آخرین اخبار سیاسی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

آخرین خبرها از حکم اعدام توماج صالحی از زبان وکیلش

امیر رئیسیان، وکیل توماج صالحی فرایند پرونده این خواننده را توضیح داده. آقای رئیسیان می‌گوید حتی اگر دادگاه بدوی بر رأیش اصرار کند، باز حکم…

باهنر: هیچ ملاقاتی با موسوی و کروبی نداشته‌ام/فساد یک مساله ملی، فراجناحی و فرا سیاسی است



  اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی ,باهنر

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: از زمان حصر تا کنون هیچ ملاقاتی با آقایان موسوی و کروبی نداشته ام.

به گزارش ایسنا، محمدرضا باهنر صبح امروز (سه شنبه) در نشست خبری خود با خبرنگاران، درباره اینکه از او نقل شده بود به کروبی و موسوی پیشنهاد داده فعالیت سیاسی نداشته باشند و از حصر بیرون بیایند اظهار کرد: یا من درست صحبت نکرده ام یا درست منعکس نشده است. من هیچ ملاقانی از زمان حصر تاکنون نه با آقای موسوی نه با آقای کروبی داشته ام و هیچ ضرورتی هم احساس نمی کنم، ضرورت هم احساس کنم، معلوم نیست کسانی که حصر کرده اند اجازه بدهند یا نه. من نگفتم شخصا پیامم را به آنها رسانده ام بلکه من پیامم را رسانه ای به آنها رسانده بودم و پیام هایم معمولا رسانه ای است.

وی در پاسخ به سوالی درباره برخورد دوگانه اصولگرایان با مساله فیش های حقوقی نجومی و املاک نجومی تصریح کرد: فساد، فساد است و فرقی نمی کند چه کسی فساد را انجام دهد هرکس باشد باید با او برخورد شود. متاسفانه هم ما و هم رسانه عادت کرده اند خیلی مسائل را ترجمه سیاسی کنند که این از نظر ما محکوم است. فساد قطعا یک مساله ملی، فراجناحی و فرا سیاسی است.

باهنر اضافه کرد: متاسفانه رد پای بعضی از فسادها در خیلی از آدم های وابسته به همه جناح ها پیدا می شود، اما در برخورد با فساد نباید دیدگاه سیاسی داشته باشیم. البته ممکن است بعضا برای انتخابات تیرهایی در تاریکی رها شود و افکار جامعه را به هم بزند که این کار یک مقدار بداخلاقی است و  فساد چه در شهرداری و چه در دولت دهم و چه در دولت یازدهم، قوه قضائیه، بازرسی کل کشور و هر جای دیگر اگر پیدا شود، حتما باید با آن برخورد شود و جناح های سیاسی در برخورد با فساد که متاسفانه به شکل موریانه به جان کشور افتاده باید یکسان برخورد کنند.

باهنر ادامه داد: طبیعی است اگر یک اصولگرا فساد کند، من به عنوان یک اصولگرا ناراحت می شوم اما به معنای این نیست که افشاگری نکنم چراکه هرکس به هر صورتی دستی در بیت المال دارد و سوء استفاده می کند باید با او برخورد شود. چیزی که شائبه ایجاد می کند این است که ممکن است برخی ها در آستانه انتخابات بداخلاقی کنند و تا مساله ثابت شود، انتخابات بیاید و بگذرد و بهره برداری سیاسی از آن صورت گرفته باشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره قرارداد FATF، بیان کرد: درباره این قرارداد دو مصوبه در مجالس هفتم و نهم وجود دارد که بحث مبارزه با تامین مالی تروریسم را مطرح می کند. مساله مبارزه با پول شوئی مقوله ای است که سال ها در کشور درباره آن بحث داشته ایم و بالاخره در مجلس هفتم و نهم قرار شد این کار انجام شود. ما در دنیا به خیلی از مجامع بین اللملی پیوسته ایم و عضو هستیم. هر کدام از این مجامع فرصت ها و تهدیداتی دارند مهم این است که مدیریت اجرائی و دیپلماسی کشور آنقدر قدرتمند و به روز باشد که بتواند از کوچکترین فرصت ها استفاده و بزرگترین تهدیدها را دفع کند.

وی افزود: مثلا ما در سازمان ملل متحد عضو هستیم اما بسیاری از مصوبات آنجا را قبول نداریم ولی این دلیل نمی شود که از آنجا بیرون بیاییم. ما باید در دنیا زندگی کنیم و به مقررات بین المللی احترام بگذاریم. FATF هم مستثنی نیست. ما به کنواسیون مبارزه با پول شوئی می پیوندیم اما در برخی مصداق ها مشکل داریم. مثل اینکه ما بعضی نهضت ها را آزادی بخش می دانیم و آنها تروریسم می دانند یا برعکس آن که ما رژیم صهیونیسیتی را تروریستی می دانیم و بارها گفته ایم هر حمایتی که منجر به نابودی آن رژیم شود انجام می دهیم.

باهنر اضافه کرد: ممکن است در زمینه این قرارداد تجدید نظرهایی داشته باشیم و بهترین راه این است که این معاهده به مجلس برود. حواشی آن کنار گذاشته شود و با حفظ منافع ملی به آن بپیوندیم.در مجلس هفتم دولت را مکلف کردیم که موارد پیشگیرانه پول شوئی را جلو ببرد که این مساله خیلی خطیر است مجلس و سایر نهادها باید به آن دقت کند که از فرصت های آن استفاده و تهدیدهای آن را دفع کنیم اما به هرحال نمی توانیم این قرارداد را ده ها سال به عقب بیندازیم. من با کلیت قرارداد مشکلی ندارم اما در مصادیق آن بحث هایی وجود دارد.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، در پاسخ به این سوال که مصباحی مقدم گفته برای همگرایی در انتخابات آینده نیازی به ائتلاف به آیت الله مصباح یزدی نیست تاکید کرد: ما درباره همگرایی و همدلی جبهه اصولگرایی یا به قولی جبهه انقلابیون نیاز به رای همه افراد در کشور داریم. پس به رای افرادی مثل آقای مصباح یزدی هم احتیاج داریم، اما زمانی که شاکله سازمانی تعریف می کنیم رده بندی هایی وجود دارد. ما معتقدیم مجموعه اصولگرایان می توانند حول محور جامعه روحانیت مبارز تهران جمع شود. ما برای رای و وحدت به همه نیاز داریم . ما برای محوریت هرچه تعداد افراد بیشتر باشد وحدت با مشکل مواجه خواهد شد. ما به نظرات آیت الله مصباح یزدی حتما نیاز داریم اما محور وحدت ما جامعه روحانیت مبارز تهران است.

وی همچنین درباره اینکه مصباحی مقدم گفته دوره احمدی نژاد تمام شده و قوه قضائیه باید با او برخورد می کرد، یادآور شد: زمانی ما می گوییم  به آقای احمدی نژاد و دوستانش نیاز نداریم که  این اشتباه است اما زمانی ممکن است بگوئیم به او به عنوان نامزد انتخابات نیاز نداریم که این بحث دیگری است. حتما هنوز معلوم نیست کاندیدای نهایی اصولگرایان چه کسانی هستند. احتمالا نظر آقای مصباحی مقدم این بوده که اگر الان کسی بیاید خودش را به عنوان کاندیدای اصولگرایان تحمیل کند، وقتش نیست.

وی اضافه کرد: ما زمان رای گرفتن به رای راستی ها، چپی ها و حتی کسانی که به عنوان متهم در زندان هستند، احتیاج داریم و از رای هیچ شهروند در قید حیاتی بی نیاز نیستیم. یعنی دقیقا همان جمله تعیین کننده‌ای که مقاتم معظم رهبری فرمودند حتی اگر کسی نظام را قبول ندارد بیاید و رای بدهد. رسیدگی به تخلفات افراد هم بحث جداگانه ای است. از طرفی، آقای مصباحی مقدم فعلا سخنگوی جامعه روحانیت مبارز است و سخنگوی ما نیست و اینگونه نیست که الان من همه حرف ایشان را در اینجا تایید کنم.

باهنر همچنین با بیان اینکه در انتخابات باید احتمال رای آوری افراد هم در نظر گرفته شود، گفت: الان تحلیل ما این است که امکان دارد تعدادی از چهره های شناخته شده اصولگرایی که قبلا خودشان را درانتخابات محک زدند، بازسازی و رای آوری شان کمی مشکل باشد. ما یکسری مواضعی داریم که ممکن فردی را کشف کنیم که رای وی هم بالا باشد اما با مواضع ما همخوانی نداشته باشد در این صورت با او رقابت خواهیم کرد. درباره همه نامزدها این را می گوییم که حمایت ما مشروط خواهد بود. ما کسی را می خواهیم که هم از نظرمان صلاحیت داشته باشد و هم امکان رای آوری داشته باشد یعنی صالح مقبول را به اصلح نامقبول ترجیح می دهیم.

نایب رئیس پیشین مجلس همچنین اذعان کرد: ما تلاش می کنیم ساختار فعالیت انتخاباتی خود را که در سال 94 داشتیم، ارتقا دهیم نه اینکه آن ساختار را کنار بزنیم مثلا برخی شخصیت های حقوقی و حقیقی اصولگرایان در آن ساختار غایب بودند مثل خانم ها که حتما این مساله باید جبران شود.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، در پاسخ به این سوال که اگر شب انتخابات مجبور باشد بین دو نام احمدی نژاد و روحانی یکی را انتخاب کند، انتخابش کدام است اظهار کرد: من سعی می کنم شب انتخابات به این دو اسم نرسم.

وی همچنین درباره طرح پروژه عبور از روحانی توسط اصلاح طلبان یا حمایت از او توسط اصولگرایان بیان کرد: تحلیل گران سیاسی همیشه حرف های گرد می زنند تا به بن بست نرسند. طبیعی است که اگر اصلاح‌ طلبان به این نتیجه برسند که آقای روحانی رای نمی آورد از او عبور کنند اما اینکه چه زمانی اصلاح‌ طلبان به این نتیجه برسند یا اینکه فرد رای آورتری را پیدا کنند به چند ماه آینده برمی گردد. ما از اصلاح ‌طلبان حرف های متنوع زیاد شنیدیم. اما خودمان برای انتخاب یک شرط لازم و یک شرط کافی داریم و آن شروط این است که فرد مورد نظر هم برای مان قابل قبول باشد و هم امکان رای آوری داشته باشد یعنی اگر فردی امکان رای آوری بالایی داشت اما با اصول ما همخوانی نداشت، از او حمایت نمی کنیم بلکه با او رقابت خواهیم کرد.

باهنر با بیان اینکه نمره دولت روحانی در کنترل تورم 20 است، خاطر نشان کرد: دولت در این هدف خود کاملا موفق بوده اما من این هدف گزاری را در اقتصاد کلان قبول نداشتم چراکه در شرایط رکود تورمی هدف گذاری تورم تک رقمی مدبرانه نیست. درست است که دولت توانسته رشد منفی اقتصادی را مثبت کند اما باید تا پایان سال جاری حرکت هایی کند که مردم هم عبور از رکود را احساس کنند.

وی همچنین اظهار کرد: توقع ما تمام شدن بیکاری تا پایان سال یا رسیدن به رشد 8 درصدی نیست اما به هرحال دولت باید کاری کند که فعالان اقتصادی و مردم احساس کنند بوی رونق در فضا پیچیده چراکه هنوز این بو در فضا نپیچیده. مهمترین چالش دولت روحانی در ماه های پیش رو عبور از رکود و مساله اشتغال است. وقتی دولت یازدهم روی کار آمد متاسفانه رشد اقتصادی ما منفی پنج بود، اینکه رشد اقتصادی به صفر رسیده را همه قبول داریم اما سر اینکه رشد اقتصادی چند درصد است، چالش وجود دارد.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین، در واکنش به صحبت های آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره اینکه باید از بودجه نظامی کم و به بودجه اقتصادی اضافه شود گفت: در مسائل اقتصاد کلان باید نسبت ها را متعادل بررسی و رعایت کنیم چراکه بسیاری از مسائل نسبی است. اگر کسی امروز احساس کند تهدیدی سراغ ما نمی آید یا نادان است یا خائن.

باهنر  بیان کرد: با این همه دشمنی که ما داریم و تهدیداتی که می شویم این گفتمان غیر عقلانی است اما اگر کسی می گوید تهدیدی که می شویم ممکن است اقتصادی باشد، برای مقابله با آن می توانیم بودجه بیشتری صرف کنیم. این نوع اظهارات اگر در داخل یک سبد سیاستی نباشد هم می توان از آنها برداشت منفی کرد و هم برداشت مثبت باید زمینه، مقدمه و موخره صحبت را ببینیم که چه بوده است.

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------