نکاتی درباره خرید کفش مدرسه



 

کفش های خیلی بزرگ خریداری نکنید، زیرا آنها می توانند منجر به ایجاد جراحت شوند

 

کودکان حدود ۳۰ ساعت در هفته و بیش از ۱۵،۰۰۰ ساعت در طول سال های تحصیلشان کفش های مدرسه شان را به پا دارند، بنابراین مهم است که کفش ها به درستی انتخاب شوند.

 

در ۱۱ سال اول زندگی یک کودک، پا تا ۱۷ سایز مختلف کفش، رشد می کند و این رشد تا ۱۸ سالگی ادامه می یابد. کفش های نامناسب می توانند به مشکلاتی در بزرگسالی منجر شوند مانند رشد ناخن در گوشت، میخچه و زائده استخوانی بغل پا که ممکن است حتی نیاز به جراحی داشته باشند.

 

نکاتی برای خرید کفش های مناسب مدرسه قابل ذکر است :

۱- اطمینان حاصل کنید که هر دو لنگه، اندازه باشند

این که شما خودتان در فروشگاه اندازه گیری می کنید و یا هر کس دیگر، مطمئن شوید که هر دو پا اندازه گیری شوند. در اکثر کودکان و بزرگسالان ممکن است هر دو پا دقیقاً یکی نباشند، بنابراین بررسی هر دو پا ضروری است. کفش های خیلی بزرگ نیز خریداری نکنید، زیرا آنها می توانند منجر به ایجاد جراحت شوند. همچنین بندهای کفش پس از بسته شدن می توانند تناسب را تغییر دهند و همواره باید حواستان به این نکته باشد.

 

۲- چک لیست کفش مدارس

هنگامی که برای فرزندتان کفش های مدرسه تهیه می کنید، به چندین نکته مهم توجه داشته باشید :

 

 بین انتهای کفش و انتهای بلند ترین انگشت پا باید به اندازه پهنای یک انگشت شست کودک فاصله وجود داشته باشد.

 وسعت پا، یعنی از پاشنه تا پنجه باید کاملاً در کفش راحت باشد.

 بستن بند باید باعث سفت شدن عقب کفش در قسمت پاشنه شود.

 کف پا نباید در کفش تاب بخورد یا تغییر حالت دهد.

 پاشنه باید راحت و در عین حال در قسمت پشتی کفش محکم باشد.

 

۳- ویژگیهای پا در هر بچه منحصر به فرد است

پاهای فرزندان شما هنوز هم در حال رشد هستند و استخوان ها نیز رشد می کنند. حدود نیمی از بچه ها دارای پاهای تخت هستند و یک پنجم ممکن است دارای قوسهای بلند باشند. به همین ترتیب، کفش ها بایستی علاوه بر پایداری و دوام خوب، این ویژگی ها را نیز در نظر بگیرند. اگر شما به پزشک یا هر متخصص حرفه ای دیگر در این زمینه دسترسی دارید، در هنگام خرید کفش های مدرسه، مشورت با آنان خالی از فایده نخواهد بود.

 

۴- چک کردن آزادی عمل شست پا

اگر مطمئن نیستید که کفش های جدید مدرسه فرزندتان درست اندازه هست یا نه، فقط کافی است انگشت شست پا را چک کنید. کودک شما باید بتواند در هر دو لنگه انگشتان شست پای خود را آزادانه حرکت دهد و نباید صدمه دیده یا متورم شود.

 

۵- کفش ها اغلب یک سال تحصیلی دوام می آورند

پس از سه سالگی، پاهای فرزند شما تقریباً در هر شش ماه نیم سایز رشد می کند و این به این معنی است که کفش های مدرسه عموماً بین ۹ ماه تا یک سال کار خواهند کرد. با این حال، اگر فرزند شما در طول سال تحصیلی رشد ناگهانی داشته باشد، ممکن است سایز پاها نیز تغییر کند. در این حالت در صورت لزوم کفش های مناسب جدیدی تهیه کنید.

 

۶- کفش های با کیفیت بیشتر عمر می کنند

در حالی که خرید کفش مدرسه یکی از هزینه های ضروری است، توجه داشته باشید که خرید کفش با کیفیت بهتر ممکن است صرفه جویی در هزینه را برایتان به همراه داشته باشد، زیرا به سادگی مستهلک نشده و لازم نیست در طول سال تحصیلی جایگزین شود. کف های ساخته شده از لاستیک و داشتن دوخت مضاعف در ناحیه نوک پا، عمر کفش ها را طولانی تر می کند.

 

۷- اجتناب از خرید کفش های خیلی راحت و دست دوم

برای والدین باهوش، بدیهی است که کفش مدرسه چیزی نیست که دست دوم خریداری شود، زیرا کفش پوشیده شده به شکل پای کودک قبلی شکل می گیرد و می تواند باعث مشکلاتی برای پای فرزند شما شود. کفش های راحتی بدون بند نیز برای استفاده ی درازمدت توصیه نمی شود. کفش های بندی، چسبی و یا سگک دار برای بچه های مدرسه ای مناسب ترند.

 

۸- در پایان روز کفش بخرید

در حالی که برای خرید ممکن است تصمیم بگیرید هنگامی که هوا روشن است بیرون بروید، توجه داشته باشید که بهترین زمان خرید کفش، اوایل بعد از ظهر است. زیرا پاهای بچه ها در پایان روز در متورم ترین حالتشان هستند و به این ترتیب، هنگامی که پای کودک شما در بزرگترین حالت خود است، مناسب ترین زمان خرید کفش های مدرسه اوست.

 

۹- درد پا باید بررسی شود

در گذشته، هنگامی که کودکان از درد ناحیه پا گلگی می کردند، کارشناسان اظهار می کردند که نگران نباشید و علت درد، صرفاً فرآیند رشد است. نظر کارشناسان از آن زمان تغییر کرده است و پس از آن پزشکان توصیه می کنند که والدین درد پا را بررسی کنند، زیرا بیشتر دردهای پا در کودکان قابل پیشگیری است.

 

۱۰- نکات دیگر

در حالی که معمولاً انتظار دارید فقط سالی یک بار در مورد کفش های مدرسه ی بچه خود فکر کنید، اهم مواردی که باید در نظر بگیرید و در صورت لزوم به یک پزشک مراجعه کنید به شرح زیرند :

 

 شکایت کودکان از درد در پاها، پاشنه، زانو یا ساق.

 سکندری یا زمین خوردنی که منظم تکرار شود.

 پوشیدن لنگه های غیر جفت، یا پوشیدن فقط یک لنگه.

• سوزش پوست و یا انگشتان پا.

 

منبع : sorsore.com

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب خانه داری(شستشو، نظافت، لکه گیری، نکات آشپزی، هنر در خانه، مهارتهای زندگی و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------