استقلال؛ تنهاترین تیم دنیا / مسئولان دولت رئیسی متوجه عمق ناکامی هواداران پرشمار استقلال نیستند



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

اگر قرار بود نهادی به استقلال کمک کند، قاعدتا باید در ماجرای استراماچونی کمک می‌کرد تا این تیم از آسیا حذف نشود. ریشه مشکلات مالی آبی‌ها البته به قراردادهایی برمی‌گردد که ناگهان چندین برابر شد و صدای هیچ کس هم درنیامد اما بهرحال وقتی کار به جاهایی باریک کشیده شد دولتی‌ها یا حداقل وزارت ورزش و اسپانسرها باید دست استقلال را می‌گرفتند.

 

اگر قربان زاده می‌گوید در دو نوبت پول استراماچونی را به باشگاه دادیم، این مساله باید از سوی وزارت ورزش و نهادهای نظارتی پیگیری دقیق شود تا مردم بدانند پول‌ها دقیقا کجا رفته است. این وسط هواداران استقلال حق دارند ناراحت باشند اما استقلال واقعا تنهاست و کمکی از جایی دیده نمی‌شود.

 

استقلال برای سومین بار و برای دومین دوره متوالی از آسیا حذف می‌شود و آب از آب تکان نمی‌خورد. کل ماجرا یک عذرخواهی ساده علی فتح‌الله‌زاده در نامه استعفایش بود که آن هم دردی را دوا نمی‌کند. برای استقلالی‌ها که انگار باید به نبودن در آسیا عادت کنند، بزرگتر از این عذرخواهی‌ها هم بی فایده است اما متاسفانه بعضی از مسئولان ورزش و دولت متوجه عمق ناکامی هواداران پرشمار استقلال نیستند.

 

 

آقای وزیر؛ چه برنامه‌های خاصی از شما دیدیم!/ آجورلو را چه کسی به استقلال آورد؟ حکم مدیرعاملی فتح‌الله‌زاده را چه کسی صادر کرد؟

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

استعفای فتح الله زاده  بعد از حذف استقلال از آسیا، اما با این واکنش جالب از سوی وزیر ورزش و جوانان مواجه شد. سجادی گفت: این آمدن‌ها و رفتن‌ها در تمامی پست‌ها امری طبیعی است اما مهم این است که اگر با برنامه باشیم، این آمدن‌ها و رفتن‌ها لطمه‌ای به ساختار نمی‌زند.

 

 

وزیر ورزش دست روی نکته جالبی گذاشته است؛ برنامه داشتن برای اداره باشگاه های بزرگی مانند استقلال و پرسپولیس؛ خب با این اوصاف، برنامه شما چیست آقای وزیر؟

 

 

اگر منظورتان از با برنامه بودن، همان برنامه هایی است که در دوران وزارتخانه شما ترتیب داده شده که باید بگوییم اینها اساسا برنامه نبودند؛ یک جور روزگذران به سبک مدیریت دولتی را شاهد بودیم که در تمام سال های گذشته به تکرار مکررارت در فوتبال ایران تبدیل شده است.

 

۲ مدیر در زمان شما جناب سجادی، سکان هدایت باشگاه استقلال را برعهده گرفتند. اولی مصطفی آجورلو بود که خودتان او را برداشتید و در حکمی غیرمنتظره، علی فتح الله زاده را بعد از سال ها به باشگاه استقلال فرستاید. در هر دو برنامه یاد شده به زعم خودتان هم به جز ناکامی، اتفاق دیگری رخ نداد.

 

از امروز به بعد اما برنامه شما چیست؟ آیا برنامه دیگری هم باقی مانده که دوباره امتحان کنید؟

 

راستی، از پروژه واگذاری استقلال و پرسپولیس و بورسی شدن هر دو باشگاه چه خبر؟ آیا در این زمینه، برنامه هایتان به سرانجام رسید؟

 

منبع:خبرورزشی

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------