دانستنی هایی مهم درباره دستگاه بخور



نحوه استفاده از دستگاه بخور, مهارت های استفاده از دستگاه بخور

هرگز از شوینده‌های شیمیایی برای تمیز کردن دستگاه بخور استفاده نکنید


دستگاههای بخور از طریق تزریق هوای مرطوب به فضای خانه، به شما کمک می‌کنند با آنفولانزا به مقابله بپردازید، چشم‌های خشک خود را تسکین دهید و خشکی پوست و سینوس‌ها را از بین ببرید. با این حال ممکن است دستگاه بخور را به خوبی تمیز نکنید و خود را در معرض بیماری قرار دهید.

تحقیقات نشان دادند ۷۵ درصد نمونه‌های گرفته شده از دستگاه‌های بخور، قارچ داشتند و ۸۷ درصد نمونه‌ها رشد باکتری را نشان دادند. این موضوع نه تنها در منازل، بلکه در کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها نیز صادق است.

تنفس هوای آلوده از یک دستگاه بخور کثیف احتمال ابتلا به ذات‌الریه، حملات آسم یا مشکلات ریوی را افزایش می‌دهد. اگر دچار مشکل تنفسی مزمن هستید، دستگاه بخور ممکن است علائم را تشدید کند. اگرچه افزایش رطوبت فرآیند تنفس در کودکان و افرادی که آسم یا آلرژی دارند را بهبود می‌دهد؛ اما زمانی که رطوبت آلوده ایجاد کند، باعث تحریک یا تشدید آسم و علائم آلرژی می‌شود.
برای پیشگیری از تولید رطوبت آلوده توسط دستگاه‌های بخور، نکات زیر را رعایت کنید.

آب دستگاه را زودبه‌زود عوض کنید
باکتری‌ها و قارچ‌ها در آب ساکن دستگاه بخور، رشد می‌کنند و در عرض چند روز چندین برابر می‌شوند. به همین دلیل بایستی هر روز آب دستگاه بخور را تعویض کنید تا از رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها جلوگیری شود. به ویژه اگر از دستگاه بخور سرد استفاده می‌کنید، حتماً این کار را انجام دهید. فیلترهای این دستگاه‌ها بایستی هر دو ماه یک بار تعویض شوند.

روش‌های پاک‌سازی یکسان نیستند
محلول‌های تمیزکننده ساده برای تمیز کردن دستگاه‌های بخور مناسب‌تر هستند. متخصصین توصیه می‌کنند از محلول‌های مبتنی بر آب یا الکل برای تمیز کردن دستگاه بخور استفاده کنید. قبل از این کار، دستگاه را از برق بکشید.
هرگز از شوینده‌های شیمیایی استفاده نکنید؛ زیرا این محصولات حاوی پراکسید هیدروژن هستند که منجر به آسیب ریوی می‌شود.

از آب مناسب استفاده کنید
همواره دستگاه بخور خود را با آب جوشانده‌ای که از صافی رد کرده‌اید یا آب کانی‌زدایی‌شده پر کنید. فیلترهای مختص کانی‌زدایی معمولاً مناسب هستند. البته فکر نکنید استفاده از این فیلترها باعث می‌شود بتوانید یک یا دو بار تمیز کردن دستگاه بخور را به تأخیر بیندازید. حتی زمانی که از آب تصفیه‌شده استفاده می‌کنید، بایستی هر روز آب دستگاه بخور را تعویض کنید.

دستگاه را با دستگاه جدید جایگزین کنید
با گذشت زمان، موادی در دستگاه‌های بخور ته‌نشین می‌شوند که نمی‌توان آن‌ها را تمیز کرد. این مواد ته‌نشین‌شده باعث افزایش رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها می‌شود؛ به عبارت دیگر اگر چند سال از عمر دستگاه بخورتان می‌گذرد یا به طور مرتب دستگاهتان را تمیز نکرده‌اید، بهتر است جانب احتیاط را رعایت کنید و دستگاه بخور جدیدی بخرید.

 

منبع : zeytooni.com

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب خانه داری(شستشو، نظافت، لکه گیری، نکات آشپزی، هنر در خانه، مهارتهای زندگی و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------