كاسياس: بايد بارسلونا را زير فشار قرار دهيم
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : دوشنبه, 30 -3443 03:25
ايکر کاسياس پس از پيروزي خفيف يک بر صفر مقابل سويا گفت: خوشحالم که از سويا سه امتياز گرفتيم؛ بايد همچنان بارسلونا را زير فشار قرار دهيم.
کاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد دربارهي ديدار مقابل سويا در هفتهي شانزدهم رقابتهاي لاليگا اظهار کرد: بازي از همان ابتدا سخت و دشوار آغاز شد. بازيکنان سويا به خوبي در زمين پخش شده بودند و اجازه نمي دادند ما بازي هميشگي خود را انجام دهيم،اما خوشبختانه توانستيم با حفظ روحيه و تمرکز و درخشش دي ماريا گل برتري را بزنيم و سه امتياز را بگيريم. بازي مقابل سويا هميشه سخت و دردسرساز بوده است.
کاسياس ادامه داد: داور با وجود اين که پيش از اين عملکرد خوبي داشت و قضاوتهاي خوبي انجام داده بود در اين بازي خوب کار نکرد. گومز در اين بازي اصلا به ما اجازه نداد که دربارهي تصميمهايي که مي گيرد با او بحث کنيم و اين مساله بسيار تاثيرگذار بود چرا که تصميمهاي داوران در فوتبال تا حد زيادي احساسي است و به مسائل رواني بستگي دارد.
دروازهبان ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد در پايان گفت: تنها دو امتياز از بارسلونا عقب هستيم و اين دو امتياز را مي توان با يک بازي جبران کرد. بايد همچنان بازيهايمان را با پيروزي پشت سر بگذاريم تا بارسلونا زير فشار قرار گيرد. رئال اکنون در مسير صحيح قرار گرفته که نتيجهي آن را سال آينده خواهيم ديد. فعلا بايد به فکر بازي در جام حذفي باشيم. بايد بازي خوبي مقابل والنسيا انجام دهيم تا در ديدار برگشت با مشکل روبرو نشويم.
رئال مادريد در هفتهي شانزدهم رقابتهاي ليگا با نتيجهي يک بر صفر سويا را از پيش رو برداشت، 41 امتيازي شد و با دو اختلاف امتياز پايين تر از بارسلونا در مکان دوم جدول رده بندي ليگا قرار گرفت.