بورسیت چیست؟/ راه‌های پیشگیری از بیماری بورسیت



بورسیت،بیماری بورسیت،بورسیت زانو

بورسیت در هر ناحیه ای می تواند رخ دهد

 

 بیماری بورسیت و راههای پیشگیری از بیماری بورسیت
بورسیت به معنای التهاب بورس است. بورس ها کیسه های بافتی ظریفی هستند که عمدتا در اطراف مفاصل قرار داشته و وظیفه آنها تسهیل حرکت تاندون ها بر روی استخوان مجاور است. بورسیت از علل شایع بروز درد مفصلی است و معمولا بر اثر فعالیت های شدید بدنی و ورزشی ایجاد می شود.

بورسیت با علائمی از قبیل درد، تورم و حساسیت به لمس مشخص می شود. بورسیت در هر ناحیه ای می تواند رخ دهد اما اغلب شانه، زانو، آرنج و مفصل ران را گرفتار می کند. بیماری بورسیت همچنین در مناطقی مانند مچ پا و تاندون آشیل نیز می تواند اتفاق بیفتد.

 

علل التهاب بورسیت
بورسیت به علت آسیب های ناشی از حرکات تکراری در ورزش است. به احتمال کمتر بورسیت می تواند ناشی از یک عفونت یا عارضه خاص مانند نقرس یا آرتریت روماتوئید باشد. تکیه دادن به آرنج برای مدت طولانی، نشست های طولانی مدت بخصوص بر روی سطوح سخت، حرکت پرتاب در بازی بیس بال یا ورزش های مشابه نیز می تواند از جمله علل بورسیت باشد.

 

درمان بورسیت
در اغلب موارد می توان عارضه بورسیت را در خانه مداوا کرد. استراحت دادن به مناطق آسیب دیده با استفاده از کیسه های یخ به منظور کاهش التهاب بورسیت و مصرف مسکن هایی مانند آسپرین، ایبوپروفن و استامینوفن برای درمان بورسیت کمک کننده است. درد معمولا ظرف چند هفته از بین می رود. در غیر این صورت حتما باید با پزشک تان تماس بگیرید.

 

بورسیت،درمان بورسیت،درمان بورسیت زانو

بورسیت به علت آسیب های ناشی از حرکات تکراری در ورزش است

 

اگر بورسیت ناشی از عفونت باشد، پزشک آنتی بیوتیک تجویز خواهد کرد. تجویز انجام ورزش های گوناگون، تقویت عضلات برای کاهش درد و جلوگیری از عود بیماری بورسیت مهم است. همچنین ممکن است پزشک برای درمان بورسیت فیزیوتراپی را نیز تجویز کند.

ممکن است پزشک تزریق کورتیکواستروئید به درون بورس بیمار را توصیه کند و انجام دهد. کورتیکواستروئید باعث بهبودی التهاب و درد بورسیت می شود. ممکن است با انجام یک تزریق بیماری بورسیت کاملا درمان شود.

 

راههای پیشگیری از بورسیت
 تعدادی از اقدامات احتیاطی می تواند منجر به جلوگیری از بورسیت شود.
برای پیشگیری از بورسیت از مفاصل خود محافظت کنید.
اگر شما نیاز به راه رفتن منظم دارید، مطمئن شوید که کفش مناسب به پا دارید. استفاده از زانو بند نیز می تواند در این مواقع مفید باشد و از ابتلا به بورسیت پیشگیری کند.
در صورت انجام حرکات تکراری، به دفعات منظم استراحت کنید و آنهم به منظور اجتناب از فشار بیش از حد به یک منطقه خاص از بدن.

قبل از ورزش حتما بدن خود را گرم کنید.
بلند کردن وسایل به نحو مناسب باید صورت گیرد. زانوها باید هنگام بلند کردن اشیاء به طور کامل خم شود تا فشار زیادی به بورس های ناحیه لگن وارد نگردد.

قبل از شروع ورزش های با شدت بیشتر، حرکات هوازی مانند پیاده روی یا دویدن ملایم را انتخاب کنید تا به بورسیت مبتلا نشوید.

ماهیچه های خود را تقویت کنید. اگر یکی از مفاصل قبلا دچار بورسیت شده، تقویت مفاصل برای محافظت از آسیب بیشتر مهم است.

استفاده از پد برای زانو زدن مهم است و با این کار می توان از ایجاد بورسیت جلوگیری کرد بخصوص اگر نوع کار فرد نیاز به زانو زدن به دفعات زیاد دارد.
منبع : iec.behdasht.gov.ir

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------