چاقی، کم تحرکی و کاهش مصرف لبنیات عامل افزایش شکستگی استخوان!



 

 

چاقی، کم تحرکی و کاهش مصرف لبنیات عامل افزایش شکستگی استخوان!

 

 

یک فوق تخصص روماتولوژی با اعلام این که ۲۷ تا ۵۱ درصد كودكان در دوران رشد حداقل یك بار دچار شكستگی استخوان می شوند، گفت: این شكستگی ها به دلیل چاقی، كاهش مصرف لبنیات و كم تحركی رو به افزایش است.

دكتر احمد سلیم زاده، در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه علوم پزشكی تهران، با استناد به مطالعات انجام شده اظهار داشت: ۲۷ تا ۵۱ درصد كودكان در دوره رشد خود حداقل یكبار دچار شكستگی می شوند كه شایعترین این شكستگی ها در ناحیه ساعد، انگشتان، مچ دست و ترقوه است که درصد این شكستگی ها در سنین كودكی و میانسالی رو به افزایش است.

دانشیار مركز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران در ادامه با اشاره به اینكه بروز این عارضه در دختران ۱۱ تا ۱۲ سال و در پسران در ۱۳ تا ۱۴ سالگی شایع تر است، یادآور شد: در این دوران استخوان ها به خوبی مینرالیزه (معدنی) نشده، عمدتا چند ماه پس از حداكثر رشد معدنی شدن استخوان اتفاق می افتد.

این فوق تخصص روماتولوژی با ابراز تاسف از این كه كاهش مصرف لبنیات، روند رو به افزایش چاقی و كاهش فعالیت های بدنی در كودكان موجب افزایش شكستگی در كودكان شده است، گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده در افرادی كه یك بار دچار شكستگی شده اند، ۳ برابر بیشتر از افراد سالم شكستگی جدید اتفاق می افتد.

دکتر سلیم زاده در پایان یادآور شد: در صورتی كه بیماری هایی نظیر سلیاك، كاهش فعالیت غدد جنسی و اختلالات تغذیه ای وجود نداشته باشد می توان طبق نظر پزشك با مصرف كلسیم و ویتامین د در كودكانی كه دچار كمبود این مواد هستند تا حد زیادی از بروز مجدد شكستگی پیشگیری کرد.... /  خبرگزارى ايسنا

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------