آخرین اخبار ورزشی

یامال و دمبله،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

اعلام نامزدهای نهایی جایزه توپ طلای 2025

مجله فرانس فوتبال امروز اسامی نامزدهای جایزه توپ طلا را در تمامی دسته‌ها اعلام کرد. به گزارش طرفداری، شصت‌ونهمین دوره از…

شکست یاران قلی زاده در دور مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا



قلی زاده،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
هافبک ایرانی لخ پوزنان معتقد است تیمش هنوز برای جبران شکست برابر ستاره سرخ بلگراد شانس دارد.

به گزارش ایسنا، چهارشنبه شب، لخ پوزنان در بازی رفت مرحله سوم مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه ۳ بر یک مغلوب ستاره سرخ شد. میکائیل ایشاک تنها گل تیم لهستانی را به ثمر رساند.

 

در نیمه اول، لخ پوزنان و ستاره سرخ در شرایط مساوی بودند. با این حال، در نیمه دوم همه چیز از هم پاشید. علی قلی زاده نیز از زمین بازی اوضاع را به همین شکل دید.

 

او در صحبتهایی بعد از بازی گفت: در مجموع، مسابقه واقعاً خوبی بود. ما در نیمه اول موقعیت‌های زیادی ایجاد کردیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. با این حال، فکر می‌کنم مسابقه واقعاً سطح بالایی بود، به خصوص در نیمه اول.

 

او در بخش بعدی گفت: باید به جنگیدن ادامه دهیم. هنوز هیچ چیز قطعی نشده است؛ ما یک مسابقه دیگر در پیش داریم.

 

این بازیکن ۲۹ ساله ایرانی پیش از بازی برگشت، بذر خوش‌بینی را کاشت و سعی کرد تیمش را متقاعد کند که همه چیز از دست نرفته است.

 

قلی زاده در پایان افزود: ما خیلی راحت گل خوردیم. فکر می‌کنم این یک سری اتفاقات تصادفی بود، مخصوصاً گل از روی کرنر. اینها اشتباهات فردی از طرف همه ما بود اما ما باید به بازی ادامه دهیم؛ هنوز یک بازی دیگر و ۹۰ دقیقه دیگر داریم. همانطور که گفتم، هنوز هیچ چیز قطعی نشده است؛ ما منتظر بازی برگشت هستیم. فوتبال همین است.

 

تیم بلژیکی روز سه‌شنبه هفته بعد در بازی برگشت مقابل ستاره سرخ بازی خواهد کرد. اگر قهرمان لهستان در آن بازی هم شکست بخورد، در دور چهارم مقدماتی لیگ اروپا بازی خواهد کرد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------