يك جادوگر سرحال و خندان در تمرين پرسپوليس



علي كريمي, پرسپوليس, تیم فوتبال پرسپولیس,

 

يك جادوگر سرحال و خندان در تمرين پرسپوليس

سايت گل- علي كريمي كه ديشب قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد كرده بود در تمرين امروز تيمش حاضر شد. اين در حالي است كه او مثل بقيه ملي‌پوشان تيمش مرخصي داشت و مي‌توانست در اين تمرين شركت نكند.

 

تمرین صبح امروز تیم فوتبال پرسپولیس با حضور 10 بازیکن برگزار شد که نفرات حاضر در محل تمرین به انجام برنامه‌های بدنسازی و استقامتی پرداختند. در ابتدای این تمرین که از ساعت 9:30 دقیقه و به مدت 70 دقیقه برگزار شد، محسن عاشوری برای بازیکنان صحبت کرد و سپس تمرینات زیر نظر چیذری مربی بدنساز تیم ادامه داشت. انجام برنامه‌های بدنسازی شامل کار با وزنه‌های 2 تا 4 کیلویی و مدیسین بال و حرکات سرعتی و استقامتی از بخش‌های مختلف این تمرین بود.

 

علی کریمی، مهدی مهدوی‌کیا، محمد نوری، رضا نورمحمدی، سامان آقازمانی، حمید علی‌عسگر، محسن بنگر، جواد کاظمیان، هادی نوروزی و افشین اسماعیل‌زاده در این تمرین حضور داشتند. مسعود داستانی هم با اجازه کادرفنی در این تمرین شرکت نکرد.

 

شوخی‌های علی کریمی با پزشک تیم و یکی از عکاسان از اتفاقات جالب این تمرین بود. ضمن اینکه تماشاگران هم که فرصت حضور درون زمین را بدست نیاوردند، از پشت درهای ورزشگاه به تشویق بازیکنان خصوصا علی کریمی این تیم پرداختند.

بازیکنان پرسپولیس ساعت 11:45 دقیقه و پس از صرف ناهار ورزشگاه درفشی‌فر را ترک کردند. البته طبق نظر کادرفنی ملی‌پوشان این تیم تا روز شنبه هفته آینده مرخصی بوده و از آن روز در تمرینات گروهی شرکت خواهند کرد.../ گل

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------