تازه های ترفندهای اینترنتی


تقویم گوگل فارسی, تقویم شمسی گوگل

تقویم گوگل را فارسی کنید

تبدیل تقویم گوگل به شمسی Google Calender یکی از بهترین اپلیکیشن‌های تقویم است. شما با این اپلیکیشن…


چگونه حساب فیس بوک خود را به طور دائم حذف کنید؟



 

گاهی اوقات شما می خواهید از دنیای فیس بوک خارج شوید. اکثر مردم نحوه غیر فعال کردن فیس بوک را می دانند. اما ممکن است ندانید که چگونه حساب کاربری فیس بوک خود را به طور دائمی حذف کنید. به یاد داشته باشید قبل از پاک کردن حساب کاربری یک کپی از اطلاعات فیس بوک خود را دانلود کنید.

 

فیس بوک بزرگترین شبکه اجتماعی در جهان است که حدود 1.4 میلیارد کاربر فعال در روز دارد. بسیاری از مردم تقریبا تمام فعالیت های زندگی خود را در فیس بوک ارسال می کنند.  

گاهی اوقات شما می خواهید از فیس بوک خود خارج شوید و از دنیای واقعی لذت ببرید. شما این کار را با غیرفعال کردن حساب فیس بوک خود انجام می دهید. اما اگر بخواهید فیس بوک را برای همیشه غیرفعال کنید، می توانید حساب فیس بوک خود را برای همیشه حذف کنید.

به Settings. بروید.

در حالی که در برگه General است.روی Download a copy کلیک کنید برای کپی از اطلاعات فیس بوک .

روی Start My Archive کلیک کنید . 

 

 روش حذف فیس بوک, نحوه حذف فیس بوک

راهنمای حذف فیس بوک

 

رمز عبور فیس بوک خود را وارد کنید روی Submit کلیک کنید.

روی Start My Archive در کادر Request My Download کلیک کنید.

 

فیس بوک پس از آن تمام اطلاعات خود را جمع آوری می کند و کپی آن را به آدرس ایمیل ثبت شده ارسال می کند.

 

چگونه حساب کاربری فیس بوک خود را غیر فعال کنید؟

ساده است. شما ممکن است فکر کنید چرا من به شما چنین چیز ساده ای را می گویم. اگر می دانید چگونه حساب کاربری فیس بوک خود را غیرفعال کنید خوب است. اما بعضی از مردم ممکن است از این موضوع آگاه نباشند. 

 

در اینجا مراحل برای غیرفعال کردن حساب فیس بوک خود را انجام می دهید:

به  Settings بروید.

روی General در قسمت چپ کلیک کنید. قبلا گزینه غیرفعال کردن حساب فیس بوک در  Security بود (در حال حاضر Security and Login).

بر روی Manage Account بر روی صفحه کلیک کنید. سپس دکمه Deactivate your account خود را کلیک کنید . 

 

 

نحوه حذف حساب فیس بوک برای همیشه؟

یکی از چیزهایی که اکثر کاربران می خواهند بدانند این است که چگونه یک حساب کاربری فیس بوک را برای همیشه حذف کنید. برای این، مراحل زیر را دنبال کنید:

وارد حساب کاربری فیس بوک شوید.

از این لینک دیدن کنید https://www.facebook.com/help/delete_account

روی Delete My Account کلیک کنید . 

 

 روش حذف فیس بوک, نحوه حذف فیس بوک

 حذف فیس بوک

 

نمی توانم بیشتر بروم چون نمی خواهم حساب فیس بوکم را حذف کنم. بنابراین، خودتان را پیش بروید.

 

چیزهای مهم که قبل از بستن حساب فیس بوک در نظر بگیرید:

اطمینان حاصل کنید که قبل از غیر فعال کردن یا حذف دائمی آن، یک نسخه از اطلاعات فیس بوک خود را دانلود کرده اید. شما ممکن است از این موضوع آگاه باشید که بعد از اینکه آن را غیرفعال کردید، می توانید به حساب فیس بوک خود دسترسی پیدا کنید. اما مراقب باشید، پس از اینکه حساب کاربری فیس بوک خود را برای همیشه حذف کردید، فرصت تغییر نظر نخواهید داشت. بنابراین، تصمیم خود را عاقلانه بگیرید.

 

برای فیس بوک برای حذف تمام عکس ها، فیلم ها، پست ها، موارد دلخواه، نظرات، پیام ها و هر چیز دیگری، 90 روز طول خواهد کشید. سایر کاربران فیس بوک قادر به دیدن نمایه شما در طول فرآیند حذف نخواهند بود. با این حال، پیام های متنی، عکس هایی که شما از طریق چت به دوستان خود ارسال کرده اید، به پایان خود می رسند، زیرا آنها بخشی از حساب خود نیز هستند. شما می توانید از آنها بخواهید پیام های خود را حذف کنید.

 

 

گردآوری:بخش کامپیوتر و اینترنت بیتوته

 

مطالب پیشنهادی,وبگردی

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------