آخرین اخبار سیاسی

پزشکیان،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

پزشکیان: برخی گلایه می‌کنند چرا مرتب مشکلات را بیان می‌کنم؛ آیا اینکه در گذشته مشکلات کتمان شد، کمکی به حل آنها کرد؟!

رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی گلایه می‌کنند چرا بنده مرتب مشکلات را بیان می‌کنم، گفت: آیا اینکه در گذشته این مشکلات کتمان شد، کمکی به…

ضرغامی: قوانین حفظ حریم پاسارگارد باید تغییر کند تا کشاورزان بتوانند چاه بزنند!



ضرغامی،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی
وزیر گردشگری در پاسخ به منتقدان سفرهای استانی گفت: اگر امروز در خانه‌های مردم حضور پیدا نمی‌کردم، نمی‌توانستم مشکلات را حس کنم. در جاهایی زندگی می‌کنند که واقعاً قابل زندگی‌کردن نیست نه پول برای ساختن دارند و نه می‌توانند کاری کنند.

به گزارش تسنیم، عزت‌الله ضرغامی در شورای اداری استان فارس که در سالن استانداری فارس برگزار شد، اظهار داشت: فارس به‌نسبت وضعیت‌های نسبی فوق‌العاده‌ای که در امر گردشگری و میراث فرهنگی دارد، بسیار دچار عقب‌ماندگی است.

 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: مقام معظم رهبری سال‌ها پیش در سفری که به استان فارس داشتند، فرمودند؛ اگر گردشگری درست‌کار کند این استان هیچ نیازی به هیچ بودجه‌ای ندارد، هم گردشگری داخلی و هم خارجی، در میراث فرهنگی رتبه نخست را داریم.

 

وی گفت: در انواع 17گانه گردشگری به‌ویژه گردشگری سلامت در همه این‌ها فارس جایگاه ویژه‌ای را داراست، ازاین‌رو رقم 80 میلیارد تومان به این بخش اختصاص داده شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: بودجه 80میلیاردی را توزیع کرده‌ایم که بخشی از آن را به مرمت و بازسازی اختصاص داده‌ایم و مقدار کمی را برای مجموعه‌های کوچک در شهرستان‌ها اختصاص داده‌ایم، این مبلغ توزیع شده است و دردی را دوا نخواهد کرد.

 

ضرغامی درباره حافظیه نیز گفت: حافظیه آبروی جهانی است، طرح توسعه آن سه هکتار است و دو پروژه مهم دارد، مقداری تسهیلاتی بانکی نیاز دارد که استاندار ان‌شاءالله کمک خواهد کرد، ما در حوزه گردشگری و در حوزه بوم‌گردی احتیاج به کمک داریم.

 

وی اضافه کرد: همه جای استان در خصوص ساخت‌وساز در بخش حریم‌ها دچار مشکل است، امروز مردم پاسارگاد به‌دلیل مقبره کوروش نمی‌توانند کشاورزی کنند، چاه بزنند، باید این مشکلات برطرف شود و قوانین حریم‌ها مقداری انقباض پیدا کند.

 

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین درباره اجرای طرح حرم به حرم گفت: خانه‌های میان این دو حرم ازمیان‌رفته و داغون است و برای گردشگری زیارتی شیراز مهم است.

 

وی در پاسخ به منتقدان سفرهای استانی نیز اظهار داشت: اگر امروز در خانه‌های مردم حضور پیدا نمی‌کردم، نمی‌توانستم مشکلات را حس کنم، در جاهایی زندگی می‌کنند که واقعاً قابل زندگی‌کردن نیست نه پول برای ساختن دارند و نه می‌توانند کاری کنند، من این مشکل را برطرف می‌کنم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------