نکات کلیدی جهت افزایش دوام لاک ناخن
- مجموعه: لوازم آرایشی
روش های افزایش دوام لاک ناخن
برای دوام لاک روی ناخن چکار کنیم؟
- پیش از هر چیز بهتر است روی ناخنهای خود را به کمک لاک پاککن تمیز و لاکهای قبلی را از روی ناخنها به خوبی پاک کنید؛ چون این کار سبب میشود تا چربیها از روی سطح ناخنها از بین بروند و لاک کامل روی ناخنها بچسبد.
- چنانچه ناخن تان پوسته پوسته شده و یا شکسته، با ناخن گیر ناخن را کوتاه کنیم و با استفاده از سوهان و پولیش ناخن هایمان را مرتب و یکنواخت کنیم.
- پیش از زدن لاک بهتر است یک لایه بیس کت روی آن بزنیم. بیس کت محلولی است که سبب افزایش و ماندگاری لاک می شود و همینطور از زرد شدن ناخن پیشگیری می کند.
- پس از خشک شدن ناخن، یک لایه از لاک را بر روی ناخن می زنیم و مکث می کنیم تا کاملا خشک شود.
- پس از این که از خشک شدن لاک اطمینان پیدا کردیم، لایه دوم لاک را می زنیم.
- برای این که لاک لبه های ناخن دیرتر بپرد، بعد از لاک زدن نوک ناخنتان، قدری هم زیر ناخن ها را لاک بزنید.
- در آخر روی لاک ناخن تان یک لایه بی رنگ تاپ کت (top coat) یا برق ناخن بزنید. با این کار یک لایه محافظتی برای لاک تان به وجود می آورید.
- بد نیست بدانید روشهای مختلفی برای سریعتر خشک کردن لاک ناخن وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید و در وقت صرفه جویی نمائید. مثلا میتوانید بعد از اینکه لاک زدید، ناخن هایتان را در آب خیلی سرد فرو کنید. سرما سبب خواهد شد تا لاک، سفت شود.
- زمانی که ناخنهای شما لاک دارد، بهتر است موقع شستوشوی ظرفها و لباس و … از دستکش استفاده کنید.
- برای ترمیم لاک، هر روز یک لایه نازک روی آن بزنید تا ظاهر ناخن هایتان را تازه و شاداب نگه دارید.
تاپ کات روی ناخن طبیعی
تاپ کات یا (تاپ ژل) دوام و ماندگاری لاک را بالا برده و ناخن ها را شفاف می کند. تاپ ژل پس از انجام همه ی مراحل ژلیش روی ناخن زده می شود. تاپ کات از لاک ناخن مراقیت کرده و سبب می شود لاک و طراحی های ناخن کنده نشود.
برای مراقبت ناخن ها می توان دو لایه از تاپ ژل را استفاده کرد. تاپ کات یا همان تاپ ژل لایه ای محافظ و براق برای روی لاک است. تاپ کات از پریدگی و لب پر شدن ناخن پیشگیری می کند.
دلیل ورقه ای شدن ژل و علت کنده شدن لاک ژل
به علت اینکه لایه های بالایی کاملا خشک شده و لایه های زیرین کاملا خیس می ماند ژل لایه لایه شده یا از روی ناخن بلند می شود. بیشتر ژل ها اغلب زمانی به 50% زمان کیورینگ خود می رسند به نظر کاملا خشک شده اند ولی تنها لایه های بالایی کاملا خشک شده و لایه های زیرین خشک نشده و خیس باقی مانده است. هنگامی که ژل ناخن 90%کیور شود آن زمان ژل ورقه ای نشده و از روی ناخن بلند نمی شود.
لامپ نامناسب دستگاه
چنانچه لامپ دستگاه قوی نباشد باعث خشک نشدن لایه های بالا و خیس ماندن لایه های زیرین می شود.
موقعیت قرار گرفتن ناخن داخل دستگاه ال ای دی خیلی اهمیت دارد. لامپ های ال ای دی دارای نور مسقیم هستند و مثل دستگاه یو وی نور را پخش نمی کند. بنابراین به شکل قرار گرفتن ناخن ها زیر دستگاه باید دقت داشته باشید و از اینکه ناخن ها درست و صاف زیر دستگاه قرار گرفته است مطمئن شوید و تا کیور شدن ناخن صبر کنند.
زیر سازی نامناسب
اگر حتی مقدار بسیار کمی چربی روی ناخن باقی بماند و یا از دهیدراتور و پرایمر نامناسب استفاده شود، ژل به صورت لایه ای از روی ناخن بلند می شود.
لازم به ذکر است در صورتی که بیس دارای پرایمر باشد احتیاجی به استفاده جداگانه از پرایمر نیست.
ژل پولیش روی ناخن صدمه دیده
ژل پولیش برای زیبا تر شدن ناخن استفاده می شود نه درمان ناخن صدمه دیده. هنگامی که ناخن صدمه زیادی می بیند و مواد ژل پولیش را روی آن می زنید پیوندی که بین ژل پولیش و ناخن باید برقرار شود به وجود نمی آید و به طور ورقه ای بلند می شود. حتما سطح کار را چک کنید که بیس،کل ناخن را کاور کرده باشد.
ضخیم زدن ژل پولیش
ضخامت زیاد ژل پولیش سبب خشک نشدن لایه های زیرین شده که سبب می شود به صورت لایه ای از روی ناخن بلند شود و چنانچه می خواهید ژل پولیش ضخامت داشته باشد چند دور نازک بزنید و بگذارید در دستگاه خشک شود و دوباره آن را تکرار کنید.
از ناخن به عنوان ابزار استفاده نکنید
از ناخن خود به عنوان ابزار کار استفاده نکنید زیرا به جز صدمه زدن به ناخن خود به لاک ژل هم صدمه وارد می شود.
گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته