هاشور ابرو مویی چیست و کاربرد آن کدام است؟



اموزش هاشور ابرو مویی

هاشور ابرو مویی

 

هاشور ابرو مویی چیست؟

در حال حاضر، هاشور مویی جزء محبوبیت بالایی در بین مردم دارد. قبل از آموزش هاشور مویی، باید به نکات مهمی توجه کرد. این نکات، گرچه کوتاه هستند، اما بسیار مهم هستند و باید به آنها توجه شود. بدون شک، تاتو کاران و هاشور زنان نیاز دارند که این نکات را بدانند، اما هر شخصی که مایل به انجام هاشور مویی است، باید آنها را بداند و با آنها آشنا باشد.

با پیشرفت علم و فناوری، برای بسیاری از افراد که به دلیل کمبود وقت، محدودیت مکانی و یا برای افزایش زیبایی و جذابیت، نمی‌توانند به صورت مرتب آرایش خود را تجدید کنند، هاشور مویی یک راه حل مناسب است. هاشور مویی در واقع کاشت ابرو است که در گذشته با استفاده از روش‌های دردناک و غیر بهداشتی انجام می‌شد. اما امروزه با توسعه روش‌های مختلف، هاشور مویی به صورتی غیرآسیب‌زایی و با استفاده از دستگاه‌های متخصص انجام می‌شود.

 

قبل از اینکه به نوع و روش انجام هاشور مویی بپردازیم، باید بدانیم که چه کسانی می‌توانند به صورت امن و بدون مشکلات این مراحل را طی کنند. همچنین، نکاتی همچون رعایت بهداشت و اصول بهداشتی قبل و بعد از انجام هاشور و همچنین شرایطی که در آن‌ها بهتر است هاشور مویی انجام نشود نیز باید مورد توجه قرار گیرند.

 

با توجه به اینکه هاشور مویی در چندین نوع و روش انجام می‌شود، افراد می‌توانند بر اساس نیاز و شرایط خود، روش مناسب را انتخاب کنند.

 

هاشور ابرو مویی چیست ؟

علاوه بر هاشور ابرو، از روش هاشور مویی برای مژه نیز استفاده می‌شود. هاشور مویی ابرو با استقبال زیادی از سوی متقاضیان روبه‌رو است و در این مقاله، نکاتی برای آگاهی شما از قبل از انجام هاشور مویی ابرو و مژه آورده می‌شود تا بتوانید با اطلاعات کاملی به این فرآیند مراجعه کنید. به طور کلی، این نکات شامل مواردی همچون شرایط لازم برای انجام هاشور، مراقبت‌های لازم قبل و بعد از انجام هاشور، روش‌های مختلف انجام هاشور و نکاتی که در صورت عدم رعایت آن‌ها می‌تواند منجر به عوارض و مشکلاتی شود، می‌باشند.

 

مدل هاشور ابرو مویی

اموزش هاشور ابرو مویی

 

هاشور ابروی مویی چگونه انجام می گیرد؟

با پیشرفت علم و تکنولوژی، برای بسیاری از افراد که به دلیل کمبود وقت و محدودیت مکانی نمی‌توانند به صورت منظم آرایش خود را تجدید کنند، به دنبال راه حلی برای افزایش زیبایی و جذابیت چهره خود هستند. یکی از این راه‌ها، هاشور مویی است که به ویژه ابروها برای زیبایی صورت بسیار مؤثر است. هاشور مویی در گذشته به صورت تاتوهای دردناک و غیر بهداشتی انجام می‌شد، اما امروزه با استفاده از روش‌های گوناگون و با استفاده از دستگاه‌های متخصص و حتی با دست، به صورت غیرآسیب‌زایی قابل انجام است. در این روش، با استفاده از قلم نازک، ابروهای ضخیمی ایجاد می‌شود.

 

هاشور مویی به دو روش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن انجام می‌شود. در روش میکروبلیدینگ، با استفاده از قلم‌های نازک و کوچک، خطوطی بر روی ابروها کشیده می‌شود که به نظر می‌رسد موهای ابرو را تشکیل می‌دهند. در روش میکروپیگمنتیشن، رنگی شبیه به رنگ موهای ابرو به صورت دائمی در پوست زیر ابروها حفر می‌شود. در هر دو روش، با توجه به شرایط متقاضی و هزینه‌های جاری، می‌توان روش مناسب را انتخاب کرد.

 

هاشور مویی چیست؟

هاشور مویی در واقع نوعی تاتو است که با استفاده از قلمی نازک روی ابروها انجام می‌شود. به دلیل اینکه ابروها نسبت به موهای سر باریک‌تر هستند، این روش به نام هاشور مویی شناخته می‌شود. هاشور مویی به دو روش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن انجام می‌شود.

 

در هاشور مویی انواع مختلفی وجود دارد که هر کدام به زیبایی خاصی در ابروها منتج می‌شوند.

 

هاشور خطی، هاشور کرکی و هاشور نچرال به عنوان سه نوع اصلی هاشور مویی معروف هستند.

 

در هاشور خطی، خطوط صاف و رو به انحراف به سمت انتهای ابرو رسم می‌شوند.

در هاشور کرکی، خطوط کوچکتری به صورت لابه‌لای خطوط اصلی افزوده می‌شود که به حالت کرک شناخته می‌شود و ابرو را پرپشت‌تر نمایان می‌کند.

در هاشور نچرال، خطوط ظریف‌تری به روش تاچ با استفاده از قلم مخصوص رسم می‌شوند و به جای خطوط صاف، خطوطی طبیعی‌تر و با ماندگاری کمتر به جهت خواب موهای ابرو رسم می‌شوند.

 

با این توضیحات، به یک سطح اولیه از هاشور مویی و انواع آن آشنا شدیم. این روش برای زیبایی و شکل دادن به ابروها استفاده می‌شود و برای افرادی که به دنبال راه‌حلی برای افزایش جذابیت چهره هستند، مناسب است.

 

در روش نچرال هاشور مویی، تلاش می‌شود تا با دقت و ظرافت خاص، ابروها به شکلی طبیعی‌تر نشان داده شوند. این روش به نوعی تلاش برای طبیعی‌سازی ابروها است. در این روش، ابروها از قبل طراحی و قرینه‌سازی می‌شوند و سپس فرد می‌تواند تصمیم بگیرد که کدام قسمت‌های ابرو را با استفاده از تاتو هاشور مویی زیباتر و مشخص‌تر کند. این روش برای افرادی که به دنبال ابروهایی با شکل و شمایل طبیعی هستند، مناسب است.

 

عکس هاشور ابرو مویی

عکس هاشور ابرو مویی

 

مراحل انجام هاشور ابرو مویی

در روش میکروپیگمنتیشن، با استفاده از بی حس کننده ها و سوزن‌های مخصوص، رنگدانه ها به سطح پوست تزریق می‌شوند. این روش با استفاده از دستگاه انجام می‌شود و برای افرادی که به دنبال روشی سریع و دائمی برای تغییر شکل ابروها هستند، مناسب است.

 

اما در روش میکروبلیدینگ، مانند میکروپیگمنتیشن، رنگدانه‌ها به سطح پوست تزریق می‌شوند، با این تفاوت که این روش با استفاده از دست انجام می‌شود. در این روش، با استفاده از قلم و روش‌های دقیق، خطوط نازکی بر روی ابروها کشیده می‌شود تا شکل دلخواه ایجاد شود. این روش برای افرادی که به دنبال روشی کم‌درد و غیر دائمی برای تغییر شکل ابروها هستند، مناسب است.

 

کاربردهای هاشور ابرو مویی

- پرپشتی و ضخامت ابرو ها

- جوانی و زیبایی چهره

- افزایش تراکم و پر پشتی ابروها

- پر کردن جاهای خالی ابرو

- ضخامت ابرها

- اصلاح فرم ابروها

- ایجاد قرینگی بین دو ابرو

- حفظ شدن حالت طبیعی ابروها

 

چه افرادی نمی‎توانند هاشور مویی انجام دهند؟

اگرچه هاشور مویی یا تاتو محدودیت خاصی برای انجام دادن ندارد و همه افراد می‌توانند انجام دهند، اما برخی افراد باید در زمان خاصی این روش را انجام ندهند تا هاشور مویی آن‌ها رنگ‌پذیری خوبی داشته باشد و همچنین سلامتی خود را به خطر نیندازند.

 

برای فردی که مبتلا به دیابت می‌باشد، بهتر است هاشور مویی انجام ندهد و توصیه می‌شود این روش را انجام ندهد. همچنین، در زمان مصرف داروهای اعصاب، بهتر است هاشور مویی انجام نشود و در طی مصرف قرص جلوگیری نیز تقریباً پنج روز قبل و بعد از انجام هاشور مویی، بهتر است دارو مصرف نشود.

 

افرادی که مشروبات الکلی مصرف می‌کنند و یا سیگاری هستند، در حین هاشور مویی رنگ‌پذیری خوبی را مشاهده نخواهند کرد. همچنین، در زمان پریود، توصیه می‌شود هاشور مویی انجام نشود و در زمان بارداری و شیردهی، نیز توصیه می‌گردد که این روش را انجام ندهید.

 

دلایل رنگ‌ناپذیری هاشور مویی در برخی مواقع

هر چند هاشور مویی یا تاتو در برخی زمان‌ها رنگ‌پذیری خوبی ندارد و برخی موارد به سلامتی فرد لطمه وارد می‌کند، اما بعضی افراد ممکن است به دلایل هورمونی یا رنگدانه‌های سطح پوست رنگ هاشور مویی آن‌ها کمرنگ شده باشد و هیچکدام از دلایل بالا را نداشته باشند.

 

در زمان پریود به دلیل باز بودن رگ‌های خونی، تغییر سطح هورمون‌ها، پایین بودن سطح تحمل درد، بالا بودن گردش خون و خونریزی، رنگ هاشور مویی خوب نمی‌شود و بهتر است تاتو را در زمان دیگری انجام داد.

 

در دوران بارداری به دلیل تغذیه جنین از مادر به وسیله رگ‌های خونی و ورود مواد شیمیایی از طریق هاشور مویی به بدن، ممکن است به سقط جنین منجر شود که بسیار خطرناک است. همچنین، در این دوران به دلیل تغییر سطح هورمون‌ها نیز فرد در بعد از هاشور مویی رنگ جالبی را مشاهده نخواهد کرد. هاشور مویی در طی دوران شیردهی نیز توصیه نمی‌شود.

 

بهترین افراد برای هاشور ابرو مویی

- افرادی که با داشتن ابروهای پهن جاهای تو خالی آنها زیاد است.

- افرادی که نمی‌خواهند وقت و هزینه برای آرایش ابرو صرف کنند.

- کسانی که می‌خواهند مدل ابروی خود را تغییر دهند.

- کسانی که به دلایل مختلفی مانند سوختگی ، جراحت یا شکستگی قسمتی از ابروهای خود را از دست داده اند.

- کسانی که از سلامتی کامل برخوردارند و درگیر بیماری‌های خاص نیستند.

 

هاشور زدن ابرو

هاشور مویی ابرو چیست

 

عوارض هاشور ابرو مویی

هاشور ابرو ممکن است باعث سوزش، خارش، تورم و ایجاد زخم‌های کوچک شود که یکی از عوارض شایع آن محسوب می‌شود. با استفاده از پمادها و داروهای تجویز شده، این عوارض پس از چند روز برطرف می‌شود.

 

به دلیل اینکه هاشور ابرو نیاز به مهارت و تخصص بالایی دارد، باید در مکان‌های تخصصی و توسط افراد مجرب انجام شود. در غیر این صورت، ممکن است با مشکلاتی مانند عفونت، خونریزی، نامتقارن شدن ابروها و مشکلات خونی مواجه شوید.

 

مراقبت های قبل از انجام هاشور مویی ابرو

- اگر داروهایی مصرف می‌کنید که باعث رقیق شدن خون می‌شود، چند روز قبل از فیبروز ابرو قطع کنید.

- اگر سابقه فشار خون دارید قبل از انجام فیبروز ابرو فشار خون خود را تنظیم کنید.

- به مدت 2 هفته قبل از فیبروز ابرو در مقابل آفتاب و سولاریم قرار نگیرید.

- بوتاکس یا مزوتراپی از سه هفته قبل از فیبروز ابرو انجام ندهید.

- چهل و هشت ساعت قبل از فیبروز ابرو کافیئن و الکل مصرف نکنید.

- بعد از سیکل قاعدگی فیبروز ابرو انجام دهید.

- اگر پوست چربی دارید، چند روز قبل از فیبروز ابرو از خوردن غذاهای با چربی زیاد خودداری کنید.

- دو هفته قبل از فیبروز ابرو لایه برادی انجام ندهید.

 

مراقبت ­های بعد از انجام هاشور مویی ابرو

- ترمیم هاشور ابرو

- به مدت سه روز بعد از فیبروز ابرو استحمام نکنید.

- هر روز، سه بار روی ابرو پماد موضعی استریل چشم استفاده شود.

- برای خشک کردن ابرو هیچ وقت حوله را روی ابرو نکشید و با حرکات ضربه ای حوله ابرو را خشک کنید.

- به مدت یک هفته از کرم یا موادآرایشی در محل فیبروز استفاده نکنید.

- از خاراندن و دست زدن به محل زخم جلوگیری کنید.به مدت یک هفته از رفتن به استخر و - - - سونا پرهیز کنید.

- به مدت 4 هفته بعد از انجام فیبروز ابرو در معرض آفتاب و سولاریم قرار نگیرید.

- از انجام فعالیت­های بدنی شدید به مدت چند روز خودداری کنید.

- زمان مناسب برای ترمیم حداقل 30 روز بعد از انجام کار می‌باشد.

 

گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------