قهرمانی بایرن مونیخ در سوپرجام آلمان با شکست اشتوتگارت | شروع پرقدرت منچسترسیتی و بارسلونا در آغاز فصل جدید فوتبال
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : یکشنبه, ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ ۰۷:۵۹

به گزارش ایرنا، تیمهای بایرن مونیخ و اشتوتگارت از ساعت ۲۲ شنبه شب در ورزشگاه مرسدس بنز آرهنا در سوپرجام آلمان به مصاف هم رفتند.
بایرن به عنوان قهرمان بوندسلیگا روبروی اشتوتگارت قرار گرفت که فصل گذشته قهرمانی جام حذفی را جشن گرفته بود.
همانطور که قابل پیشبینی بود بایرن شروع بهتری داشت و هری کین در دقیقه ۱۸ با یک شوت پشت محوطه جریمه، توپ را به کنج دروازه اشتوتگارت فرستاد تا مونیخیها یک بر صفر پیش باشند. نیمه اول با همین تک گل به سود بایرن به پایان رسید.
در شروع نیمه دوم اشتوتگارت برای جبران گل خورده رو به جلوتر بازی کرد اما درخشش مانوئل نویر مانعی سخت برای شاگردان سباستین هوینس برای به گل رسیدن بود.
بایرن هم در سوی دیگر سعی در افزایش گلهای زده برای اطمینان از قهرمانی داشت. در دقیقه ۷۷ شاگردان وینست کمپانی به گل دوم هم رسیدند تا خیال هواداران باواریاییها از اولین کاپ فصل راحت شود.
لوئیز دیاز مهاجم جدید بایرن که از لیورپول و لیگ برتر انگلیس به بوندسلیگا آمده است، روی سانتر از سمت راست سرژ گنابری با یک ضربه سر از پشت شش قدم توپ را به دروازه اشتوتگارت چسباند.
اشتوتگارت در سومین دقیقه وقتهای تلف شده نیمه دوم توسط جیمی لولینگ توانست یکی از گلهای خورده را جبران کند.
در نهایت بایرن مونیخ توانست با نتیجه ۲ بر یک اشتوتگارت را شکست دهد و قهرمان سوپرجام آلمان شود.
***
خط و نشان سیتیزنها برای حریفان؛ شاگردان گواردیولا با صدرنشینی آغاز کردند
در ادامه هفته نخست لیگ برتر فوتبال انگلیس و از ساعت ۲۰ دیشب (شنبهشب)، منچسترسیتی در دیداری خارج از خانه به مصاف ولورهمپتون رفت و موفق شد در پایان ۹۰ دقیقه، با برتری ۴ بر صفر این بازی را به پایان ببرد.
در نیمه نخست ارلینگ هالند و تیجانی ریندرز در دقایق ۳۴ و ۳۷ برای سیتی گلزنی کردند تا خرید جدید سیتی در نخستین حضورش، محبوب هواداران شود. در این نیمه سیتی تیم برتر میدان بود و با ۶۸ درصد مالکیت توپ و میدان، قدرت خود را به میزبان دیکته کرد.
در نیمه دوم و در دقیقه ۶۱، هالند یکبار دیگر در نقش گلزن ظاهر شد و اختلاف را بیشتر کرد. در ادامه رایان چرکی یکبار دیگر سیتی را پیش انداخت تا قدرت سیتیزنها بازهم به رخ کشیده شود و گواردیولا برای همه تیمهای لیگ برتری به نوعی خط و نشان بکشد.
با این نتیجه و با توجه به رقابتهای برگزار شده، سیتی در نخستین بازی خود به صدر جدول لیگ برتر انگلیس رفت و منتظر سایر بازیهای این هفته خواهد بود.
***
شروع پرقدرت بارسا در لالیگا/ آتشبازی فلیک در پالما
بارسلونا در هفته اول لالیگا در پالما مهمان مایورکا بود و توانست با ۳ گل به پیروزی برسد. رافینیا، فران تورس و لمین یامال گلهای شاگردان فلیک را در این بازی به ثمر رساندند.
این بازی حواشی داوری زیادی داشت. گل اول بارسا در شرایطی به ثمر رسید که بازیکن مایورکا از ناحیه سر آسیب دیده بود اما داور بازی را متوقف نکرد. همچنین در دقایق ۳۳ و ۳۹ دو بازیکن مایورکا اخراج شدند. در نیمه دوم هم تکل خشن رافینیا با کارت قرمز مواجه نشد تا اعتراض اهالی پالما بیشتر شود.