عدم ایجاد مصونیت در ۲۰ درصد افرادی که واکسن کرونا زده اند



واکسن کرونا ,اخبار پزشکی 
,خبرهای پزشکی 
پژوهش ها نشان می دهد احتمال ابتلا به کرونا پس از دریافت واکسن هم وجود دارد ولی ریسک بستری گشتن در بیمارستان در مقایسه با افراد واکسینه نشده، حدود دو سوم کمتر است. 

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته پژوهشگران کالج کینگ لندن، واکسیناسیون همینطور احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ بدون علامت را تا حد زیادی افزایش می دهد و خطر علایم طولانی مدت را که علائم آن ۲۸ روز یا بیشتر بطول می انجامد، نصف می کند.

 

« کلر استیوز»، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می گوید:« پژوهش ها نشان می دهد میزان مرگ و میر بیماران کرونایی بستری در بیمارستان ۲۷ درصد بیشتر است. ما می توانیم از طریق واکسیناسیون، این تعداد را تا حد زیادی کاهش دهیم.»

 

نتایج نشان داد پس از دریافت واکسن، برای افردی که تست کووید ۱۹ شأن مثبت بود، احتمال اینکه بیماری شأن علامت نداشته باشد زیاد بود. احتمال بدون علامت بودن بیماری پس از یک دوز واکسن ۶۳ درصد و بعد از دوز دوم ۹۴ درصد افزایش یافت.

 

همچنين خطر بستری گشتن در بیمارستان بعد از دریافت یک یا دو دوز حدود ۷۰ درصد کاهش یافت و خطر بیماری شدید( وجود پنج علامت یا بیشتر در هفته اول بیماری) حدود یک سوم کاهش یافت.

 

احتمال ابتلا به کووید ۱۹ با بهبود طولانی پس از دو دوز واکسن ۵۰ درصد کاهش یافت.

 

به گفته استیوز:« یافته های ما نشان می دهد که واکسن ها در کنار سایر مراقبت های شخصی نظیر استفاده از ماسک، تست مکرر کرونا، و حفظ فاصله اجتماعی بسیار مفید هستند.»

 

 عدم ایجاد مصونیت در ۲۰ درصد افرادی که واکسن زده اند

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که حدود ۲۰ درصد از بهبودیافتگان کووید ۱۹ یا حتی افراد واکسینه شده، سیستم ایمنی شان به طورکامل در مقابل کروناویروس مصون نمی شود. 

به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، بر اساس گزارش تیمی از محققان دانشگاه علوم پزشکی وین اتریش، عوامل تعیین کننده در واکنش موفق ایمنی به کروناویروس اهمیت حیاتی در طراحی واکسن‌های مؤثر دارد.

 

تیم تحقیق، واکنش آنتی بادی کروناویروس را در جمعیت بزرگی از بیماران بعد از ابتلاء به کووید ۱۹ بررسی کردند.

 

دکتر «رودولف والنتا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «حدود ۲۰ درصد از کسانی که از کووید ۱۹ بهبود یافته بودند، قادر به توسعه ایمنی در برابر کروناویروس نیستند. این مطالعه نشان داد که حفاظت از ایمنی حیاتی که مانع از اتصال ویروس از اتصال و تهاجم به سلول‌های بدن می‌شود، تنها زمانی اتفاق می‌افتد که فرد بتواند آنتی بادی‌های خاصی را در برابر دامنه اتصال گیرنده پروتئین سنبله تولید کند.»

 

وی در ادامه تاکید می‌کند: «با این حال، برخی افراد قادر به تولید این آنتی بادی به دلایل مختلف نیستند.»

 

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------