است.در بیانیه این وزارتخانه آمده است: "به عنوان بخشی از تعهدات ما در قبال مردم افغانستان، ایالات متحده بیش از ۲۶۶  میلیون دلار برای کمک‌های بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است. تمام کمک‌های آمریکا به افغانستان از سال ۲۰۰۲  تاکنون حدود ۳.۹ میلیارد دلار می‌رسد".

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------