آخرين پس‌لرزه در ديوار چين!



آخرين پس‌لرزه در ديوار چين

حدود 12 سال پيش مجرماني سابقه‌دار با تشكيل گروه‌هاي تخصصي، انواع سرقت و زورگيري‌ را با شيوه‌هاي خشن شروع كردند. اعضاي اين باند بزرگ و سازمان‌يافته‌ تحت عنوان «ديوار چين» فعاليت مي‌كردند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

اخبار حوادث - در سال‌هاي اوليه فعاليت اين باند مخوف بسياري از اعضاي آن كه نوآوري‌هايي هم در ارتكاب جرايم خود انجام مي‌دادند، دستگير شدند و هفت نفر از آنها به اعدام، 13 نفر حبس ابد و مابقي هم محكوم به حبس‌هاي طولاني‌مدت شدند اما دو نفر از سركردگان اصلي اين باند كه محكوم به اعدام بودند پس از تجديد نظر در رأي صادره به حبس ابد محكوم شدند.

اين دو پس از مدتي از زندان مرخصي گرفته و همراه ديگر اعضاي گروه كه آنها هم موفق به اخذ مرخصي شده بودند، متواري شدند و دوباره با تشكيل باند جديدي جرايم خود را از سر گرفتند.

اما اين تبهكاران سابقه دار تنها توانستند چند سال به فعاليت‌هاي مجرمانه خود ادامه دهند و سرانجام تابستان 89 دستگير شدند تا آخرين اعضاي باند ديوار چين باشند كه به دام پليس مي‌افتند.

با به دست آمدن اطلاعاتي در مورد از سرگيري فعاليتهاي مجرمانه اعضاي فراري باند ديوار چين، كارآگاهان پليس كه همچنان به دنبال اين گروه بود، اوايل سال 88 پرونده‌‌هاي متعدد كيف‌قاپي و زورگيري از مشتريان بانك‌ها را از جرايم جديد اعضاي اين باند تشخيص دادند.

چون شيوه‌ سرقت پرونده‌هاي جديد شباهت زيادي به شيوه خفه‌كني، آويزان بري، قمه‌كشي، درگيري‌هاي ساختگي با موضوع ناموسي و... داشت كه سال‌ها قبل مورد رسيدگي قرار گرفته بود و پس از دستگيري تعداد زيادي از اعضاي باند ديوار چين بايگاني شده بود.

به اين ترتيب كارآگاهان اداره هجدهم پليس آگاهي موضوع را به مسوولان ارشد خود گزارش دادند و با بررسي‌هاي دقيق‌تر مشخص شد يك باند حرفه‌اي به صورت گروه‌هاي چهار و هشت نفره با استفاده از فن خفه‌كني و قمه و قداره، دست به اين سرقت‌ها مي‌زنند.

در ادامه با بررسي تصاوير دوربين‌هاي مداربسته مراكز اقتصادي محل سرقت كه مالباختگان گزارش داده بودند هويت چند نفر از سارقان به عنوان «زاغ‌زن» باند، شناسايي و محل سكونت آنها تحت نظر قرار گرفت.

با تعقيب اين چند نفر، كارآگاهان اداره هجدهم موفق به شناسايي ديگر اعضاي گروه از جمله دوسردسته اصلي باند ‌شدند.

سرانجام پس از گذشت تقريباً دو ماه شناسايي و تعقيب اين گروه ساعت سه بامداد پانزدهم تير89، 10 اكيپ عملياتي از كارآگاهان اداره هجدهم و يگان‌هاي ضربت مخفيگاه متهمان را در پنج نقطه مختلف شهر به محاصره درآوردند و طي پنج عمليات همزمان در خيابان قزوين، قيطريه، خزانه، بخارايي و خيابانهاي دماوند شش عضو اصلي گروه را به اسامي جعفر ـ پ، حسين ـ د، رضا ـ ش، اصغر ـ ب، محمد ـ غ و حسين ـ ح را كه عضو سابق ديوار چين بودند با پنج نفر ديگر از اعضاي مرتبط دستگير كردند.

در تحقيقات مشخص شد حسين ـ د و محمد ـ غ از اعضاي اصلي باند معروف به ديوار چين هستند كه به اعدام محكوم شده بودند، اما پس از مدتي از زندان مرخصي گرفته و متواري شده‌‌اند.

حسين ـ د كه سركردگي گروه جديد را بر عهده داشت چند مقام قهرماني در رشته‌هاي مختلف رزمي مسابقات داخلي و خارجي را در كارنامه دارد. او در حالي شيوه و شگرد‌هاي سرقت را به ديگر اعضاي گروه آموزش مي‌داد كه مهارت‌هاي رزمي خود را نيز با شيوه‌هاي قديم آميخته بود.

حسين ـ د در زمان دستگيري با قمه به مأموران حمله كرد كه مأموران مجبور شدند وي را از ناحيه پا مورد اصابت گلوله قرار دهند. همچنين ديگر متهم اصلي يعني رضا ـ ش نيز در زمان دستگيري قصد فرار داشت كه او نيز از ناحيه پا مجروح شد، به همين دليل هر دو متهم به بيمارستان منتقل شدند.

از اعترافات صريح متهمان مشخص شده روزانه سه‌الي چهار فقره سرقت به شيوه خفه‌كني در سطح شهر انجام مي‌دادند كه ارزش هر يك از اموال سرقتي بيش از يك ميليارد تومان بوده است.

كارآگاهان اداره هجدهم پليس آگاهي تهران بزرگ در بازرسي از مخفيگاه هر يك از متهمان مقادير زيادي وجوه نقد، طلا، گاز اشك‌آور، قمه، چاقو، قداره، مشروبات الكلي، انواع گوشي، جليقه ضدگلوله، ارز و شش دستگاه پژو، سه موتورسيكلت تندرو، چند دستگاه خودروي هيوندا و... را كشف كردند.

همچنين مشخص شد اين افراد با وجوه حاصل از سرقت، زندگي بسيار مرفهي را در نقاط بالاي شهر براي خود تشكيل داده‌اند، تا به اين ترتيب پليس به آنها مظنون نشود.

متهمان بيشتر افرادي را به عنوان طعمه انتخاب مي‌كردند كه از همراه بودن مبالغ هنگفت با آنها اطمينان داشته باشند، به همين علت در ۵۰ فقره از اعترافات اوليه توسط متهمان، ارزش اموال مالباختگان به بيش از يك ميليارد تومان مي‌رسد./جام جم آنلاین

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------