آخرین اخبار سیاسی

مصطفی معین،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

معین: در رابطه با غنی سازی رفراندوم برگزار کنیم | سرنوشت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، وابسته به مذاکره با آمریکاست، نه اروپا

مصطفی معین از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب، پیشنهاد داد برای باز شدن گره هسته‌ای، رفراندومی در کشور برگزار شود. وزیر علوم دولت اصلاحات در…

قالیباف رئیس مجلس دوازدهم باقی ماند



قالیباف،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی«محمد باقر قالیباف» را در اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم، بار دیگر به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند.

به گزارش ایرنا، انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه دوم دوره دوازدهم مجلس، امروز سه‌شنبه (۶ خردادماه) در صحن علنی مجلس برگزار شد.

 

در رای گیری برای انتخاب رئیس مجلس، محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران، ری،شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با ۲۱۹ رای از ۲۷۲ آراء ماخوذه برای دومین بار در مجلس دوازدهم به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد.

 

همچنین هادی قوامی که نامزد ریاست مجلس بود، در سخنانی کوتاه اعلام کرد به نفع محمدباقر قالیباف که فردی جهادی و انقلابی است، از نامزدی ریاست مجلس کنار می‌رود.

 

احمدراستینه هفشجانی نماینده مردم شهرکرد در مجلس، دیگر نامزد انتخابات ریاست مجلس شورای اسلامی بود.

 

دبیران هیئت رئیسه مجلس انتخاب شدند 

احمد نادری با ۱۲۹ رأی، رضا جباری با ۱۲۶ رأی، عباس پاپی‌زاده با ۱۰۴ رأی، صدیف بدری با ۱۰۲ رأی، مجتبی بخشی‌پور با ۹۸ رأی و روح‌الله متفکرآزاد با ۹۷ رأی، دبیران هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شدند.

 

نیکزاد و حاجی‌بابایی نواب رئیس مجلس شدند

در جریان انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، علی نیکزاد و حمیدرضا حاجی‌بابایی به‌عنوان نواب رئیس مجلس انتخاب شدند.

 

گفتنی است هر دو نامزد با کسب ۱۱۱ رأی موافق از نمایندگان حاضر در صحن علنی، به‌طور همزمان پیروز این رقابت شدند. بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس، نائب رئیس اول و دوم با قرعه‌کشی مشخص خواهند شد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------