کمیته انضباطی تکلیف سه بازیکن را مشخص می‌کند/عذرخواهی از سپاهانی‌ها و بازگشت پول‌های پرداختی



درگیری پرسپولیس و سپاهان,جلسه مسئولان باشگاه پرسپولیس و سپاهان,باشگاه پرسپولیس
جلسه مسئولان باشگاه پرسپولیس، سپاهان و حسن‌زاده برگزار شد
کمیته انضباطی تکلیف سه بازیکن را مشخص می‌کند/عذرخواهی از سپاهانی‌ها و بازگشت پول‌های پرداختی

جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس، سپاهان و رئیس کمیته انضباطی شب گذشته برگزار شد.   

به گزارش  فارس، پس از درگیری‌های لفظی و رسانه‌ای مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان، شب گذشته جلسه‌ای بین مسئولان دو باشگاه، برخی از اعضای هیئت مدیره، پیشکسوتان و حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به مدت سه ساعت در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

در این جلسه ابتدا قرار شد تکلیف دهنوی، شجاع خلیل زاده و یعقوب کریمی که ابتدا با پرسپولیس قرار بستند و سپس به سپاهان رفتند توسط کمیته انضباطی روشن شود.

سپس با توجه به فایل صوتی مسئولان باشگاه سپاهان در خصوص اظهارات شیرینی سرپرست قرمزپوشان، که در اختیار داشتند و معتقد بودند که او به اصفهانی‌ها بی احترامی‌ کرده، رویانیان نیز بدون اینکه این فایل صوتی را ببیند یا بشنود از مردم اصفهان و رحیمی عذرخواهی کرد.

در پایان همان هم مقرر شد هر سه بازیکنی که با دو باشگاه قرارداد بستند پول‌های دریافتی و چکها را به باشگاهی که در آن حضور ندارند برگردانند.

خلیل زاده و کریمی ابتدا باید این کار را انجام دهند. رای نهایی در خصوص بازیکنانی نیز که با دو تیم قرارداد بستند از سوی کمیته انضباطی ظرف چند روز آینده اعلام می‌شود./فارس

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------