تزریق واکسن کوایران برکت به بیش از ۲۰ هزار نفر تا پایان اردیبهشت/ آغاز فاز نخست تزریق «کووپارس» تا دو روز دیگر



 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی, واکسن کوایران برکت
مدیر نظارت بر مطالعات واکسن کوایران برکت گفت:بیش از ۱۰۰ هزار نفر برای تزریق واکسن داوطلب شده‌اند و امیدواریم تا پایان اردیبهشت مطالعات روی بیش از ۲۰ هزار نفر را انجام دهیم. 

  به گزارش باشگاه خبرنگاران،حامدحسینی مدیر نظارت بر مطالعات واکسن در مورد واکسن کوایران برکت گفت: در آخر بهمن، تزریق دو نوبت واکسن به همه ۵۶ نفر داوطلب فاز اول تست انسانی انجام شد و فرایند ورود داوطلب به مطالعه ما متوقف شده و ۱۴ اسفند آخرین نمونه گیری خون انجام می‌شود و نتیجه به سازمان غذا و دارو تحویل داده می‌شود.

 

حسینی افزود: با توجه به این نکته که بیشترین دغدغه ما در واکسن کوایران برکت، ایجاد ایمنی است، در این مرحله بیشتر عارضه‌ی احتمالی واکسن مورد بررسی قرار گرفت؛ و همچنین آنتی بادی‌های مختلف در افراد مختلف چک شد و شرایط رضایت بخش بوده است، اما ترجیح میدم نتیجه دقیق ایمنی زایی این واکسن را از زبان مسئولان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بشنوید.

 

او ادامه داد: دستورالعمل  مطالعه فاز دو و سه به صورت تلفیقی امروز به سازمان غذا و دارو همراه با گزارش ایمنی فاز یک تحویل داده شد و پس از اعلام گزارش نهایی امیدواریم پس از بررسی و کارشناسی در نیمه دوم اسفند اجازه انجام فاز دوم بر روی ۴۰۰ داوطلب را دریافت کنیم.

 

او ادامه داد: تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر برای تزریق واکسن داوطلب شده اند و ما امیدواریم پس از دریافت تاییدیه‌های کارشناسان، تا پایان اردیبهشت مطالعات گسترده‌ای روی بیش از ۲۰ هزار نفر را انجام دهیم.

 

فاز نخست تزریق «کووپارس» تا دو روز دیگر آغاز می شود

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از آغاز فاز نخست تزریق بالینی واکسن «کووپارس» احتمالا تا دو روز آینده خبر داد و گفت: شرایط انتخاب ۱۳۳ متقاضی به زودی اعلام می شود.

 

محمد حسین فلاح مهرآبادی در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت ساخت واکسن کرونا در مؤسسه رازی و زمان شروع فاز بالینی آن گفت: ما مستندات مربوط به واکسن «کوو پارس» را به اداره بیولوژیک سازمان غذا و دارو ارسال کرده‌ایم و منتظر هستیم که مجوز شروع تزریق به انسان را به ما بدهند.

 

وی گفت: احتمال می‌رود که ظرف دو روز آینده این مجوز را به ما بدهند و ما فاز یک بالینی را آغاز کنیم.

 

فلاح مهرآبادی ادامه داد: فاز یک برای تزریق واکسن به ۱۳۳ نفر در نظر گرفته شده است. به این معنی که در شروع نخست و برای بررسی عوارض احتمالی ناخواسته تزریق روی ۱۳ نفر انجام می‌شود و پس از آن ظرف مدت یک ماه، در ۴ گروه ۳۰ نفره تزریق برای ۱۲۰ نفر صورت می‌گیرد. پیش بینی می‌کنیم که تزریق اولیه تا پایان اسفند به اتمام برسد.

 

معاون مؤسسه رازی گفت: مطابق با برنامه ریزی فاز نخست تزریق واکسن «کوو پارس» حدوداً دو ماه طول می‌کشد و ۳۵ روز پس از آنکه نفر آخر، اولین تزریق را داشت آزمایش‌های مربوطه را انجام و نتایج بررسی به سازمان غذا و دارو می‌فرستیم. اگر نتایج مورد تأیید قرار گیرد مجوز فاز دوم را به ما می‌دهند.

 

وی با بیان اینکه فاز دوم بالینی نیز روی ۵۰۰ نفر امتحان خواهد شد، افزود: واکسن «کوو پارس» دو بار به صورت تزریق عضلانی و به فاصله ۲۸ روز انجام می‌شود و یک بار نیز تزریق استنشاقی در روز ۵۳ خواهد داشت.

 

فلاح با تاکید بر اینکه شروع تزریق و شرایط انتخاب افراد را از طریق صدا و سیما و خبرگزاری‌ها اعلام می‌کنیم، گفت: در صورت دریافت مجوز و شروع کار بالینی، افراد می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه ثبت نام داوطلبان واکسن آزمایشی کووید ۱۹ مؤسسه سرم سازی رازی به نشانی https://covid.rvsri.ac.ir/‎ تمایل خود را برای دریافت واکسن اعلام کنند و در این مرحله با بررسی شرایط متقاضیان، ۱۳۳ نفر را بر اساس معیارهایی که داریم از میان این افراد، انتخاب خواهیم کرد.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------